Hrvatski film o Vukovaru s hollywoodskom legendom – Martinom Sheenom

0
7783
Svjetska premijera: Hrvatski film o Vukovaru s hollywoodskom legendom, Martinom Sheenom
inbound2020688383744610406
 
Budite dio svjetske premjere hrvatskog filma u kojem glume Martin Sheen i njegova kćer .
Film Mercy of the sea: One story from Vukovar (Directors cut) snimljen je pod redateljskom palicom velikana hrvatskog filma Jakova Sedlara i njegovog sina Dominika.

SLUŽBENI TRAILER :
Glavne protagoniste utjelovljuju Martin Sheen i njegova kćer Renee Estevez koji su svojim glumačkim angažmanom htjeli javno iskazati poštovanje za heroje Domovinskog rata, ali i izraziti suosjećanje za sve one koji su izgubili svoje bližnje u četverogodišnjoj bitci za neovisnu Hrvatsku. Tužna priča o palom gradu za vrijeme Domovinskog rata obišla je svijet, rasplakala i obeshrabrila mnoge. Nitko do tada nije vjerovao da će se bezbrižna dječja lica suočiti s borbom za opstanak, za život.
inbound7521555411820931375
U filmu Mercy of the Sea: One story from Vukovar ispričana je priča o hrabrom gradu na poseban način; govori o majci (Rene Estevez) koja u vukovarskoj koloni izgubi sina jedinca.
Dvije godine nakon završetka rata Ana (Renee Estevez) dobiva pismo od ujaka Frederika (Martin Sheen) i tek tada počinje njezina emotivna borba za neprežaljenim sinom, kojega su agresori odvezli u nepoznato. Ana se počinje suočavati sa samom sobom, s vjerom u Boga, sa suicidalnim mislima… Njezina majčina ljubav tjera je da krene u potragu. Na tome putu prolazi kroz krize identiteta, gubi tlo pod nogama, bori se s iluzijom života. Međutim, jedina stvarnost koju zapravo osjeća je neizmjerna ljubav prema izgubljenom sinu.
 Budite dio svjetske premijere filma „Mercy of the sea: One story from Vukovar“ (Directors cut) redatelja Jakova i Dominika Sedlara i svoj primjerak filma naručite na vrijeme putem Vimeo platforme ( https://vimeo.com/ondemand/mercyofhtesea). 
Izlazak filma najavljen je za Veliki petak 2021. godine
 
VIMEO platforma za prednarudžbu filma: https://vimeo.com/ondemand/mercyofhtesea
HOP