SANDULOVIĆ se ne plaši reći: KORONAVIRUS je plan kriminalnih korporacija i prebogatih pojedinaca, koji su zbog viška novca i poluga moći, proizveli sebe u uzvišenija bića od nas, sa vlastitom mistifikacijom sebe u ulozi Boga

0
13794
VIZIONAR IZ SUSJEDSTVA

PREDSJEDNIK REPUBLIKANACA U SRBIJI

ARHITEKT NIKOLA SANDULOVIĆ

NIKOLA SANDULOVIĆ je diplomirani inženjer arhitekture.

Diplomirao je na fakultetu u Francuskoj. Govori engleski i francuski jezik. Hobi su mu slikarstvo i sport.  Živi u Beogradu. Nikola Sandulović, djed,  po kojem je predsjednik stranke dobio ime, jedan je od osnivača Demokratske republikanske stranke, tako da je geneza republikanizma u obitelji  Sandulović prisutna više decenija.

Arhitekt Nikola Sandulović govori jasno, precizno, uvijek s argumentima. Ima ozbiljne i utjecajne kontakte sa republikancima širom svijeta, a posebno sa Republikanskom strankom Sjedinjenih američkih država. Gospodin Sandulović je 2013. najavio, a početkom 2016. ponovio, kako će budući predsjednik SAD biti Donald Tramp.

Svi u okruženju vidimo čovjeka vizionara, iz čijih se intervjua lako da zaključiti kako je riječ o odgovornom, sposobnom i odlučnom čovjeku, intelektualcu, koji vrlo jasno i konkretno govori o rješenjima kako misli promijeniti sve segmente društvenog života u Republici Srbiji.

K tome, gospodin Sandulović ima vrlo jasne stavove o odnosima kako u Srbiji tako i prema susjedstvu u okruženju. Nije teško bilo zamijetiti kako o istima bez imalo ustezanja i govori.

Isto tako, gospodin Sandulović,  kao političar, jedini  je koji u okruženju otvoreno upozorava da je krajnji cilj tzv. korona krize uništenje čovječanstva.

1.Gospodine Sandulović, jako mi je drago što će te mi posvetiti malo vašeg vremena prije odlaska u SAD. Stoga moje prvo pitanje: kakav rezultat očekujete na izborima u SAD i kako komentirate ovu medijsko-društvenomrežnu blokadu predsjedniku Trumpu iako evo saznajemo i neke nove, zanimljive, informacije. Poznati ljevičarki magazin Philadelphia Weekly odlučio postati konzervativno glasilo te je o tome izvijestio svoje čitatelje prije par dana. Redakcija ostaje ista, a vlasnik Dan McDonough i dalje ostaje jedini izdavač lista. Nezapamćeno u SAD-u.

Kako ovo komentirate obzirom da izvrsno poznajete političku scenu i sve događaje u SAD?

 

Kao poznavalac političkih zbivanja u Americi, i prateći opšte reakcije većinske populacije birača, koji već sada svakodnevno i javno iskazuju svoje opredeljenje za Gospodina Donalda Trampa, mogu da izjavim, bez imalo sumnje, da će regularna pobeda Gospodina Trampa biti ubedljiva.

Bez obzira na već sada poznate špekulacije o vođstvu Gospodina Bajdena, i pokušaju krađa glasova Trampovih sledbenika ( jer se već pronalaze glasački listići Trampove podrške bačeni u kontejnerima iza pojedinih zgrada pošti ), siguran sam da to neće moći  da utiče na konačni ishod izbora u SAD, a to je sigurna i više nego ubedljiva pobeda Republikanskog kandidata, Gospodina Donalda Trampa.

Što se tiče političkog zaokreta, poznatog magazina iz Filadelfie, koji je drastično promenio odnos i retoriku prema Konzervativnim Republikancima, smatram, da je to jedan strateški i samospasilački potez urednika, od mogućih političkih, i Federalnih istraga koje će biti sprovedene protiv svih učesnika političkog, društvenog, ekonomskog, i medijskog establišmenta u Americi, a koji su tesno sarađivali i bili saizvršioci u postupcima duboke države. Shodno tome smatram da njegov čin nije bio ideološke prirode, već isključivo lične i praktične – spas od odgovornosti. Smatram da će takvih političkih preletača biti sve više, pogotovu posle reizbora Gospodina Donalda Trampa za Predsednika USA.  

