Tečajci za prekvalifikaciju u policajce pohađaju nastavu ‘online’, a vaša djeca sa maskama!

0
2130

Država koja je preko pojedinaca opljačkala i uništila banke, a  koje su porezni obveznici sanirali, država koja je opraštala dugove  EPH-u na štetu poreznih obveznik, koja je uništila HEP,  mnoge građevinske gigante,  INA-u, utukla enorman novac u sanaciju propale brodogranje,  sada vas, porezne obveznike navlači da  donirate financijska sredstva, medicinsku opremu, hranu i druge potrepštine u svezi borbe protiv korone, a radi koje su tisuće ljudi izgubili posao ili  dovedeni na rub gladi.

“Želite pomoći? Uključite se u donacijski program kojeg je pokrenula Vlada Republike Hrvatske u borbi protiv novog koronavirusa na sljedeće načine:

1. Donacija financijskih sredstava
2. Donacija medicinske ili neke druge zdravstvene opreme
3. Donacija hrane i kućnih potrepština za Hrvatski Crveni križ:

Najljepša hvala na pomoći!
Vlada Republike Hrvatske”

Donirajte sredstva onima koji  kad izađete na ulice jer vam je  dosta njihove prevrtljivosti , moraju imati dovoljno novaca za one koji će vas pendrekima nalupati?

Da sponzorirate one koji će vas progoniti inspekcijama, naplaćivati kazne?

Ludo zar ne?

Tvrde sada da su maske spas za narod, evo jednog od njih kako se guši pod maskom. Morao je šef francuske verzije ovog koronaskandala skinuti masku da se ne uguši. Pa zašto pobogu čovječe maska štiti?!

Za vrijema lockdowna u Hrvatskoj ravnatelj bolnice u Dubrovniku dozvolio je u krugu bolnice brodograđevne radove u bolnici. Oni mogu, a vama se naplačuju kazne?

inbound1024539960119169645inbound6403874868685601584inbound4058673751223492649

I sad još jedna njihova zanimljivost…

Državi fali 700 policajaca, pa će primati one i sa trogodišnjom srednjom školom…nekad kuhar, sada policajac…

Što je tu još zanimljivo?

Dok se vaša djeca guše pod maskama 5-6 sati u školi , tečajci za prekvalifikaciju u policajce tečaj  će obavljati online zbog korone. Dobro ste pročitali, biti će to online policajci. Online tečajevi borilačkih vještina? Može li luđe? Zbog toga im je i kasnio tečaj za policajce rekli su nam neki polaznici. Izgovor za takvu nakaradnu izobrazbu je navodno porušenost grada nakon potresa, odnosno nedostatak zgrada u Zagrebu?!

 

HOP

Takvima bi slali novac?