Branitelj otkrio blokadu humanitarne pomoći za stradale od potresa , a gradonačelnik ga pritišće prijavom policiji njegova sina!

0
4962
Zbog spore obnove stanovnici Banovine gube živce, političari se prepucavaju: ‘Nestalo je ili podijeljeno tone i tone građevinskog materijala…’-ovako počinju priče sa razorene Banovine potresom u vodećim medijima.

Skladište za humanitarnu pomoć u Petrinji  je prvotno  stvoreno  u prostoru privatne tvrtke NIL-Ž i, a iz njega je premiještano u gradski Komunalac, nakon sumnje u ovaj začarani krug magičnog nestajanja robe.

inbound2903526065893244784

Heroj domovinskog rata Ivo Vranić saznao je gdje bijela tehnika završava iz privatnog skladišta, u  gradskom Komunalcu, umjesto u domovima unesrećenih. Prema njegovim riječima 20-30 dana se nepotrebno drži roba po skladištima.

Direktor Komunalca Vlado Lovreković je u emisiji Provjereno  izjavio kako je  neke poslove dogovarao sa sinom i snahom gradonačelnika Darinka Dumbovića.

Što kod njega rade hladnjaci, građevinski materijal i ostalo? Ima li to veze sa ekipom gradonačelnika?

Na  ta pitanja Inicijativa branitelja grada Petrinje tražila je  odgovor i cijela situacija je prijavljena policiji , sa naznakom da je roba u gradskom Komunalcu.

Nakon ove akcije gradonačelnik Petrinje prijavljuje sina Ive Vranića za navodne prijetnje njemu.

-Pokušava se  preko mog sina mene ušutkati jer sam razotkrio krađu građevinskog matrijala iz donacija. ALI ZEZNUO  SE GRADONAČELNIK,  POBJEDIO  SAM GA U SVEZI MIGRANTSKOG NASELJE. E  MOJ DUMBOVIĆU , NEĆU STATI DOK TI I EKIPA NE ZAVRŠITE U REMETINCU.-poručio je heroj Banovine Ivo Vranić. On je uvjeren da je prijava njegova sina policiji od strane gradonačelnika Dumbovića kamuflaža  s kojom se želi pritisnuti Vranića da prestane otkrivati sramotno nestajanje humanitarne pomoći.

HOP