 

2.Svi očekujemo nastavak drugog mandata predsjednika Trumpa, osobito nakon svih saznanja koja su konačno izašla u javnost. Moram priznati za najveći dio njih saznajemo preko mnogih kanala u Srbiji gdje su se mnogi potrudili sve tehničke mogućnosti iskoristiti, te govoriti o istinama o kojima smo nekad mogli samo sanjati. A donedavno smo – ako bi nešto i čuli – iste smatrali teorijama zavjere. Nažalost sve je istina a jedini tko je duboko u sve „zaorao“ je predsjednik Trump? Kako vidite rješenje mnogih od tih otkrića

koja su nas šokirala?

 

Na žalost u srpskoj politici, kao i u samoj Srbiij, postoji jedna politička nekultura, koja se odražava tako što raznorazni mešetari, kvazi političari i lideri pojedinih stranaka su neinventivni, i bez izvora pravih informacija, tako da u mnogim slučajevima su posegnuli za mojim ekskluzivnim obaveštenjima, i bestidno ih prisvajali kao svoje, zatim bi se taj efekat prisvajanja tuđih informacija reflektovao kao domino efekat, što je dalo utisak da je Srbija više obaveštena od drugih zemalja u regionu. Žalosno je to da su pojedini politički lideri bukvalno krali objave i slike sa mog  facebook  profila, …zbog kojih sam morao da stavljam oznake Republikanske stranke, na slike i pojedina dokumenta koja sam objavljivao, i dobijao iz inostranstva, iz najužih krugova Republikanske administracije.

Rešenje tih otkrića koje je objavio Gospodin Donald Tramp, a  samim tim i mi ostali Republikanci koji smo deo tog tima u borbi protiv globalnog satanističkog aparata, je u tome da moraju biti konačna i definitivna, tj. moraju se sprovesti na svim segmentima duboke države, koja je svojim amoralnim i satanističkim planovima i poduhvatima savladala ceo svet. U prepiskama i sastancima koje sam imao sa predstavnicima Republikanaca širom sveta, zaključili smo jednoglasno, da u našoj borbi protiv ovog globalnog zla moramo ići do kraja, i istrajati u borbi  protiv ozbiljnog i surovog neprijatelja celokupnog čovečanstva. Da zaključim, borba mora biti surovo pravedna i sprovedena do zadnjeg i najmanjeg dela, kao i pripadnika duboke države.

 

3.U vašem intervjuu prije nekoliko dana bilo mi je zaista drago čuti kako govorite o bogatstvu svoje države te svemu što je izgubljeno kroz protekle godine. Izgleda imamo svi u okruženju iste probleme, dodvorničku i nestručnu vlast. Prodali su zaista sve što su mogli u ovom bazenu prirodnih ljepota i bogatih krajeva. Stanovništvo nam se iselilo, seli se i dalje, sela se ispraznila, zemlja neobrađena, a gradovi pretrpani s nemogućim uvjetima za udoban život.

Kako mislite konkretno pokrenuti promjene? Što bi bili presudni potezi, oni prvi?

 

Surovost i bahatost, kao način ponašanja vlasti kako u Srbiji, Hrvatskoj i u ostalim delovima regiona prema svojim građanima i prirodnim resursima će ostati upamćeno po katastrofalnim posledicama koje su njihove krađe i političko mešetarenje izazvale. Svi smo mi žrtve još istih ljudi, istih ideologija sa čvrstom i utemeljenom komunističkom manipulacijom kroz lažne prikaze socijalnih programa i društvene brige. Svestan toga, jedan od mojih prvih pre svega političkih poteza će biti demontaža tog komunističkog sistema i njihovih poluga pritisaka koji su se sprovodili  kroz ljudski faktor. Promena celog sistema ( komunističkog ) je osnovna baza na koju može i mora da se nadogradi socijalni, ekonomski, vojnotehnološki, zdravstveni i novi celokupni društveni oporavak. Samom lustracijom političkih figura tog nakaradnog komunističkog sistema i stvaranjem novog, pravednog, funkcionalnog i adaptirajućeg sistema koji je u skladu sa razvitkom 21. veka, će mojoj zemlji kao i Vašoj, dati šansu života i doneti zaista novu i sigurniju budućnost.

Ekonomski razvitak će doći kao brza posledica takvih ideološko političkih i birokratskih promena.

