Didier Raoult francuski liječnik i mikrobiolog izliječio je od covida-19 4000 osoba Hidroksiklorokinom i Azitromicinom, te upozorio na promašaj lijeka koji je Markotićka naručila!

0
14682
 NEMA MIRA ZA PROF. DR. SC. DIDIERA RAOULTA

AGENCIJA ZA LIJEKOVE FRANCUSKE (ANSM) ODBILA UPOTREBU HIDROKSIKLOROKINA

FARMACEUTSKA MAFIJA GURA REMDESIVIR, ISTI ONAJ KOJI JE ALEMKA VEĆ NARUČILA!

 

Francuski  neovisni  medij  France soir prenio je 30. 10. 2020.  informaciju kako je prof. Didier Raoult uložio žalbu pred Državnim vijećem protiv odbijanja odobrenja za korištenje hidroksiklorokina u kombinaciji  s hrvatskim antibiotikom, azitromicinom.

http://www.francesoir.fr/societe-sante/didier-raoult-un-recours-devant-le-conseil-detat-contre-le-refus-dautoriser

Protokol prof. Raoulta temeljio se na uzimaju antiviralnog i jeftinog lijeka  (cca 3 eura) Hidroksiklorokina i Azitromicina. Prvi je umanjivao količinu virusa, a drugi liječio eventualno bakterijsku upalu pluća. Bolnica u kojoj radi profesor Didier Raoult i gdje primjenjuje ovaj protokol, imala je i ima najmanju smrtnost od koronavirusa na svijetu.

Kako izvještava France soir  profesor Didier Raoult ovlastio je odvjetnika di Vizia da podnese žalbu Državnom vijeću i kaznenu prijavu nakon odbijanja Agencije za lijekove da odobri hidroksiklorokin.

Prof. Didier Raoult  i IHU osporit će odbijanje Nacionalne agencije za sigurnost lijekova (ANSM) da odobri upotrebu hidroksiklorokina protiv Covid-19. Po nalogu IHU-a, odvjetnik Di Vizio poslao je u četvrtak zahtjev za poništaj Državnom vijeću u skladu s mogućnošću koja je data takvom odlukom. Uz to, u petak će se podnijeti žalba protiv agencije i njenog direktora Dominiquea Martina zbog ugrožavanja života drugih.

Od početka pandemije, profesor Raoult  liječio je više od 4.000 bolesnika dvostrukom terapijom hidroksiklorokin  + azitromicin dopunjen cinkom. Uz to, bio je promotor pristupa Identificiraj, testiraj, izoliraj, liječi  kojom je IHU zaradio najnižu stopu smrtnosti u Francuskoj.

Nekoliko studija koje su promovirali IHU i njegovi profesori nisu dobili isti stupanj pozornosti u medijima ili su primili gnjusne napade određenih kolega jer, prema njihovim riječima, te studije nisu poštovale metodologiju koja se smatra  zakonitom.

Profesor Raoult brani se objašnjavajući da se u kontekstu epidemije svi moraju liječiti i bilo bi nemoralno ponuditi placebo  pacijentu.

Uz to, profesor Raoult kritizira zdravstvene vlasti što nisu rezervirale isti tretman hidroksiklorokinom kao i Gileadov Remdesivir, idući toliko daleko da favoriziraju potonji lijek.  (Napomena autorice: zanimljivo, u Hrvatskoj ga promovira Alemka, ali i Ministarstvo zdravstva koje je već naručilo preko 1,5 milijun doza!).

 

U svojoj odluci o odbijanju RTU-a od 23. listopada 2020. ANSM je naznačio da nam dostupni podaci ne dopuštaju da predvidimo korist od hidroksiklorokina, samostalno ili u kombinaciji, za liječenje ili prevenciju bolest Covid-19.

Isti tretman nije rezerviran za Remdesivir, koji je toksičan i neučinkovit proizvod. Brojne veze i mogući sukobi interesa između zdravstvenih vlasti, određenih liječnika i Gileada, bit će u središtu istraga koje neće propustiti ubrzati kazneni postupak. Također treba imati na umu da je profesor Lina na saslušanju u Senatu rekao da je unatoč slabosti  učinkovitosti, Remdesivir bio uključen u Discovery studiju kako bi se izbjegao gubitak mogućnosti za pacijente.

