Heroj Banovine ‘hadezeovoj zajednici branitelja’:Pojedinci su zamrzli dobre vojne mirovine i dobili savjetnička mjesta u državnim firmama, a sad napadate Penavu!

0
13505
Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju

Gospodo iz hadezeove  Zajednice Branitelja Gojko Šušak;

Čiji sam ja branitelj? Dragovoljac sam odlobodilačkog  rata od 16 .10. 1990. do 30 .06 .1996. ?

Pripadnik sam Zbora narodne garde ATJ Sunja, ratni zapovjednik Izviđačkog Voda Sunja Hrvi.

Čitam tekst  Priopćenje nepotpisanog autora iz Zajednice branitelja G.Š.

Tekst u kojem čovjeka koji se bori i ukazuje na ratne zločince iz Vukovaru, na zločince diljem naše Domovine, čovjeka koji poziva da se kazne za zločin  se proziva, proziva se Ivana Penavu.

Gospodine nepotpisani autore tog teksta zašto se nisi potpisao? Koga vi predstavljate? Mene sigurno NE. Vjerujem ni većina Istinskih Branitelja iz Dom Rata.

Zar bi ja trebao misliti kao Vi?Ako je vama svejedno da budete u koaliciji sa zločinačkom strankom,  osuđenim ratnim zločincem Goranom Hadžićem, osnivačem SDSS-a, sa Pupovcom , Stanimirovićem meni to nije normalno i krajnje je ogavno.

Ovdje ne želim nikoga iz vaše zajednice prozivati.Ali vas pitam. Zašto nas djelite? Zar svi zajedno nismo ginuli i KRVARILI za isti DOM i Domovinu?

Tko si daje od vas za pravo pljunuti na istinu? A istina je da su pojedinci iz vaše zajednice zamrzli dobre vojne mirovine i dobili savjetnička mjesta u državnim firmama to znate, a i sam znam koji su to.

Pitate li se vi koliko je od nas branitelja naše djece otišlo u Irsku i Njemačku  evo moje dvoje?! Vas to ne zanima. Zanima vas Penava. Koga vi branite?

Zašto ne inzistirate da se postrojimo da vidimo konačno koliko nas je bilo branitelja, a uljeze da izbacimo. Zar ne vidite da je moja Banovina i Slavonija, Lika -prazna ,naša djeca otišla?

Zar smo za to ginuli? Prozivate kako je netko pobjegao od rata, a koalira se sa aktivnim sudionikom u razaranju naše domovine, Stanimirovićem koji govori ” Pao je zadnji ustaški Bastion – Vukovarska bolnica.”

Nisam čuo glas od te vaše zajednice kad se u Petrinji šaćica branitelja borila protiv gradnje migrantskog naselja u Maloj Gorici- uspjeli smo bez vas!

Niti glasa od vas protiv izglasavanja Istambulske konvencije protiv Marakeša.

Zašto šutite i žmirite na pljačku države i prozivate te pojedince? Prozivate lvana Penavu koji ukazuje na zločince! Šutite i na otkaz inspektora Kajkiću koji otkriva zločince i masovne grobnice. SRAMOTNO.

Moje pitanje vama dali su vam osobni interesi važniji od Hrvatskog Naroda, naših obitelji i Domovine?

Što to nije točno izgovorio lvan Penava u emisiji Bujica? Svakim danom nas branitelja je sve manje.

Pojedini branitelji još danas nemaju riješen status umiru u tišini i samozatajnosti, neki se pokopaju bez ikakvih počasti kao Drago Brnatko iz SUNJE!

Preko 3000 tisuće naših suboraca je diglo ruku na sebe, nemali broj se nalazi po kaznionicama ostavljeni od svih, a traže samo toplu riječ. To su pitanja za vas gospodo izhadezeovske  zajednice branitelja G.Š.

Svojim svrstavanjem na jednu stranu izazivate reakciju nas koji nemislimo kao vi. Nas vodi istina. A pojedince iz vaše zajednice osobni interesi i ulizivanje.

Za lstinu i pravdu smo ginuli a ne za ovo. SAMO JE BOG VEĆI ,A HRVATSKI NAROD PREĆI.

IVO VRANIĆ BUVA PETRINJA.

 

HOP