 

4.Na žalost svih naših građana, mora se priznati kako sve države u okruženju imaju mega korupciju, pljačku državnih resursa, ili bolje, imovine svih građana, te kako ne postoji mogućnost efikasne i transparentne kontrole upravljanja financijama ali i drugim resursima u državama. Umreženost svih struktura, od izvršne, represivne do zakonodavne vlasti je neviđena i svima jasna. No nema rješenja jer na izbore izlazi mali broj građana i to je jamstvo nastavka istih politika. Svi želimo samo mir, posao, te siguran život i egzistenciju za svoje obitelji. Kako pokrenuti i čime onih 50 i više posto građana koji ne izlaze na izbore? Imate li neki konkretan prijedlog, kako se spremate za iduće izbore?

 

Tokom mojih mnogobrojnih političkih nastupa i izjava, često sam govorio i napominjao da se pojavio jedan novi fenomen u našoj regionalnoj politici, a to je POLITIČKA MAFIJA. Ona je u samom društvu i opštoj kulturi pokazala jednu novu formu devalvacije pravog smisla politike i njenog uticaja u stanju u kome jesmo, u kome živimo sa svim njihovim posledicama, a sa njenim jasnim i ličnim ciljevima pojedinaca koji su prenebegli svoju političku ulogu i formulisali je u ulogu običnih kriminalaca sa polugama regularnih državnih aparata vlasti! Koji paradoks!

Shodno zaključku koji sam izneo, umreženost pojedinaca u svim strukturama vlasti je samim tim posledica dugotrajnog nefunkcionisanja zakona i samog sistema, ma kakav on bio. Očekivati od političke mafije pravednost, stručnost i poštovanje osnovnih zakonskih i ljudskih normi je iluzorno. Samim tim očekivati prave, tj. poštene izborne rezultate u ciklusu koji od početka do kraja sprovodi ORGANIZOVANA POLITIČKA MAFIJA je nemoguć. Ako tome dodamo i podršku “ suverene“, “pravedne“ i “napredne EU “ koja takve izbore proglašava regularnim i zakonitim, dolazimo do suštine da politički kriminal i politička mafija daleko prelaze granice našeg regiona. S tim u vezi dolazimo do pitanja i odgovora zašto je Trampova administracija, a posebno Republikanska spoljna i unutrašnja politika krenula u sveopšti obračun sa takvim monolitnim i grandioznim sistemom isprepletanih političkih, ličnih i kriminalnih interesa i ciljeva! Upravo zbog takve konstatacije i obrazloženja koje sam dao, smatram da je Trampov pokušaj i proboj Republikanske politike na međunarodnom planu i svetske politike veliki podsticaj i pozitivni moral koji mora da da stimulans svima nama da probudimo ne 50 ili 60% nezainteresovanog biračkog tela, nego 100% odgovornih roditelja, i one populacije koja shvata težinu odluke koju moramo, i trebamo svi da donesemo. Ta odluka je već poprimila obrise u jednom svetskom buntu koji raste svaki dan sve više, i koji će kulminirati  zahvaljujući osionim i robovlasničkim idejama i ponašanjem duboke države kroz sprovođenja Covid mera preko zatvaranja ljudi, prisilnog vakcinisanja i prisilnog nošenja maski. Buntom protiv asocijalizacije i borbom za elementarnom ljudskom slobodom i sopstvenom odlukom.

Izlazak na te i takve izbore, u organizaciji POLITIČKE MAFIJE, je unapred osuđeno na poraz, i formuliše se kao političko samoubistvo, a ne kao poštena politička borba, iza koje treba da stoji sučeljavanje različitih političkih ideja i političkih programa koji bi imali za cilj bolji i sigurniji život svih građana.

Iz iskustva Republikanske stranke koji datiraju od Parlamentarnih izbora 2016., gde je Republikanska stranka pokradena za 13 mesta u Republičkom Parlamentu, i iz iskustva Beogradskih izbora gde je Republikanska stranka pokradena za 8 mesta u Gradskoj Skupštini, možemo izvesti zaključak zašto je Republikanska stranka osnovano i opravdano bojkotovala Parlamentarne izbore koji su održani 21 juna 2020. u Srbiji. U oba navedena primera, Republikanska stranka, koja je već sada po brojnosti članstva druga najveća politička struktura u Srbiji, je bila gubitnik, što je i bio krajnji cilj političke mafije u Srbiji, i pojedinih političkih struktura u EU koji su saradnici i mentori politike u Srbiji, a tvrdi protivnici opšte i svetske Republikanske politike, kojoj pripada i Republikanska stranka Srbije. Tvrdim da su opštinski i gradski funkcioneri, policija, Tužilaštvo, Sudstvo, Republički zavod za statistiku i Republička  izborna komisija, svi deo organizovanog političkog kriminala koji kasnije, svojim dolaskom na vlast i delovanjem prerasta u čisti organizovani kriminal. Shodno tome, a znajući da će mnogi moji politički protivnici čitati ovaj moj intervju, dozvolićete mi  da sledeći način izlaska Republikanske stranke na izbore ( koji će biti već sledeće godine ), bude do tada sakriven od javnosti.

