Utjerivači dugova ‘Svea ekonomi ‘ vas snimaju, otkupljuju dugove, nazivaju , maltretiraju kao da je sve organizirao ‘KUM’ , a ne Sabor i vlada!

0
5365

-Uz činjenicu da ih se neprekidno uznemirava, sugovornica napominje i kako novi vjerovnik od njih potražuje znatno veći iznos od onog koji je njezin suprug dugovao banci. – Splitskoj banci smo za kredit ostali dužni 22.000 kuna, a sad nas agencija tereti za 61 tisuću!-tako pišu o Svea ekonomi utjerivačkoj tvrtci u Jutarnjem listu.

-Oni meni tumače da se dugovi moraju plaćati. Zamislite u ovom korona ludilu izgubim posao, ekonomija propada, država ne želi platiti ogroman dug veledrogerijama, a neka osoba koja se predstavi imenom i prezimenom na telefon, što uopće ne mora biti točno ime i prezime mene naziva i naziva , praktički zlostavlja, snima , što im ova luda država dozvoljava, a ja ne dozvoljavam da me snima, naglasim to, i to  je sve u skladu sa nekakvim zakonom ? Kojim zakonom?

Uz policiju sad na snimaju banke bez našeg dopuštenja i utjerivači dugova? Koga ta osoba snima? Pa otkud ona zna da sam ja na drugoj strani? Koji je to dokaz?

Netko drugi može reći da sam ja? Pa jeli vidite vi koje ludilo ovaj Sabor dozvoljava? Pa šta ti ljudi izglasavaju? Bore se za naša prava?

Gdje su moja ljudska prava u toj priči zagarantirana Ustavom? SVEA i banke su iznad Ustava? Izglasavaju li ti sabornici zakone u pijanom stanju? Teleoprateri vas zovu da čak ne žele reći svoje prezime, a u Njemačkoj su to dužni reći!

Da li je ovo država ili lopovsko psihopatska ludnica? Logor? Pa što mi ove uopće plaćamo? Neka firma otkupi moj dug od nekoga bez da sam složna s tim, a ova iz SVEA ekonomi meni kaže da ja narušavam poslovni odnos koji sa njima nikad nisam sklopila, jer njima nisam platila?

Koje je ovo ludilo! Zbog čega me zovu i maltretiraju, nek lupe ovrhu i riješe pravnim putem?!

Pazite otkupe dug da bi vas nazivali telefonom i gnjavili? Ako ste otkupili dug nečiji poput onog u filmu KUM , da bi mene nazivali i maltretirali, meni taj poslodovac nije jasan?! Pa da li je ova država cijela Vrapče? Kršenje ljudskih prava je uvjet naplate duga? -objašnjava nam čitateljica ovaj pravno politički užas u ovoj anarhiji od države.

Saborski zastupnici moraju pod hitno izglasati zakon po kojem je svako snimanje telefonskog razgovora bez suglasnosti suda kazneno djelo. Snimanje razgovora nije unaprijeđenje usluge već jasno kršenje ljudskih prava iz Ustava upisanih.

Vi na sudu imate se pravo braniti šutnjom, ali u komunikaciji sa SVEOM nemate pravo kao čovjek im reći da vas prestanu snimati. Ovo je mrak, duboki mrak jednog svjesnog ugrožavanja.

FINA ima uvid u vaše dugove, može ih dati nekoj trećoj osobi na uvid?  Zašto uopće postoji? Ona je postala velika kočnica razvoja ove zemlje, teleoprateri grade bez dozvola na nekim lokacijama, a vama se pametuje od utjerivača što ćete činiti?

 

HOP