Britanski konzervativni zastupnik pozvao je vladu da pripremi oružane snage za uvođenje programa masovnog cijepljenja

0
2244

Nema cijepljenja (čipiranja), nema putovanja?

Britanski konzervativni (!) zastupnik gura obvezno cijepljenje protiv Cov-19

za putovanja i predlaže da vojska nadgleda provođenje cijepljenja.
Zrakoplovne tvrtke objavile su rezultate nedavnog  testiranja CommonPass-a, koje treba ponuditi pouzdani međunarodni standard za dokumentiranje poštivanja putnika sa zdravstvenim propisima Cov-19, kao i nedavno izvješće Međunarodne organizacije za civilno zrakoplovstvo (ICAO) u svom zahtjevu za ponovno otvaranje zatvorenih granica i vraćanja obvezne karantene prilikom dolaska za putnike koji su instalirali aplikaciju.

Britanski konzervativni zastupnik pozvao je vladu da pripremi oružane snage za uvođenje programa masovnog cijepljenja protiv koronavirusa, koji bi uključivao obvezne potvrde koje omogućavaju ljudima međunarodna putovanja.

Govoreći u Donjem domu u ponedjeljak navečer (9.11.2020.), Tobias Ellwood ustvrdio je da je shema masovnog cijepljenja izazov razmjera i složenosti “slijetanja D-a i Dunkirka”.

Zastupnik za Bournemouth East rekao je parlamentu da bi cjepivo moglo stići tek za šest mjeseci i pozvao premijera Borisa Johnsona da koristi oružane snage kako bi nadzirale provedbu  primjene kod britanskog stanovništva.

https://www.rt.com/uk/502054-coronavirus-vaccination-mandatory-travel/
A zrakoplovne kompanije  prihvaćaju „digitalne zdravstvene putovnice“  zbog karantena dok zaustavljanja Cov-19  i dalje uništava zrakoplovnu  industriju.

Tri zrakoplovne trgovinske skupine pozivaju na usvajanje digitalnih zdravstvenih putovnica poput Svjetskog ekonomskog foruma i CommonPass-a koje podržava Rockefeller, umjesto karantena i zatvaranja granica koje su znatno smanjile njihovu dobit.

https://www.rt.com/news/506441-airlines-health-passport-lockdowns/

 

Očekuje se kako će se ponuditi pouzdani međunarodni standard za dokumentiranje poštivanja putnika sa zdravstvenim propisima Cov-19.

“Robustan protokol za testiranje… pokazat će da zračni prijevoz nije materijalni uzrok infekcija i otvorit će put uspostavljanju okvira povjerenja između država”, rekao je izvršni direktor Star Alliancea Jeffrey Goh u zajedničkoj izjavi koju su objavile tri grupe u srijedu,

  1. listopada. 2020.

CommonPass – jedina aplikacija koja se poimence navodi u izjavi – ima za cilj omogućiti putnicima da zaobiđu obvezno karantensko razdoblje mnogih zemalja potvrđujući da su zdravi prije nego što se ukrcaju u zrakoplov, koristeći međunarodno dogovorene mjere testiranja. Kad cjepivo protiv novog koronavirusa postane dostupno, aplikacija će također potvrditi da ga je putnik primio. Dolazna putovanja u zemlje kojima su potrebni novi dolasci u karantenu na dva tjedna smanjila su se gotovo jednako kao i putovanja u zemlje zatvorenih granica, prema statistikama Međunarodnog udruženja zračnog prometa (IATA) prikupljenim između siječnja i svibnja 2020.

 

Čini se da su izvršni direktori zrakoplovnih kompanija polagali nadu u ideju da su svjetski putnici toliko ludi nakon zabrana putovanja koje traju i do 10 mjeseci da će rado preskočiti ovu najnoviju orwellovsku  zamku u zamjenu za priliku da još jednom uzlete u nebo .