 

5.Lijepo ste nedugo rekli kako su svi naši dužnosnici na politčkoj sceni dužni raditi za državu a ne za partikularne interese svojih stranaka ili čak i osobne interese, što je sve češći slučaj. U parlamentima nam sjede ljudi koje ja nazivam „jurišnicima na fotelje“ (čast rijetkim izuzecima), te koji čim se dokopaju fotelja zašute te se prilagode okolnostima a sve zbog tih vrlo velikih plaća za naše prilike. O povlasticama uz njih ne bih ni govorila (od stanova u zakupu, bijesnih automobila koje većina nikad nije ni vidjela osim na ulici, do službenih kartica, te svih bakanalija na račun poreznih obveznika). Osim toga, većina tih zastupnika u parlamentu nisu nikad sami kruha zaradili. Ima ih koji su po partijskim linijama direktno, bez dana staža, upali u fotelje.

Zar od njih možemo očekivati bilo kakva rješenja? Što kažete o tome?

 

Postalo je očigledno da u Parlamentu sede isključivo ona lica koja imaju zadatak samo da glasaju za, ili protiv, a po naredbi svojih političkih lidera. O nestručnosti, nekulturi i neobrazovanju koje mnoge ljude u Parlamentu to krasi, dovodi nas do pitanja ko kontroliše i sankcioniše odluke takvih ljudi?

Što je najgore, ti ljudi donose katastrofalne zakone preko kojih legalizuju i opravdavaju svoj kriminal, tj. “njihovi zakoni ih štite od krivičnih dela koja su po zakonu počinili! “

U Parlamentu Srbije sede amoralne ličnosti sa kupljenim diplomama, politički ne edukovane, stručno ne obrazovane, i nada sve ljudski nedostojne  za ulogu kakvu su dobili. Očekivati bilo kakvo pozitivno rešenje i donošenje zakona od strane tih ljudi, a koji treba da budu u interesu isključivo građana, je postalo iluzorno. Sve dok se ne  bude u Krivični zakon uneo novi član po kome će svi poslanici odgovarati za donošenje bilo kog zakona, koji se u vremenu od godinu dana pokazao nesvrshodnim, i lošim po građane, imaćemo konstantni porast političkog kriminala sa sve lošijim životom i opravdanim rastućim nezadovoljstvom svih nas, koji nemamo privilegiju njihovog načina života i blagostanja u kojem žive.

 

6.Inženjerske ste struke, i to još izrazito kreativne. Živim od rođenja uz inženjere i arhitekte, to mi je daleko bliže od mog osnovnog obrazovanja (pravni fakultet) a kroz poduzetnički rad previše toga sam odradila te mi je razumjeti vaše stavove i viđenja rješenja mnogih situacija u društvu ali i gospodarsvu vrlo jasno. To sam prvo primijetila u vašim intervjuima. Locirali ste sve što imate ali i sve što je prodano. Imamo svi isti problem, kako vratiti

izgubljeno? Prodano? Što učiniti da nam žitnice postanu ponovo bogate a naši seljaci gazde koji od svog rada mogu odlično živjeti? Kako vratiti mlade ljude, obitelji na imanja roditelja ili baka i djedova? Što učiniti sa zatvorenim tvornicama koje su i danas mogle raditi ali su mnoge „zbrisane“ kako bi na njihovim lokacijama (parcelama) kako naši građani, suspektni bogataši i profiteri, ali i oni iz svijeta istih karakteristika uglavnom, gradili mastodonte koji ništa dobroga nisu donijeli. Može li se to zaustaviti hitnim izmjenama propisa? Imate li o tome svoj konkretan stav?

 

Veoma kompleksno pitanje za koje bih mogao da napišem čitave studie, koje bi bile sažete od početka, tj uvođenja špekulativnih investicija u zakonske okvire naših država do finalnih iscrpljivanja državnih resursa i samog ljudstva. Sam čin otvaranja mogućnosti stranim finansijskim osvajačima, da crpe naše resurse i isisavaju kapital iz naših država, se ne bi mogao ostvariti bez odobrenja i podele plena sa samim vrhom države. Bilo da je u pitanju Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora…Način pljačke i ekonomskog porobljavanja se odvija na isti način, i smatram da povraćaj državne imovine, kao i privatne, je moguć samo u koliko se izvrše totalne promene sistema, i na vlast dovedu patriotske, obrazovane i ekonomski stručne grupacije novih ljudi.

