Plenković ima koronu?!: Maske nas ‘štite od korone’, propisuju kazne za nenošenje maski, a oni dobivaju koronu iako nose maske? Uvod u obavezno cijepljenje?

0
10659

Nakon našeg teksta o činjenici kako je Plenković fenomen koji bez obzira tko dobije koronu oko njega on ju ne dobija i koju je buru nevjerice oko njegove dijagnoze taj tekst napravio, priča sa Plenkovićem dobiva obrat,  veliki vođa je dobio koronu. Tvrde isti oni koji su tvrdili obratno. Naši vrli stručnjaci i njihovi sluge u medijima.

Plenković je koronaško čudo, zarazi se Đoković njemu ništa, zarazi se njegova žena njemu ništa! Hadezenjarsko ‘čudo’ koje dokazuje da cjepivo nije potrebno?

NAKON pojave blage temperature, supruga premijera Plenkovića Ana Maslać-Plenković danas je pristupila testiranju na koronavirus te joj je nalaz pozitivan.-pišu kontrolirani mediji za prvotnu informaciju. Obratite pozornost  na riječ blaga temperatura…

Zbog toga je i Plenković obavio testiranje. Negativan je. -javljali su mediji. “Čudo Plenković ” je negativan, a mi se pitamo na što ako ovaj test i nije točan i nije baš ono što je uvjerljivo za ovu tzv. “pandemiju”?

inbound8301859625707948462

Elon Musk kao i mnogi drugi dokazuju kako je test loš, a on je mjerilo postavljanja rigoroznih mjera? I uništavanja malih privrednika.

Anazirajmo daljnji tijek događaja…

“Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade obavio je u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa, te mu je nalaz pozitivan”, stoji u objavi iz Vlade.

Premijeru je ranije određena epidemiološka mjera samoizolacije pa mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana.-pišu ili ti prepisuju umreženi vodeći mediji zemlje. Samoizolacija koja je provotno zbog negativnog testa (?) od 10 dana sada se preokreće u izolaciju sa istim trajanjem. Bolest ima točan broj dana trajanja?

 U nedjelju su iz Vlade poručili da se Plenković osjeća dobro, da nema simptoma i da nastavlja normalno dalje raditi.- korona kosi sve pred sobom, a žena premijera ima “lagane simptome” te bolesti…

Vjerojatno jer je hadezenjarova žena. Lagane simptome ima i Beroš. Znači vi koji imate hadezenjarsku knjižicu imate blage simptome korone, a građani imaju simptome bolesti?! Korona je za hadezenjare blaga , a za ostale ruši sve pred sobom i zato se uvodi lockdown.

inbound4409663451538317624

I mnogi poznati novinari, saborski zastupnici, javni djelatnici dobili su samo blage oblike, neki jesu imali teške oblike kako kažu, ali su se brzinski vratili u Sabor?! Čemu onda lockdown?

“Danas je, podsjetimo, na daljinu, iz samoizolacije, vodio sjednicu Vlade. Premijer se i trenutno osjeća dobro, a svoje aktivnosti i obveze predsjednik Vlade nastavlja obavljati od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa”.-pišu ti njihovi mediji. Znači ako si hadezenjara vodiš i sjednice pod koronom, ali vi ne možete voditi svoje poslove zdravi i proglase vam lockdown.

Svaki dan frcaju velike brojke zaraženih, oboljelih, ali ne piše nigdje da većina ima blage ili nikakve oblike bolesti?! Zašto se to piše za hadezenjare?

Premijer i saborska ekipa polagača ruku složni su sa ovim lockdownom, a kad obole onda to nije opasno, blago je …?

Maske nas štite od korone, ovi propisuju kazne za nenošenje maski, a oni dobivaju koronu iako nose maske?

-Mojoj je kćeri danas (2.5god) otkrivena blaga upala pluća. Zadnja 3 dana teperatura ne ide ispod 39 stupnjeva.
Slabo jede,a nitko joj neda infuziju bez kovid testa u bolnici!
Danas u Splitu na Firulama,ne žele da mi puste ženu i djete u hodnik od bolnice,nego ih ostavili vani na buri, a dijete ima 40 temperaturu.
Tek sutra ujutro moram dijetetu će napraviti covid test da bi joj netko pomogao.- ovako se pomaže građanima koji plaćaju te bolnice, a ono je igrokaz za narod?

HOP