“S opsežnim ograničenjima putovanja koja stvaraju veliku nesigurnost za putnike, testiranje može igrati ulogu u omogućavanju sigurnog ponovnog pokretanja putovanja”, rekao je izvršni direktor OneWorlda Rob Gurney u zajedničkoj izjavi, sugerirajući da bi “dosljedan, skalabilan i troškovno učinkovit” standard “pružio jasnoću i povjerenje putnicima, zrakoplovnim kompanijama i ostalim dionicima. “

 

CommonPass su u srpnju pokrenuli projekt Commons, Svjetski ekonomski forum i Rockefeller zaklada u partnerstvu s „350 čelnika javnog i privatnog sektora iz 52 zemlje“, prema njihovoj web stranici, koja osim dragocjenog podrijetla, pruža malo podataka, osnovana je novcem Zaklade Rockefeller. Navedeni cilj projekta je „pomoći u obnovi međunarodne suradnje” dok se zemlje kreću prema ponovnom otvaranju svojih granica nakon pandemije Cov-19. Mnoge su zemlje u potpunosti ili djelomično zatvorene, a međunarodna putovanja svela su se na minimum, dovodeći u pitanje egzistenciju i koštajući svjetsku ekonomiju nevjerojatnih 5,5 milijardi dolara, prema Svjetskom vijeću za putovanja i turizam.

Iako CommonPass ograničava svoj opseg na putovnice i zdravstvene podatke, ideja – povjerljivi međunarodni standard za razmjenu onoga što bi inače bile privatne informacije – jako podsjeća na program WEF-ovog poznatog putničkog digitalnog identiteta koji prethodi Cov-19.

Višenamjenski digitalni ID, KTDI kombinira CommonPassov zapis  o putovanju  i zdravstvenom stanju s financijskim podacima, socijalnim odnosima i možda najuznemirujućim informacijama čak i o ponašanju. Iako WEF nije izričito priznao preklapanje CommonPass-a i KTDI-a, priznao je da “trenutno pilotira komponente KTDI koncepta u stvarnom, prekograničnom kontekstu” i “interakciju s međunarodnim organizacijama”, uključujući dva globalna zrakoplovna standarda tijela.

 

Provedeno ispitivanje u listopadu 2020.  CommonPass-a  pratilo je dobrovoljce od londonske zračne luke Heathrow do američke zračne luke Newark Liberty. London je također imao  mjesto za testiranje prije polaska koje putnicima koji lete u Hong Kong i Italiju omogućuje brzo testiranje Cov-19 prije prijave.

inbound8984558156346726599

Međutim, pokazalo se da su brzi dijagnostički testovi još manje precizni od PCR-a “zlatnog standarda” testa, za koji su stručnjaci priznali da je previše osjetljiv da bi se pravilno razlikovali  asimptomatski slučajevi koji mogu proširiti virus i osobe koje nisu ni simptomatske ni zarazne.

Još početkom lipnja pisali smo o početku svega ovoga, notada smo bili izvrgnuti silčnom napadu tog vrlog orwellovskog „ministarstva istine“, poslušnika financijera  Soroš-Gates-Rockefeller  – Faktografa.

Gdje je sad istina?

Zašto je Hrvatska „pokusni kunić“  za svijet i EU, tzv. elitu?

Danas možemo pročitati, piše 24SATA. Izjavio Capak, ekspert: „Počet ćemo cijepiti među prvima u svijetu!“

https://www.24sata.hr/news/capak-cjepivo-smo-osigurali-za-vise-od-50-posto-stanovnistva-727620

 

 

https://www.hop.com.hr/2020/08/13/zastrasujuce-dokument-rockefeller-fondacije-iz-2010-do-detalja-opisuju-trenutni-lock-step-scenario-kao-i-zastrasujuci-dokument-iz-2020-u-kojem-jasno-ukazuju-na-daljnji-smjer-razvoja-scenarija-u/

 

https://www.hop.com.hr/2020/07/03/imperij-profita-zeli-5-g-nano-cjepivom-kontrolirati-drustvo/

 

https://www.hop.com.hr/2020/06/02/mr-sc-arna-sebalj-cipiraju-nas-identitetom-ilegalno-bez-dozvole-naroda-sabora-ovo-je-doslovno-drzavni-udar/

 

Kao što vidimo ludilo ide dalje, ne osvrće se baš nitko. Tirani i umišljeni slugani rade po nalozima svojih financijera, sve u službi Novog svjetskog poretka i potpune kontrole stanovništva planete.

I onog najvažnijeg, ostanka na vlasti pod svaku cijenu.

 

 

 

Mr. sc. Arna Šebalj

HOP