Novi ljudi, novi sistem, nova šansa za novu i bolju državu! Onog trenutka kada budem stupio na vlast, izvršiću reviziju svih štetnih ugovora koji su omogućili stranim investitorima, kao i  domaćim da mogu putem dogovora sa vrhom vlasti, doći do ogromnog bogatstva i ogromnih resursa, sa nerealno malim uloženim, i više nego sumnjivim, kapitalom. Svi smo postali svesni, na koji način su naši giganti i naši resursi bagatelno davani i prodavani raznim kompanijama koje u svojim osnivačkim ulozima nisu imali sredstava ni za jedan običan stan, a kamoli za fabrike i zemljišta od milionskih vrednosti.

Princip ulaska takvog kapitala i takve vrste političke pljačke je sinhronizovan, i prepoznatljiv u svim državama bivše Jugoslavije. Što je interesantno, a posebno značajno, da su se iste kompanije i isti ljudi pojavljivali u celom regionu. Da poentiram, naravno da je moguće povratiti imovinu poništavanjem loših i kriminalnih ugovora samo i isključivo ako za to bude postojala takva politička struktura sa jasnim patriotskim i ekonomskim interesima.

Onog momenta, kada svaka država u regionu bude učinila takve korenite političke izmene i korake, samim tim činom će proizvesti pozitivni bilans svog drzavnog budžeta, i tako poslati jasnu poruku mladima, da njihov opstanak, i opstanak u sopstvenoj zemlji ima smisla.

Mislim da ćete kroz ovaj moj odgovor moći da povežete i moju struku i način razmišljanja, jer u politici kao i u arhitekturi uvek morate da postavljate svoju građevinu, tj politiku, na zdravim i novim temeljima sa idejom da gradeći te temelje, morate da imate u vidu, da ih tako napravite da generacijama iza sebe dajete mogućnost da mogu da nadzidaju nešto novo i bolje, nad onim što ste ostavili iza sebe, što znači, ostaviti iza sebe zdrave i jake temelje za teret budućnosti koja dolazi.

 

7.Imamo ogromne dugove u našim državama, i svi u okruženju. Svjetske bankovne institucije, kako vi rekoste, „trljaju ruke“, žive od kamata, a naši vlastodršci u naše ime odlučuju o našoj sudbini, rade od nas „roblje“ koje vanjskim firmama i trgovačkim centrima odrađuje poslove za premale plaće od kojih obitelj ne može živjeti. Rekli ste „okupirani smo“. Tu se s vama slažem u potpunosti. Financijski teret – dug – je nečuven, u ovim okolnostima planirane pandemije, eksperimentu, ne vidi se kraj tog finacijskog tereta. Mislite li da se to može efikasno zaustaviti, a ako da, kako? Što biste vi odmah učinili?

 

Pravo pitanje, za kritični trenutak u kome se svi nalazimo, hteli to ili ne. Svima je jasno da su naše ekonomije, fabrike, bankarski sistem, proizvodni resursi, proizvodni kapaciteti, uništeni da bi korporacije stranih investitora došle sa svojim novcem sumnjivog porekla, proizvodnim programima, i gotovim proizvodima na naše tržište. Mi više nismo stvarali robnu vrednost koju bi plasirali na različita tržišta, VEĆ SMO POSTALI TRŽIŠTE!

Svi mi zajedno smo postali žrtve jednog planiranog ekonomskog rata koji je usmeren kako protiv naših država, tako i protiv nas samih. Mizerne plate u regionu, su bukvalno oterale u naručje istih ekonomskih osvajača, koji su nas okupirali, najbolje i najobrazovanije stručnjake, koji su mogli i trebali da održavaju i uznapreduju naše ekonomske sisteme. Gubitak je bio višestruki na svim nivoima, a krajnja tačka je bila upumpavanje hordi neartikulisanih migranata, koji su zamenili domicijalno i kulturno stanovništvo. Moj prvi korak ka ozdravljenju državne privrede bi bio raskid sa MMF-om koji nas sve više zadužuje, upravo sa našim novcem, koji su opljačkali od nas! U ovim teškim vremenima, svaka zemlja u regionu, koja ne bude imala svog lidera, sa hrabrim, odlučnim stavom, koji je potkovan ekonomskim programom, neće uspeti da izađe iz te ekonomske okupacije, koju Evropa zajedno sa MMF-om, Svetskom bankom, Svetskom Zdravstvenom Organizacijom, sprovodi nad nama. Znači, koraci moraju da budu  sledeći :

