Giuliani – bivši gradonačelnik New Yorka razotkrio pedofiliju i zlostavljanje Bidenova sina u Kini, Kineska vlast ucjenjuje demokrate sličnim materijalima?

0
5470

Ovo je danas zaista udarna i ekskluzivna vijest koja će promijeniti tijek američkih izbora a iza seks snimki videozapisa navodno je sin kandidata na izborima u SAD, Joea Bidena, upletenog u eksremno nasilnu pedofiliju s djevojčicama u Kini.

U nedavno objavljenom članku NY Posta je sa tih tvrdih diskova pribavio e-mailove Huntera Bidena koji sadrže više videozapisa koji su uhvatili (snimili) Huntera Bidena koji sudjeluje u ekstremnim seksualnim zlostavljanjima maloljetnih kineskih djevojčica, a u samom videozapisu ima više različitih žrtava.

Opisuje se spolne odnose kao „ekstremno zlostavljanje“ djece, ako se ispravno prevede na engleski. To podrazumijeva nasilje i silovanje i potvrđuje da žrtve seksualnog nasilja – zlostavljanja Huntera Bidena – nisu pristale na odnose.

Iz svega što te snimke Huntera Bidena prikazuju nije samo seks. Govori se o nasilju i seksualnom  zlostavljanju maloljetnica.

Rudolph Rudy William Louis Giuliani III, američki političar, bivši gradonačelnik New Yorka i poslovni čovjek, odvjetnik predsjednika Donalda Trumpa, ponudio je dodatne opise sadržaja tvrdog diska navedenih vido zapisa.

Amerikanci se pitaju  zašto je Hunter Biden čuvao ove snimke seksualnog zlostavljanja djece?

I zašto je kopija videa poslana Nancy Pelosi i Ministarstvu pravosuđa?

Vrlo jednostavno, Joea Bidena, predsjedničkog kandidata komunistička Kina kompromitira zbog postupaka njegovog sina Huntera.

Zaključak je kako Biden mora odstupiti od kandidature za predsjednika SAD-a, a FBI i DoJ bi morali pokrenuti kriminalističku istragu protiv obitelji Biden.

Agent FBI-a držao je podatke o Bidenov sinu, pet mjeseci kod sebe, bojeći se za svoj život, a tek onda je odlučio poslati na više adresa podatke , a sve je odlučio politički obznaniti  nekadašnji gradonačelnik New Yorka, a koji mu ih je dao.

Poslao je  navedeni agent  dvojici prijatelja kopije u slučaju da ga ubiju jer riječ je o ucjeni Kineza prema američkom kandidatu za predsjednika države kako tvrde neki izvori.

Taj skandal mogao bi biti presudan za Bidenov poraz jer je njime ugrožena sigurnost zemlje kako tvrde relevantni stručnjaci , poglavito od Kineza, koji bi mogli ucjenjivati kompletnu Demokratsku stranku.

Tvrdi se da su  i neki drugi demokratski čelnici ucijenjeni od Kineza. Uskoro će se vidjeti da li je uz dokaze i koji spin odvukao pobjedu na Trumpovu stranu…

 Ucjenjuju li Kinezi, odnosno kineska vlast našu vlast nečime ,  jer baš oni postavljaju 5g mrežu , koja u svakom trenutku može biti ogromni faktor kontrole,  imaju kapitalni projekt u rukama  (most) koji povezuje cijelu našu  državu?! Amerikancima to nikako ne odgovara. Sam sukob Milanovića i Plenkovića to dokazuje. Iako Plenković sve želi svesti na trivijalnost i nebitnost Milanovića, stvar polako izmiče kontroli.

 

 

 

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP

 

VEZANI ČLANAK

 

Plenković proziva Milanovića jer Plenković štiti soroševce ? Postavljanje 5g od strane Kineza smeta Amerima pa ga pritišću Milanovićem?