VIDEO: Igor Vukić, sin logoraša iz Jasenovca, istrživač zatvorio je pogana usta Šešelja usred Beograda!

0
5599

SENZACIONALNA POBJEDA U GOSTIMA! IGOR VUKIĆ NA HAPPY TV: Usred Beograda u raspravi sa Šešeljem srušio mit o Jasenovcu!

Milomir Marić ostao bez teksta; Šešelj mu zamjera da se nije dobro pripremio, a Vukić sam briljirao protiv troje neistomišljenika…

Šešelj o Mariću: “Ima puno knjiga, a ni jednu nije pročitao!”

Marić optužio Vukića da je revizionist i pitao ga zašto ne smije gostovati na Hrvatskoj televiziji, a Igor mu odbrusio: “Gostujem na hrvatskoj televiziji Z1!”

U svakom slučaju, Igor Vukić pokazao je hrabrost veću od bilo kojeg hrvatskog političara; nepunih mjesec dana nakon premijere ‘Dare iz Jasenovca’ pojavio se usred Beograda i smirenim tonom, s bezbroj dokumenata, ponudio je domaćinima argumente kontra kojih se nisu znali postaviti… U sedamdeset godina velikosrpske propagande o Jasenovcu, ovo im još nitko nije napravio!-piše Velimir Bujanec.

-45 minuta vrhunskog sadržaja. Igor  Vukić ih je pojeo usred Beograda, a u bilo kakvim ravnopravnim uvjetima Voja bi dočekao kraj emisije s 50 kg manje.-komentorao je D. Dijanović.

vojo na krmači

-Nevjerojatno je da o temama o kojima ništa ne znaju, raspravljaju novinari koji ne čitaju dalje od stripova ‘Komadant Mark” ili “Zagora” , pa tako i o ovoj temi. Općenito se vidi primitivizam društva koje si dozvoljava pametovanje o ovako kompleksnim temama, pa tako vidimo da se brojke ubijenih kreću od 800 000, pa do 80 000, neki kod nas 69 000, neki 16000, neki nešto više od tisuću ubijenih. Znači iz “zrakoplova” se vidi da se žrtvama trguje kao sa krumpirima, a zapravo se ne zna niti koje su sve žrtve bili ili nisu bile u Jasenovcu. U memorijalnom centru vode i žrtve koje uopće nisu bile žrtve Jasenovca. Znači dilentantizam i pokvarenost je u ovom slučaju važnija od istine. Sve zbog stigme jednom cijelom narodu. O narodu o kojem je pisao na značajno drugačiji način Rus Majorov. -komentirala je gostovanje Igora Vukića mag. art I. Runtić.

-Od 1946. do 2001. godine o logorima Jasenovac i Stara Gradiška objavljeno je 1.106 knjiga, 1.482 memoarska zapisa i studijska članka. Uz sve to nitko nema pojma o stvarnom broju stradalih? Po meni ovaj broj publkkacija  je zanimljiv,  jer očito netko želi nabaciti krivnju za nešto cijelom narodu.-komentirao je I. Drenjančević.

– Hvala svima na komentarima i hvala našim domaćinima u Beogradu na prilici za sudjelovanjem u emisiji.-izjavio je Igor Vuķić, sin logoraša iz Jasenovca, istraživač kojeg će ugostiti i pročetnička televizija, ali vrlo rijetko HRT.

HOP