–  zaustavljanje naseljavanja migranata u našem regionu,

–  vraćanje migranata u njihove matične države, ili države članica EU koja je takav migrantski pohod i projekat podržala i potpisala,

–  raskid sa MMF-om i poravnanje dugova kroz nove ugovore i pod novim uslovima,

–  raskid sa ovakvom Svetskom Zdravstvenom Organizacijom, koja se u ovim trenucima totalno razotkrila i stavila u službu sprovođenja Rokfelerove agende stvorene 2010. godine a potpomognuta Soroševim i Bil Gejcovim kapitalom

To su prvi koraci koje bih učinio, a oni bi sami po sebi otvorili druga pitanja, i dali nova rešenja, za sve ono što smo odavno izgubili.

 

8. Iskustvo i kontakti s birokracijom EU su mi ukazali na prestrašnu situaciju koja tamo vlada. Stoga možete biti sretni što ne pripadate toj uniji i bilo bi najbolje da nikada niti ne uđete u nju jer je ionako na izdisaju. Što će s njom biti to će se uskoro vidjeti. Narodi svih država EU su na nogama, teško da će strahovlade uspjeti u svom naumu, represija obično izaziva kontrareakciju.

Što i kako vi vidite u eventualnoj budućnosti u EU ili je uopće tamo ne vidite?

 

Potpuno se slažem sa Vašim zaključkom, koji ste izvukli iz sopstvenog iskustva, sa birokratijom EU i samom situacijom koja tamo vlada. Istog sam mišljenja kao i Vi, da ova i takva EU, nema svoju krajnju tačku razvitka, kao ni svoju svetlu budućnost koju vešto lažno prikazuju i lukavo potenciraju. Problemi EU opstanka su ogromni, razlike ne premostive, ekonomsko usaglašavanje neostvarivo, jer to je splet ličnih interesa, gde svi čekaju trenutak, kada će ko najviše profitirati iz toga, i sa enormnim dobitkom iz toga izaći. Gubitnici EU zajednice su sigurno 80% njenih članica, jer su namere Nemačke i Francuske toliko postale očigledne svojom dominacijom nad svim ostalim članicama. Velika Britanija, kao ostrvska i samostalna zemlja, sa velikim političkim, ekonomskim i birokratskim iskustvom, je na vreme prepoznala, više nego očigledne Nemačke pretenzije i namere, da ekonomski, politički, a kasnije vojno, ponovo dominira celom Evropom, što je i bio i krajnji cilj poražene Nemačke u II Svetskom ratu. Moj stav je da mi moramo napraviti regionalno političko i versko pomirenje, i da zajedničkim snagama usaglasimo nove trgovinske i ekonomske odnose, koji bi, po principu prelivnih sudova, kroz oporavak  jedne za drugom države, ostvarili regionalni oporavak. Moja vizija je odvajanje od ideje zajedništva sa EU, i mnogo prisnije ekonomske, političke, tehnološke i vojne povezanosti sa Amerikom.

 

Ne zaboravimo, da je celu zapadnu Evropu, uključujući i Nemačku, digla ista takva saradnja koju ja predlažem za region, saradnja sa Amerikom.

Kulminacija nezadovoljnog stanovništva širom EU, uvozom divljih migrantskih hordi, represivnim poreskim zakonima, zatvaranjem stanovništva u kuće, prisilno stavljanje maski na lice, i završni satanistički čin čipovanje, odnosno vakcinisanja čitave ljudske populacije, će u jednom trenutku izazvati takve sukobe i eskalaciju sveukupnog nezadovoljstva, da će ishod biti brutalan obračun sa njihovim Vladama koje su već dugi niz godina deo korumpirane duboke države. Shodno tome, ne vidim nikakvu budućnost Srbije u takvoj Evropi, koja će biti isprepletana sukobima, verskom i nacionalnom mržnjom i sigurnim ekonomskim krahom, koji će rezultirati poništenjem EU valute, gde će na kraju svaka članica EU vratiti svoju valutu. Nemačka već to dobro zna, i uveliko ponovo štampa Nemačke marke, pripremajući se tako na još jedan finansijski dobitak promene valute, kao što su to uradili kada su Nemačku marku pretvarali u evro, i tako anulirali tuđu vrednost koju su kasnije pretvorili u svoju dobit, poravnanjem vrednosti marke i evra.

