U Plodinama teroriziraju invalida rata iako ima potvrdu za nenošenje maske, u DOUGLASU ne puštaju bez ‘dezifekcije ruku’ iako Dr Vrček upozorava na opasnost takvog postupanja!

0
1881

-Dođem jutros u “Konzum”, stanem u red na blagajni, na onu naci određenu crvenu crtu koja te upozorava na nametnuti razmak od osobe do osobe, nas jedno petero u redu.

Priđe mi susjeda, stane kraj mene, popričamo i između ostalog pita me kakvo je stanje u bolnici.

Na to se prema meni okrene jedan mladić, nekih dvadesetak godina star, koji je stajao ispred mene na razmaku od duplo zadanog, i kaže – udaljite se još bar jedan metar od mene, molim!
Susjeda i ja se pogledamo, pitam ga: mooliim!?

On ponovi da se udaljim jer sam tim više zarazna jer radim gdje radim.

Kažem, “dečko, čuješ li ti sebe, zar si ne zvučiš bolesno!? “Neću se udaljiti ,a ti sad slobodno “baci bombu ” u ovaj red, izađi iz istog ili iz trgovine, što god hoćeš.
On nešto opsuje, nisam čula dobro zbog brnjice koju je nabio do čela, i ode iz reda.
Ne mogu vjerovati da je iz dana u dan sve više hipnotiziranih u masi budala.-komentar R. J . iz Osijeka.

-Izbjegavam trgovine (osim dvije, tri za jestvine i higijenske proizvode) upravo da bih izbjegla situaciju ludnice kojoj, priznajem, nisam dorasla. Čak ni šminku više ne kupujem, ali jednu stvar ne mogu kupiti ni on-line, jer na fotkama boje drugačije izgledaju, kao što je npr. rumenilo.

Dakle, uđem danas u Douglas -Ivanja Rijeka. Stavljam  masku na lice, a na ulazu mi pripriječi ulaz neki zaštitar, raširi ruke ko da sam krenula u pljačku trgovine i naredi mi da dezinficiram ruke.

Naravno, poludim u trenu, strgnem masku s lica i naglas kažem da u taj dućan više nogom neću kročiti i okrenem se na peti. Dabogda propali! Ne treba mi onda ni rumenilo! Nek me sunce osunča, ne treba mi uz takve prepreke i zlostavljanja ništa više! Nature look!
Eto ušteda za mene, a oni nek uživaju u kupcima koji izgleda uživaju u takvom maltretiranju!-komentar iz Zagreba I.R.

Dr. V. VRČEK UPOZORIO NA ŠTETNE POSLJEDICE PRETJERANE UPORABE ANTISEPTIKA I DEZINFICIJENSA…

 – To je nešto što ćemo sigurno platiti kao cijenu masovne uporabe antiseptika. Posebice se to odnosi na kvartarne amonijeve soli, negdje piše i kationski dezinficijensi. To su grozne kemikalije koje imaju svojstvo da uništavaju stanice bakterija, a i virusa. Međutim, one također uništavaju i ljudske stanice! Ono što možemo očekivati kao posljedicu, je pojava super bakterija, koje će biti otporne na djelovanje poznatih antibiotika. Na tržištu imamo samo određeni, ograničeni broj antibiotika i on će biti smanjen nakon ove pandemije! Postoje kineske studije koje pokazuju da je veliki broj žrtava COVID infekcija u Kini imao dodatnu sekundarnu bakterijsku infekciju i vi zapravo ne znate od čega su oni umrli; od COVID-a ili od super bakterija, za koje više ne postoje antibiotik?!

