Njemački patolog profesor Klaus Püsche tvrdi da nitko nije umro od koronavirusa!

0
15856
PROFESOR KLAUS PUSCHE: „OSOBA PREMINULA OD CORONE NE POSTOJI!“

 

Prije par dana za new-swiss-journal.com  poznati hamburški patolog , profesor Klaus Püsche, istaknuo je kako „osoba preminula od korone ne postoji!“

 

Za početak, od sad pa uvijek, zbog orwellovskom ministarstva istine FAKTOGRAFA – ističem:

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

 Hamburški patolog i forenzičar šokirao je njemačku i svjetsku javnost izjavom:

„Sve smrti od virusa korone u Hanburgu prolaze kroz moje ruke. Što sam saznao u svim tim obdukcijama? Da osoba preminula od korone ne postoji. Nisam našao niti jedan takav slučaj. Svi su umrli ili od srčanog udara, cerebralnih krvarenja i tako dalje.”

 

A najzanimljivije od svega je, kaže prof. Klaus Pusche:  „ poznati institut dr. Robert Koch me savjetovao ne raditi obdukcije mrtvih, bez ikakvog pametnog objašnjenja …?!?“

 

https://www.hop.com.hr/2020/07/05/talijanski-lijecnici-obdukcijom-umrlih-od-koronavirusa-otkrili-su-da-to-nije-virus-vec-bakterija/

https://thefreedomarticles.com/no-one-has-died-from-the-coronavirus-bulgarian-doctor/

https://vimeo.com/430519792

Tada smo pisali:

I Njemački patolozi su u međuvremenu, u proteklih par mjeseci ove pandemije  obavljali  cijeli niz autopsija. I o tome se naveliko pisalo, no nama je malo toga bilo dostupno.

Što su saznali?

    “Treba izbjegavati unutarnji pregled preminule osobe, obdukcije ili druge mjere za proizvodnju aerosola”, pisalo je početkom travnja na internetskoj stranici Instituta Robert Koch (RKI). Ova institucija, koja je na saveznoj razini  odgovorna za nadzor i borbu protiv zaraznih bolesti, kasnije je promijenila svoje mišljenje. Potpredsjednik Instituta, Lars Schaade, sad kaže da je ispravno, pogotovo ako je bolest nova, da se obdukcije radi u što je moguće većoj mjeri – ali uz odgovarajuće mjere sigurnosti.

„Bio je to lapsus”, tako predsjednik Saveznog udruženja njemačkih patologa Karl Friedrich Bürrig  komentira preporuku  RKI-ja od prije mjesec dana, koja je u međuvremenu opozvana. Tada je preporuka bila da se iz sigurnosnih razloga ne smije vršiti obdukciju osoba zaraženihvirusom COVID-19.„Kod svih modernih zaraznih bolesti, obdukcija je vrlo važna za utvrđivanje tijeka bolesti, uključujući i COVID-19″, naglašava Bürrig.

 

Najveća baza podataka o obavljenim obdukcijama je u Hamburgu. Zašto se ne koristi? Zbog čega se skriva?

Međutim, nisu se svi patolozi držali prvobitne preporuke RKI-ja. Prof. Klaus Püschel, direktor Instituta za sudsku medicinu pri Sveučilišnom medicinskom centru Hamburg –

Eppendorf, trenutno ima najopsežniju bazu podataka. ”Možemo naučiti od mrtvih, i to za žive”, kaže Püschel.

„Klaus Püschel je od 22. ožujka do 11. 2020. travnja obavio obdukciju 65 preminulih pacijenata koji su bili zaraženim virusom COVID-19. Od tog broja, 46 ih je ranije imalo bolesti pluća, 28 je imalo bolest drugih unutarnjih organa ili presađenih organa. Deset je patilo od dijabetesa ili pretilosti, deset od raka i 16 je bilo dementno. Neki od preminulih su imali istovremeno i više navedenih bolesti. Püschelova baza  sada sadrži podatke o više od 100 obdukcija. Svi oni potvrđuju: nitko od mrtvih nije isključivo bio pogođen koronavirusom, ali su praktički svi imali kardiovaskularne probleme, visok krvni tlak, arteriosklerozu, dijabetes, rak, probleme s radom pluća ili bubrega ili cirozu jetre.

Prof. Püschel smatra da se koronavirus mora shvatiti vrlo ozbiljno. On kaže da je strah koji se širi od virusa ipak pretjeran i da to nije ”posebno opasna virusna bolest”. Stoga smatra da su neka ograničenja, poput onih koja se odnose na rodbinu na sahrani preminule osobe, neutemeljena. ”Ne biste ih trebali ljubiti, ali možete ih pogledati. Možete ih i dodirnuti ako nakon toga operete ruke”, kaže njemački patolog.

Prije par dana prof. Püschel je  ponovio ” da covid-19 nije ni približno toliko opasan kako se u početku mislilo. Na osjećaj opasnosti “previše su utjecale mediji”. Mediji su se usredotočili na pojedinačne ozbiljne slučajeve i potakli paniku “potpuno pogrešnim porukama. Covid-19 nije “virus ubojica” i pozivi na novi lijek ili cjepivo “temelje se na strahu, a ne na činjenicama”. Specifični uzrok smrti u istraženim slučajevima bila je dugogodišnja bolest, zastoj srca, starost itd., bolesti od kojih ljudi i uobičajeno umiru“ , kaže prof. Klaus Puschel.

Isto tako Klaus napominje kako se broj umrlih u ovoj godini po ničem ne razlikuje od prijašnjih godina.

Najnovije  izjave  prof. Klausa Puschea  možete pogledati u videu u nastavku, nažalost nema prijevod, ali ako se netko pro bono odluči prevesti ga,  prijevod će mo rado objaviti.

https://vimeo.com/406136568

 

 

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP

IZVORI:

https://www.hop.com.hr/2020/07/05/talijanski-lijecnici-obdukcijom-umrlih-od-koronavirusa-otkrili-su-da-to-nije-virus-vec-bakterija/

https://thefreedomarticles.com/no-one-has-died-from-the-coronavirus-bulgarian-doctor/

https://vimeo.com/430519792

https://www.dw.com/hr/covid-19-%C5%A1to-su-otkrili-patolozi/a-53304943

https://web.facebook.com/perigord.gourmand/videos/10221459934143351/?hc_location=ufi

https://www.open.online/2020/04/29/coronavirus-morti-di-polmonite-o-trombosi-colpa-del-virus-oppure-no-ecco-cosa-e-cambiato-in-un-mese/?fbclid=IwAR16V7zOtmX1LUAEIQ5ufOzesmN9W6gZ3un_NekSDn_qi-ZpnvMlYYTTnqE

https://te-in.facebook.com/Svjesnost/videos/706074346884636/UzpfSTE0NjUwOTM5NzI6Vks6MTYyNTMwMTcyNDI5MTE0NA/

http://hs-chocostory.info/2020/07/poslednje-upozorenje-medjunarodni-preokret-🔴italija-🇮🇹/

https://te-in.facebook.com/groups/zapresicbezcenzure/permalink/1625301724291144/