Remdesivir nema značajniji učinak

U Francuskoj, Remdesivir ima koristi od privremenog odobrenja za uporabu (ATU) koje određenim kategorijama pacijenata omogućuje primanje lijekova koji još nisu stavljeni na tržište. „ Do danas lijek nije dokazao svoju učinkovitost na smrtnosti u roku 14 dana, priopćilo je Visoko zdravstveno tijelo koje je zatražilo dodatne podatke o studijama kako bi se zadovoljila potražnja za povratom lijeka. Zahtjev koji je od tada povukao Gilead.

Uz to, ovaj lijek nije pokazao nikakvu korist u studiji Solidarnosti, što je rezultiralo agresivnim odgovorom Gileada.

Kako bi se obranio, ANSM ne preporučuje masovnu uporabu remdesivira, no nedavna komunikacija Ministarstva zdravstva izgledala je poput  “prodaje s likvidacijom zaliha prije zatvaranja”. (napomena: zašto Hrvatska srlja s preko 1,5 milijun doza naručenog lijeka?)

Toksičnost Remdesivira nije nepoznata u medicinskoj zajednici, jer je nedavna studija provodena u Bichat bolnici na četiri od pet pacijenata hospitaliziranih i liječenih Remdesivirom  imalo nuspojave, te je liječenje moralo biti zaustavljeno.

 

Tijekom saslušanja parlamentarnog istražnog povjerenstva 25. lipnja,  dr. Yazdanpanah , direktor tvrtke Reacting , nedavno je na televiziji rekao da Remdesivir  neće biti učinkovit.

A gospođa Kieny iz INSERM-a kaže da je “ogromna” šteta za zemlje EU-a ulagati u Remdesivir s pretpostavkom da bi mogao pomoći maloj skupini pacijenata. “Uvijek možete reći, u redu, ako odvojim populaciju i uzmem samo one koji imaju plavo oko i drvenu nogu, možda je to vrlo učinkovito”, kaže ona.

Sjetite se da je Remdesivir  22. listopada dobio Ugovor od FDA  (Američka agencija za lijekove), što je snažno osporeno u članku u ScienceMagu .

Napad medija od od ožujka 2020. na prof. Didiera Raoulta nije slučajan.

Pitanje je kome smeta profesor Raoult?

Sad je to nakon toliko mjeseci proganjanja prof. Raoulta sasvim jasno. Prof. Raoult smeta farmaceutskoj mafiji, profiterstvu koje cvjeta a podržavaju ga sve vlasti EU.

Mislite da je to besplatno? Varate se. Svi u tome perfektno zarađuju.

U sve su umiješani  čak i mediji, o čemu je još u travnju pisao i jedan hrvatski portal te objavio zanimljivu informaciju u jednoj tablici iz koje je vidljivo koja je to medijska korporacija koja napada prof. Raoulta i zašto.

Istog dana 30. 10. 2020. France soir objavio je tekst naslova:

inbound8438537220237992312

„Nakon metodičkog ponovnog čitanja studije Fiolet, hidroksiklorokin je učinkovit!“

http://www.francesoir.fr/opinions-entretiens/apres-relecture-methodique-de-letude-fiolet-lhydroxychloroquine-est-efficace

Preporučam znalcima  (ali i nadri „ministarstvu istine“ Faktografu) proučiti isto a ja zaključujem citatom kako bi u ovakvim sumnjivih kvaliteta radovima i studijama  „trebalo svakako provesti reviziju i poduzeti sankcije za ono što bi se moglo smatrati barem znanstvenom pogreškom ( obrazloženje ili postupak koji ne poštuje skup pravila koja je znanstvena zajednica prepoznala, definiran kao nehotičan )  ili znanstvene prijevare (radnja namijenjena obmani na polju znanstvenog istraživanja, koja predstavlja kršenje istraživačke etike i profesionalne etike na snazi u znanstvenoj zajednici)“.

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP