Teroristički čin: Abolirani terorist bacio bombu na HEP-ovce?!

0
5312

Liječnici pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a na kojeg je danas u 9.19 sati ujutro 71-godišnji Milorad A. u ulici Jana Žiške u Pakracu bacio bombu.

Kako neslužbeno doznaje Mojportal.hr., teško mu je stradala glava i trbuh i njegovo je stanje još uvijek jako kritično, dok je drugi radnik prošao nešto bolje. Iako mu je tijelo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, život mu nije ugrožen. S njima je navodno bio još jedan djelatnik HEP-a koji također ima ozljede od šrapnela, no nije teško ozlijeđen.

Trojica radnika HEP-a došla su ujutro kod Milorada A. (71) s nalogom za isključenjem struje, a kada su mu pokucali na vrata, on je na njih bacio bombu i zaključao se u kuću.-pišu na tom portalu, a prenosi Jutarnji list.

Sve su saznali osim činjenice da je Milorad Arsenić u ratu bio srpski terorist. To se skriva u neokomunističkim medijima.

inbound221823804030973501 inbound6478609419614187321

Isti HEP-ovci pomagali su unesrećenima na Banovini, pa je time tragedija još strašnija.

inbound5938464271072333949

U 24 sata još manje možete saznati. Sjetimo se pucnjave kod sjedišta vlade, saznalo se i naglasilo sve vezano za braniteljski status oca mladića. I to su bili bilteni, napadi na kompletnu braniteljsku  populaciju.

-Miloradu je prije godinu i pol dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi.- Tako se piše o nekadašnjem i sadašnjem teroristi.

-Danas je u Pakracu 71-godišnjak bacio eksplozivnu napravu na dvije muške osobe koje su pritom ozlijeđene, a muškarac je priveden.

Ozlijeđenim muškarcima liječnička pomoć pružena je u pakračkoj bolnici.

Kako je HEP izvijestio, riječ je o njihovim zaposlenicima koji su 71-godišnjaku došli isključiti struju.-šturo izvještava Večernji list o ovom strašnom terorističkom činu.

HOP