NADBISKUP VIGANO: Soroševo „Otvoreno društvo“ i Papina otvorena crkva dio globalističke ideologije – Papa propagira masonski nauk

0
2652

BOŽJI SVJEDOK, NADBISKUP CARLO MARIA VIGANO
ČUVAJMO ISTINSKU VJERU, MOLIMO ZA PRAVOVJERNE SVEĆENIKE
OHRABRIMO NAŠE VJERNIKE

Nadbiskup Carlo Maria Vigano pozvao Ostatak Crkve da se ujedini protiv Bergoglijeve anticrkve!
U svom obraćanju javnosti kojeg su prenijeli svi relevantni preostali katolički mediji, nadbiskup Carlo Maria Viganò, istinski Božji svjedok naših potresnih vremena, analizirao je korijene nastanka onog što naziva „Bergolijanska anticrkva“ i njenu ulogu u uništenju Katoličke crkve i stvaranju Novog svjetskog poretka.

papa

Knjiga Istine nevješta da će vjerni svećenici biti prognani i da će trebati našu pomoć.
Viganò je na kraju pozvao katoličke vjernike širom svijeta da se ujedine oko preostalih pravovjernih svećenika Katoličke crkve u borbi protiv Juda Bergoglijanske anticrkve:
„Podržimo, molitvom i materijalnom pomoći, brojne dobre svećenike koji ostaju vjerni istinskoj Vjeri i uskratimo svaku podršku onima koji su prihvatili svijet i njegove laži.“

Nadbiskup Viganò je u podugoj video poruci govorio o načinu kako su sile zla infiltrirale Crkvu i korumpirale njene djelatnosti od Drugog vatikanskog sabora naovamo.
Nadbiskup podsjeća da je prema svjedočenju jednoga od urotnika, kardinala Danneelsa, Bergoglija na Petrovu Stolicu dovela urotnička Mafija iz St. Gallena, ali da je šokantno da do danas niti jedan kardinal ni biskup nije zatražio da o ovome istina izađe na vidjelo.

inbound6081525477854810356

Viganò je osudio konzervativnu struju „centrista“ u Crkvi da ne biraju između vrline (pravovjernosti) i poroka (anticrkve) i da u praksi često potpomažu bergolijanske neprijatelje Crkve, čije ekscese s jedne strane kritiziraju, ali s kojima s druge strane „dijele zajednička načela“. Anticrkva koristi umjerene „konzervativce kako bi se stvorio privid da pružaju vjernicima slobodu.“
On kaže da Bergoglijeva posljednja enciklika „Fratelli Tutti opravdava dijalog, ekumenizam i univerzalno bratstvo Bergogijanske anticrkve“, te u njoj vidi ključnu poveznicu između anticrkve, masona i globalista.

soros

Usporedio je Soroševa „Otvorena društva“ s Bergoglijevom otvorenom crkvom iz Fratelli Tutti koja „gradi mostove“ i „ruši zidove“ i iznio zapanjujuće sličnosti globalističkog „Otvorenog društva“ s jedne i onog što naziva „Otvorena religija“ s druge strane.
Viganò u Drugom vatikanskom saboru vidi začetke anticrkve, zasnovane na bezbožnom novom humanizmu kojeg su tadašnji crkveni prelati, imajući kompleks manje vrijednosti spram svijeta, pokušali spojiti s Evanđeljem:
Anticrkva rođena iz nečiste zajednice između Crkve i svijeta, između nebeskog Jeruzalema i paklenog Babilona.
Prema Viganòu, na ovim temeljima Bergoglio danas gradi anticrkvu koja predstavlja pomrčinu Katoličke crkve:
Imajući u vidu stalne zajedničke ciljeve Novog svjetskog poretka i anticrkve, moramo se sjetiti Globalnog pakta o edukaciji, projekta kojeg je osmislio Bergoglio „da se stvori promjena na planetarnoj razini, tako da obrazovanje bude tvorac bratstva, mira i pravde. Još hitnija potreba u ovo vrijeme obilježeno pandemijom.“
Viganò nastavlja:

inbound1158540022757827490

Cilj je ovo: sukladnost anticrkve s dominantnom ideologijom modernog svijeta uspostavljajući stvarnu suradnju s moćnim predstavnicima duboke države, počevši od onih koji rade na „održivoj ekonomiji“ uključujući Jorge Maria Bergoglia, Bill Gatesa, Jeffrey Sachsa, John Elkanna i Gunter Paulia.

inbound8031464834477837333

No, Viganò ide dalje optužujući Bergoglija da propovijeda masonski nauk:
Najnovija enciklika, Fratelli Tutti, manifest je ove masonske vizije, u kojoj je vapaj Liberté, Égalité, Fraternité zamijenio Evanđelje, zarad jedinstva među ljudima koje izostavlja Boga.
Vraćajući se na sjeme pogrješke posijano tijekom Drugog vatikanskog koncila Viganò poručuje:
„Potvrđuje se da je rak Drugoga vatikanskog sabora korijen bergolijanske metastaze.“

Viganò uz to navodi izjave španjolskih i talijanskih masonskih loža koje potvrđuju da kroz Fratelli Tutti Bergoglio doista širi nauk masona, stoljetnih neprijatelja Crkve.

Najnovije obraćanje nadbiskupa Viganòa zaključeno je vrlo snažnom porukom koja snažno odjekuje i među vjernicima u Hrvatskoj:
„I iznad svega – pozivam vas u Ime Boga! – odbacimo taj osjećaj inferiornosti što su nas navikli prihvaćati naši protivnici: u Gospodnjem ratu oni nas ne ponižavaju (mi svakako zaslužujemo svako poniženje zbog svojih grijeha).
Ne, oni ponižavaju Veličanstvo Božje i Nevjestu Bezgrješnog Jaganjca.
Istina koju ispovijedamo ne dolazi od nas, već od Boga!
Prihvatiti negiranje istine, prihvatiti da se moramo pravdati pred krivovjerjima i pogreškama protucrkve, nije čin poniznosti, već kukavičluka i bijede.“

Viganò je pozvao Ostatak da budemo inspirirani primjerom Svetih makabejskih mučenika pred novim Antiohom koji od nas traži da prinosimo žrtve idolima i napustimo istinskog Boga, te da Bergolijancima odgovorimo riječima Makabejaca:
„Zato, o nebeski Vladaru, pošalji i sad ispred nas dobra anđela da sije strah i trepet! Jakom mišicom Svojom udari one koji, huleći, izađoše da napadnu tvoj sveti narod!“ (2 Mak 15, 23)

Bože hvala Ti na nadbiskupu Viganòu, poživi ga i vodi u vremenima što dolaze!

I mi smo u velikim problemima, pastiri većinom napustili svoje „malo stado“, mnogi od nas su postali „biskupi“, šire nauk Kristov, Molitva je Božji Dar i Lijek.
Samo Molitva je Susret s Gospodinom. I to je za sve nas vjernike više nego dovoljno.

Molimo se. Krunica je naš spas. Kao Marijanski narod to znamo i kroz povijest.
Činimo to i sada.

Papa-Wojtyla

I ne zaboravimo riječi našeg dragog Pape, Svetog Ivana Pavla II: „Ne bojte se, otvorite svoja vrata Kristu, njegovoj spasonosnoj moći !“
Ne zaboravimo ga nikada.
Na Hvalu i Slavu Kristu!
Mr. sc. Arna Šebalj