“Veliki problem je i ta silna uporaba kemikalija na ulazu u dućan, plac, crkvu,” nastavio je profesor: “Zabrinut sam kada gledam djecu kako redovito sve to koriste… Svi mi sada radimo nešto, što nikada u životu nismo radili, a to znači nekoliko puta, nekakvim sprejevima mažemo ruke. To se apsorbira kroz kožu i minimalno 10 posto toga ulazi u krvotok… To može biti kancerogeno, a u prvom redu to su hormonski otrovi! Mi u znanosti to zovemo endokrini destruktori. To su hormonski otrovi, koji vam otvaraju Pandorinu kutiju efekata. Kada pomaknete hormonsku ravnotežu, to udara na razvoj živčanog sustava, reproduktivnog sustava, imunološkog sustava… To je cijena koju ćemo sigurno platiti, nakon što koronavirus prođe!”

Slušajući znanstvenika bilo bi pametno izbjegavati nasilje zaštitara u trgovinama koje to provode.

TEROR I DISKRIMINACIJA U PLODINAMA -KRIŽEVCI SE NASTAVLJA
Ponovo PLODINE u Križevcima nastavljaju s terorom i diskriminacijom te uskraćivanje osnovnih ljudskih prava i dostojanstva !
SUPRUGA I JA IMAMO LIJEČNIČKU POTVRDU O IZUZEĆU OD NOŠENJA
MASKE (IAKO JE I TO SULUDO DA MORAŠ IMATI POTVRDU DA SMIJEŠ UZETI ZRAKA I DISATI!) I SVEJEDNO NAS ZLOSTAVLJA  ZAMJENICA VODITELJICE PLODINE U KRIŽEVCIMA DA MORAMO STAVITI MASKU KAKO
NJOJ LIJEČNIČKA  POTVRDA NIŠTA NE ZNAĆI , TE DA NEMOŽEMO KUPOVATI.
Nitko nema pravo zadirati ni u čije zdravstveno stanje?!
Dana 13 ožujka 2021 god. oko 19 sati   prilikom dolaska sa suprugom
Dragicom  u trgovinu PLODINE d.d. u
ulici Tomislava u Križevcima bio sam  verbalno napadnuti od zamjenice voditeljice Plodina u Križevcima  Tomislavova 51 iako nas ista  nije posluživala  ,odnosno napala nas je verbalno   zbog nenošenja zaštitne maske .
Mene je verbalno napala zbog nenošenja maske iako zna da imam potvrdu
o izuzeću od nošenja maske pošto sam istu dostavio još 22.veljače u upravu Plodine sa sjedištem: Ružićeva 29   51000 Rijeka zbog sličnog incindenta od strane voditeljica Plodine u Križevcima Tomislavova 51.
Iako sam joj rekao kako ona zna da sam izuzet od nošenja maske  i da su dobili pismeno u svezi mojeg izuzeća od nošenja maske navedena zamjenica voditeljica Plodina je rekla kako  moram staviti masku ,odnosno da to njoj ništa ne znači ,i da nemogu kupovati robu ,te da će zvatipolicju.
Nakon nekoliko trenutaka  stigla je temeljna i krim policija III P.P. Križevci  te su navedeni  policijski službenici utvrdili da nema nikakvog prekršaja s moje i suprugine strane odnosno policijski
službenik je rekao zamjenici voditeljice u Plodinama da nas  mora poslužiti pošto imamo potrvrdu jet  smo  izuzeti od nošenja maske.
Zatim je ista promjenila priču pred policijom  odnosno počela se služiti
lažima  da joj nisam htio pokazati potvrdu koju me je tražila što je
apsolutna laž ,jer su suprugu natjerali da stavi masku , a upravo one, zamjenica voditeljice  i voditeljica u PLODINAMA Križevci.
Doživio sam velik stres odnosno šok što je dodatno pogoršalo moje loše
zdrastveno stanje pošto se liječim od PTSP-a kao posljedica sudjelovanja u domovinskom  obrambenom ratu ,te niz drugih kroničnih i teških bolesnih stanja.
Navodim da sam HRVI invlaidna osoba na donje ekstremitete od 80% te
bolujem od niza teških i kroničnih bolesti poput PTSP-a fibroze pluča,astme i dr.-piše nam D. D. iz Križevaca.
HOP