Moj konačni stav i politička odluka je da u budućnosti imamo dobre političke, ekonomske i međuljudske odnose sa celom Evropom, ali da ni u kom slučaju, i nikakvim primamljivim okolnostima na dugačkom štapu ne budemo sastavni deo bilo kakve Evropske Unije. Takva Unija, sa takvim političkim stavovima, takvim ekonomskim okupatorskim načinom i pristupom prema Balkanu uopšte, nije mesto gde bi Srbija doživela svoj preporod, i imala jednak tretman ravnopravnih partnera sa svim ostalim članicama EU.

 

9. Bila mi je izrazito zanimljiva vaša izjava kako ćete po preuzimanju vlasti – a vi ste u tome odlučan i uvjeren (što je odlika čovjeka sigurnog prije svega u svoje znanje, sposobnosti) – otvoriti 100 novih tvornica, i to ste rekli, ne 60, ne 90 već 100 u svom mandatu. To mi se čini apsolutno mogućim uz tim suradnika spremnih na veliku žrtvu ali i uz rezanje svih troškova u svim strukturama vlasti, od vrha do onih najnižih struktura. Jeste li spremni na to obzirom na otpor koji bi mogao biti vrlo velik? I, hoćete li biti spreman pokretati pitanja odgovornosti?

 

Ovo je pitanje koje mora da da odgovor na sva pitanja koja su ostala nerazjašnjena do sada. Svestan sam težine svojih reči, i obećanja koja sam dao, jer imam pravi ekonomski plan za tako nešto. Segmenti tog plana su vrlo pozitivno radikalni, ali bez takvog pristupa i odlučnosti bi bilo  nemoguće to obećanje ostvariti. Moj prvi potez bi bio smanjenje troškova koji idu na nerealni broj partijski zaposlenih ljudi, drugi bi bio da se oduzme novac od onih koji su iskoristili svoj službeni položaj preko koga su se obogatili na račun građana i države. Naravno da očekujem ekstremni otpor tog i takvog koruptivnog i kriminalnog državnog aparata i pojedinaca, ali to je jedini put ka ostvarenju mojih političko – ekonomskih ciljeva. Otpor će biti ogroman, ali će i moj odgovor takvom otporu biti i tekako adekvatan. Pitanje odgovornosti svih onih činioca i produkta vlasti, koji su učestvovali u planskom pljačkanju države, se ne dovodi u bilo kakvu sumnju, jer će procesuiranje istih, biti po hitnoj zakonskoj proceduri. Bez izuzetaka!

 

10.Čitala sam, a i slušala vas, tj. vaše izjave o ovoj pLandemiji (kako je već sad svi zovemo) te profiterstvu koje cvjeta. Cilj uopće nije liječenje od „teške, smrtonosne zaraze“, to već postaje smiješno jer je scenario isti u svim državama, a razotrkriva se istina. Od stavova i planova UN-a do WHO-a, te Foruma u Davosu pa čak i UNICEF-a. U ovim okolnostima postajemo – ja tako znam reći – neljudi. Ubijamo postupcima starije, djeca nam žive u nečuvenoj torturi pokore i poniženja, prisiljava se nas odrasle na šutnju, tjera na nepotrebna ali opasna testiranja, oduzima nam se sloboda kretanja, oduzimaju nam se i djeca, zabranjuju obiteljska okupljanja, više nismo ljudi, postajemo brojevi, a za to prof. dr. sc. Mila Alečković kaže kako je riječ o „ratu protiv čovječnosti“. Kao stručnjak upozorava na budućnost naše djece koja će izgubiti emocije, zdravlje, socijalni kontakt, koja će postati čak i autistična. Hoćemo li uspjeti to zaustaviti? Nije li vrijeme dići se protiv svega masovnim okupljanjima, pokrenuti otpor, zaustaviti laži i ovo bogaćenje već prebogatih multimilijardera za koje se utvrdilo kako su u ovoj tzv. korona krizi povećali svoje bogatstvo za preko 38 % u prvih 6 mjeseci ove godine? Nije li vrijeme i za masovne pravne bitke, okupljaju se internacionalni timovi odvjetnika i pravnika, liječnika?

Kako vi vidite moguće rješenje svega? Mi svi čekamo izbore u SAD-u i to smatramo prvom stepenicom rješenja ovog Zla protiv Čovjeka.

Što vi mislite o ovome?

