‘Srbija se preko softverskog programa kanadske tvrtke Dominion Voting Systems upustila u namještanje američkih izbora’?!

0
2117

Portal Srbin info: Softver za glasačke strojeve izbora u Americi pisan je u Srbiji!?

Tvrdnju podupire izjava Bojana Đorđevića iz Beograda, zastupnika predstavništva kanadske tvrtke Dominion Voting Systems u Beogradu.

inbound3315790386314156616

Izgleda se Srbija opasno, pretjerano i previše zaigrala? Zagrizla je Vučićeva kamarila do sada najkrupniji zalogaj. Po izjavama zastupnika oporbe Srđana Noga, Srbija se preko softverskog programa kanadske tvrtke Dominion Voting Systems i njezinog predstavništva u Beograda upustila u nevjerojatnu avanturu namještanja i režiranja američkih predsjedničkih izbora. Ako je sve to točno, onda se Srbiji i njezinom samozvanom voždu Aleksandru Vučiću doista loše piše. On netom nakon proglašenja pobjede Bidena javno naoko negoduje i kiselo reagira na pobjedu kandidata demokrata, a iza leđa mu, barem po izjavama Srđana Noga, što ih prenosi portal Srbin info iz Beograda, iz potaje izrazito podupire i štoviše sudjeluje kao strani čimbenik u fingiranom brojanju glasova na američkim izborima preko nakljukanog softverskog programa iz Beograda u vlasništvu kanadske tvrtke Dominion. Zvuči samo neupućenim nestvarno da se Srbija upustila u takav pothvat. Jer, na njenom čelu je čovjek što je umislio da na ravnoj nozi može biti s onima što u zbilji dosita vladaju svijetom. Ovakvim potezom Vučić i ne sluti da je izgubio na oba razboja u Americi. Ispod žita je prema otkrićima i izvorima vijesti portala Srbin info radio protiv republikanca Donalda Trumpa, dok su aktualnog predsjednika SAD-a po naputku Vučića javno hvalili i slavili uoči izborne utrke s Josephom Bidenom svi srpski mediji pod Vučićevom paskom. S druge strane, želio je po svaku cijenu i na bilo koji način dati potajno, makar i kroz narečeni i montirani softverski program Dominiona demokratu Josephu Bidenu, nadajući se kako će ga osobno time kupiti ako na izborima pobijedi, jer je godinama prije Bidenove kandidature za američkog predsjednika osobno Vučić prozivao Bidena kao lobistu albanskih i bošnjačkih političkih interesa na Balkanu. Dakako, Vučić nije u stanju skužiti da se na koncu zamjerio i Trumpu, a Bidena ovim potezom zasigurno nije uspio pridobiti za vlastitu političku opciju. I tako je sad dugoročno nepoželjan sugovornik i američkim demokratama i američkim republikancima. Ali, stvarno treba imati dara za takvu glupost, ludost i budalaštinu koju je napravio Vučić. Nije mu prvi put da je tragikomičnim miješanjem u američke izbore upropastio Srbiju. I kad su prije četiri godine Hilary Clinton i Donald Trump vodili bitku za BIjelu kuću, razmetljivi Vučić je novcem iz srpskoga državnog proračuna i silnim milijunima eura, kao da mu je djedovina ili barem Djed Mrazovi novogodišnji kongeti papira za bacanje kroz prozor, darivao samoinicijativno i u ime cijele Srbije fondaciju Clinton. Time se Clintonovima nije dodvorio kako se nadao, a Trump ga za četiri godine mandata nije nikad držao bliže od komande zvane “ignore”.

inbound1596625352595159099

I krajem 2020. opet je na sceni američkih izbora Trump ovoga puta u sučeljevanu s Bidenom i Vučić je i drugi puta protiv Trumpa kao i 2016. godine.

inbound8742998295207950973

Znakovito je da se uvijek želio svidjeti američkim demokratama, ali zorno je da ga tek oni nisu htjeli imati u svom okružju. Pogledajmo sad opširno izvješće međumrežne postaje Srbin nfo o najnovijoj aferi i skandalu svjetskih razmjera u režiji Aleksandra Vučića i njegovih pobočnika na vlasti u Srbiji.

inbound3427443251957408744

Uzvanici u Michiganu su priznali da je pogreškom upisano 6000 Trumpovih glasova Bidenu zbog “softverske greške.” Isti softver je povezan s pogreškama u Georgiji. Srpski oporbenjak Srđan Nogo veli:” Kao što uporno govorim, Donald Trump je ubjedljivo pobijedio na izborima u Americi s povijesnom potporom. Najavio sam da će ga pokušati pokrasti i srušiti ga, ali Trump ostaje predsjednik SAD-a.” Tvrtka koja je radila glasačke uređaje koji su upisali Trumpove glasove Bidenu je kanadska kompanija Dominion Voting Systems, a softver se zove Dominion. Firma je dio globalističke mreže. LObist te kompanije je pomoćnik Nancy Pelossi, lidera demokrata u Kongresu. S tvrtkom je povezana zaklada Clinton. Softver za glasačke strojeve je pisan u Srbiji, što je potvrdio i zastupnik predstavništva Dominion Voting Systems u Srbiji Bojan Đorđević. Samo umjesto obrane na twitteru, bolje mu je spremiti dokaze za sud, te da se potrudi preživjeti, jer je nezgodan svjedok svojim šefovima.

inbound6168465036811333188

Od 2005. spomenuta kanadska tvrtka ima predstavništo u Beogradu i dio je provedbe globalističke agende. Kakav su softver napisali “stručnjaci” iz beogradskog ureda Dominiona najbolje pokazuje činjenica da je u uporabi u svim takozvanim sving državama Michiganu, Visconsinu, Minesoti, Arizoni, Pennsylvaniji, Georgiji i Nevadi. Tako je njihov softver sabrao glasove u Visconsinu, te je tako 49 000 glasovalo za republikanskog kandidata za Kongres, ali nije za Trumpa, 64 000 je glasovalo za Bidena , ali nije za kandidata demokrata za Kongres, a 14 952 birača su samo glasovali za predsjednika, a ne i za Kongres. Softver Dominiona je triput odbijan u Texasu, gdje je državno povjerenstvo da sistem ima velike sigurnosne poteškoće. No, imamo se naslušati o ovoj tvrtki i njezinom predstavništvu u Beogradu, vrlo vjerojatno još dugo.

inbound5805142061868403007

Da Donaldu Trump jako dobro zna o čemu govori kad priča o izbornoj krađi i manama izbornog sistema u SAD, potvrđuje i njegov tvit iz 2012. godine, kada je rekao kako je elektorski sustav katastrofa za demokraciju. Također, u naredbi predsjednika od 12. rujna 2018. godine o sankcijama za vanjsko miješanje u američke izbore, predviđeni su sadašnji događaji. ” Ja Donald J. Trump, predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. otkrivam da sposobnost osoba koje se nalaze u cjelini ili u značajnom dijelu izvan SAD-a, da se umiješaju ili potkopaju povjerenje javnosti u izbore u Sjedinjenim Državama, uključujući i putem neovlaštenih pristupa i predizbornoj infrastrukturi ili prikriveno slanje promidžbe lažnih obavijesti, predstavlja neobičnu i izvanrednu prijetnju nacionalnoj sigurnosti i vanjskoj politici Sjedinjenih Država. Iako nije bilo dokaza da je strana sila promijenila ishod ili prebrojavanje glasova na bilo kojim izborima u Sjedinenim Državama, strane sile su povijesno pokušavale iskoristiti američki slobodni i otvoreni politički sustav.”
Dragan Ilić iz Beograda za HOP


HOP