Kako djeluju na naše zdravlje izjave I. Đikića, R. Čačića i medijska zastrašivanja?

0
1751

Znanstveno kontrolirano istraživanje koje su proveli njemački istraživači sa Sveučilišta u Kasselu pokazalo je da dok područje prsa prosječne osobe emitira samo 20 fotona svjetlosti u sekundi, netko tko meditira u svom srčanom središtu i drugima šalje ljubav i svjetlost, emitira nevjerojatno 100 000 fotona u sekundi. To je 5000 puta više od prosječnog čovjeka. Brojne studije također su pokazale da kada se ovim fotonima ulije ljubav i iscjeljenje, njihova učestalost i vibracije povećavaju se do te mjere da mogu doslovno promijeniti materiju, izliječiti bolest i transformirati negativne događaje.

Srce također voli, osjeća, misli i pamti i komunicira s drugim Srcima. Pohranjuje informacije i kontinuirano ih sa svakim otkucajem propusti kroz tijelo. Puno je više od onoga u što biste vjerovali u modernu znanost. To je također pumpa koja pumpa staničnu simfoniju koja je sama srž vašeg bića i koja je magnetski i zračeći vrtlog i pravi izvor ljudske snage.-pripremio M.K

inbound8446071189250657838inbound5125058185669908745

Kako djeluju na naše zdravlje ovakve izjave I. Đikića, R. Čačića, zatrašivanja medija svakodnevna? Evo što o tzv. prognozama napornog Đikića i medija tvrdi znanstvenik Radman;

“Ja se ne bih spustio na tu razinu razgovora. To bi impliciralo da netko zna kako će se razvijati stvari. Svatko tko kaže da može predvidjeti, ne treba ga uzeti ozbiljno”, napomenuo je i dodao da nas ne bi trebao zabrinuti broj umrlih od korone u Hrvatskoj.

“Ne! Ne, sve dok opća smrtnost, ako mjesec po mjesec dana idemo usporediti 2020. sa 2019., 2018. i 2017. godinom, sve dok globalna smrtnost ne poraste, ja se osobno ne plašim, svakako ne paničarim. Znam da nema rizika nula, to je prodavanje laži”, kazao je znanstvenik M. Radman za Dnevnik hr.

Zašto mediji uzimaju ozbiljno izjave od Đikića ako su se pokazale i do sada opasne i promašene? Jesu li štetne i za gospodarstvo?

“Čitam svjedočanstva mnogih čiji su članovi obitelji preminuli u kriminalno lošim bolničkim “novonormalnim” koronaškim uvjetima, što samo dokazuje u kojoj mjeri je ukinuta zdravstvena skrb za sve druge, stare ljude, kronične, maligne bolesnike…
Ako budem imala zdravstvenih problema koje neću moći riješiti sama, mislim da ću potražiti pomoć kod veterinara. Oni su jedini zasada ostali normalni. Zubara sam riješila prošle godine, zube mahnito čistim i održavam u odličnom stanju, tako da mogu pričekati sigurno par godina dok se smiri ovo “novonormalno” divljanje. Idite na zrak i sunce koliko god možete, izbjegavajte vijesti, zdravo se hranite i krećite, to nam jedino preostaje. Ako trebam koju sitnicu iz ljekarne, stojim na vratima ko okužena jer me ne puštaju bez maske unutra. Što da vam kažem, neljudska vremena su nastupila…”-jedan komentar na ovo ludilo…

Donirali CT uređaj bolnici u Dubravi koji je ustvari za pse…

inbound3242806487384871371 inbound5690404070432400633

-Par podataka za razmišljanje prije spavanja: Tzv. zaštitne maske su proizvedene od polipropilena, polietilena i vinila, od materijala kojima je potrebno 450 godina za razgradnju. Meni je dovoljna jedna sekunda da se počnem gušiti pod takvim maskama, a sad mi je jasno i zašto; prijeko potreban kisik se prilikom udisanja filtrira kroz polipropilen, polietilen i vinil u kombinaciji s vlastitim izdahnutim i onečišćenim zrakom. Čisti užas. Mjesečno se diljem svijeta odbaci 194 milijarde takvih plastičnih maski, a svaka od njih treba 450 godina za razgradnju. Greta, zašto šutiš?! -komentira mag. I. Runtić

Odlučio  ih je  kazniti na čudan način. Svakog od njih je stavio u posebnu ćeliju, nakon čega im je uključio gramofone iz kojih je glasno svirala klasična muzika. Pored toga, zavezao ih je i iznad njih postavio tanka crijeva iz kojih je, pred njih polako kapljala voda.
Zatvorenim oficirima je rečeno da iz crijeva curi otrovan plin koji će ih usmrtiti u roku od 6 sati.
Nakon nepuna četri sata dvojicu oficira su našli mrtve, dok je treći pretrpio ozbiljne psihološke promjene. Očito je da je to bila prevara, odnosno psihološki rat koji je učinio da čovjeka ubije – njegova vlastita  misao!?
Sama ideja o smrtonosnom plinu je učinila da njihova tijela luče hormone koji nepovoljno utiču na srce i druge organe u tijelu. Rezultat takvih tjelesnih procesa vrlo često može izazvati smrt.
To je upravo ono što današnji mediji rade nama? Raznoraznim informacijama čine da društvo bude žrtva vlastitih ideja i uvjerenja?!

HOP