 

Moj politički i ljudski stav po ovom pitanju se ne razlikuju ni malo. Mišljenja sam da je sve ovo, plan kriminalnih korporacija, i prebogatih pojedinaca, koji su zbog viška novca, viška vlasti i poluga moći, proizveli sebe u uzvišenija bića od nas, sa sopstvenom mistifikacijom sebe u ulozi Boga. Imao sam priliku da dodjem do Rokfelerove agende iz 2010. god, koja se do detalja poklapa u svim događajima, koji nam se parcijalno dešavaju, a vezano za Covid-19. Na punih 54 stranica se sve poklapa do detalja, počev od događaja u Kini rađanjem i stvaranjem Covid-a 19, do konačnog cilja čipovanja cele svetske populacije!

Uveren sam, da će internacionalizacija ovog problema kulminirati u sveopšti bunt, gde će većina kreativne, odgovorne i svesne populacije, preduzeti sve moralne i zakonite mere, da se ovo ludilo zaustavi i sankcioniše. U ovoj borbi, sa ovako visokim ulogom opstanka svih nas, satanistički krugovi, korumpirane vlade,VHO, MMF, Svetska banaka, Soroš, Bil Gejts, Rokfeler će sigurno biti  konačni i tragični gubitnici. Borba za naš opstanak, kao i opstanak naše dece, će biti glavni motiv udruživanja svih svetskih slobodoumnih pojedinaca, i ostalih odgovornih nosioca društvenih zajednica. U ovom trenutku, sam ja na zalost jedini regionalni politički  lider koji se otvoreno protivi svim robovlasničkim i nakaradnim metodama koji nam se nameću pod lažnim plaštom brige o nama. Na svu sreću, naš politički partner, Republikanac, Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Gospodin Donald Tramp, ima iste stavove i isti motiv, kao sto ga imam i ja i velika većina, samo što su njegove političke mogućnosti i poluge moći, trenutno daleko veće od mojih. Puno očekujem od njegovog ponovnog imenovanja za Predsednika SAD, jer ćemo ne samo mi Republikanci, već i svi oni istog mišljenja i stavova po pitanju svetskog porobljavanja dobiti stimulans da se oslobodimo ovog svetskog zla.

 

Ono što bih želeo da naglasim, a što je bitno za one protiv kojih se borimo je, da bez obzira na ishod Predsedničkih izbora u Americi, da kojim nesrećnim slučajem se desi bezobzirna krađa Trampovih glasova, koja bi ga onemogućila da bude ponovo izabran, ovaj bunt i ovaj otpor protiv ovakvog zla i takvih ljudi neće stati, i on će svakoga dana sve više rasti po čitavom svetu. To Vam garantujem, jer sam direktno povezan i učesnik sam svih onih patriotskih snaga u svetu, koje se neće pomiriti i povinovati satanističkim slugama, i brutalnom kapitalističkom, komunističko – fašističkom kriminalu. Otpor se rodio, otpor raste, i otpor će pobediti!

 

11. Na kraju, obzirom da dijelimo mnoge iste stavove, moram malo biti privatnija te vam poželjeti sretan put u SAD sa željom da se veselimo 4. 11. 2020. te se zaista nadam boljoj budućnosti ali i buđenju ljudi koji su još uvijek – iako je situacija već izbjegla kontroli i vidi se kako smo u vremenu obmana i laži – uljuljani i spavaju dubokim snom čekajući da netko drugi sve riješi.

No, ne budemo li se svi potrudili i digli protiv ovog Zla ne piše nam se dobro.

Recite, za kraj, ovaj puta, jeste li optimist razmišljajući o svemu, jer ja jesam?

 

Naravno da sam veliki optimista, jer se vodim moralnim ljudskim načelima, zdravom logikom, koja se uklapa u moje političke stavove i buduće korake

koje ću preduzeti. Ovim putem šaljem poruku svim onim uplašenim, ucenjenim, opljačkanim i prevarenim, da moraju da se oslobode straha, poniznosti, i predaje pred ovim izazovima koja su nam bezbožnici i satanisti naturili. Svi moramo da se ujedinimo na svetskom nivou, jer ovaj problem i ovo zlo ne razlikuje boju kože, različitu veru i različiti jezik. Ovde smo svi pod ovakvim pritiskom i pretnjom JEDNAKA  Božja deca, koja se po prvi put u istoriji čovečanstva brane od sada već vidljivog neprijatelja, u obliku čistog satanističkog zla.

Uvek je istina pobedila laž  i uvek je dobro pobedilo zlo, kao što će i naša ljudska svetlost pobediti tamu zla!

 

Hvala Vam gospodine Sandulović.

 

 

Razgovor vodila: mr. sc. Arna Šebalj

HOP