HPC održao panihidu za poginule hrvatske branitelje, živima se prijeti jer su Hrvati pravoslavci, ne mogu se zaposliti u policiji?!

0
5776

Predstavnici Hrvatske pravoslavne crkve na Baldekinu odali počast braniteljima

Povodom zadušnice Hrvatski arhiepiskop +Aleksandar održao je panihidu za pravoslavne branitelje Hrvatske u Šibeniku.Blago mirotvorcima; jer, oni će biti nazvani sinovima Božjim! (Mt. 5 : 8).Naše molitve upućene su kako svim pravoslavnim hrvatskim bojovnicima Domovinskog rata, uključujući i sve ostale poginule hrvatske branitelje i neborbeno stanovništvo pobijeno u Domovinskom ratu te svih 144 stranih državljana poginulih za Hrvatsku.Vječni im spomen!Hrvatski arhiepiskop †Aleksandar

Predstavnici Hrvatske pravoslavne crkve na Baldekinu odali počast braniteljima

Predstavnici Hrvatske pravoslavne crkve, na čelu s arhiepiskopom Aleksandrom, a u organizaciji hrvatskih branitelja pravoslavne vjeroispovijesti, u subotu su po prvi put na središnjem spomeniku braniteljima na Baldekinu odali dužnu počast svim braniteljima bez obzira na vjeroispovijest.
Čelništvo UDVDR-grada Šibenika pridružilo se ovom događaju te su iskazali potporu arhiepiskopu kao i svojim suborcima u njihovom daljnjem radu.
izvor HPC