‘HNS-ov gradonačelnik’ i vijećnici promijenili urbanistički plan, za tvrtku sa 1 zaposlenim, koja ne posluje 10 godina i gradnju ceste “od javnog interesa previdjeli kroz halu gdje radi 40 zaposlenih!

0
10826
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva

Ako niste do danas sve pročitali, gradonačelnik i vijećnici u Dugom Selu lobiraju da se odobri prerada i oporaba otpadne plastike na 100m od osnovne škole, gotovo u samom centru grada, a u tu svrhu su za potrebe tvrtke koja ima 1 zaposlenog, koja već 10 godina ne posluje, koja je izgradila 400 m2 građevina bespravno, na tri dosadašnja projekta oprali su preko 100 milijuna novca, u dva projekta zagadili su trajno i nepopravljivo okoliš, promijenili urbinistički plan kojim su gradnju ceste “od javnog interesa” koja vodi izravno i samo u njihovo dvorište, predvidjeli direktno preko građevina za koje je Grad dao građevinske i uporabne dozvole, u kojima djelatnost obavlja 40 ljudi.

OVO SU PODACI POSLOVNE HRVATSKE O “INVESTITORU” KOJI JE ZATRAŽIO PRENAMJENU URBANISTIČKOG PLANA GRADA DUGO SELO, SVE “O SVOM TROŠKU” UKLJUČUJUĆI PRENAMJENU PROSTORA DA DO NJIHOVIH NELEGALNO IZGRAĐENIH HALA DOĐE CESTA KOJA BI SE GRADILA PREKO SUSJEDNIH LEGALNO IZGRAĐENIH GRAĐEVINA, RADI NJIHOVOG “VELIKOG PROJEKTA, SKUPLJANJA, KUHANJA I PRŽENJA PLASTIKE U CENTRU GRADA, UZ OSNOVNU ŠKOLU

Poslovni subjekt je tokom posljednje dvije godine poslovao s dobiti. PRERADA DRVA ČIGRA d.o.o. je u 2019. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 68.368,00 kn dok je ostvarena neto marža iznosila 18,48%. Poslovni subjekt PRERADA DRVA ČIGRA d.o.o. u 2019. nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je 1 zaposlenika.

Vezani subjekti
C.I.O.S. GRUPA d.o.o. (od 2013 do 2014.)

inbound7618204061173723508 Planirano odlagalište otpada i prerada locirana je točno nasuprot stambenih zgrada.

Produžena ruka Gradu i ovoj finoj gospodi su sutkinje Sanda Hrsto i Sanja Zec koje nezakonitim odlukama otvaraju im prostor za malverzacije…

inbound4794902560737002701

OTPADNA MAFIJA….ili u kojem grmu leži zec u Dugom Selu, i njihovim sudovima, sesvetskom i dugoselskom…

Obradili smo do sada pravosudnu mafiju, ovršnu mafiju, policijsku i bankarsku, ali otpadnu još nismo….

inbound915707861009610659

😂😂😂🤣

To je ona vrsta mafije koja kroz tzv reciklažu prikuplja otpad a euriće trpa u džep kroz EU Fondove, programe HBORa i slično. Tvrtka na fotografiji, neposredno uz novi nadvožnjak, ispod kojeg je već bogato utrpala dvije oranice Republici Hrvatskoj, osim što već godinama ništa ne radi, uspješno pere HBORov (vaš novac).

Na nekretninu koja je nelegalno oplemenjena sa bespravno izgrađenih 400 m2 – HBOR je do sada isfinancirao preko 20 milijuna kn.

inbound6833333794551488980

Činjenica da tvrtka Prerada drva Čigra, ranije Sava promet d.o.o. ne posjeduje građevinsku, a ni uporabnu pa ni lokacijsku dozvolu nije zapreka za učestalo prelijevanje novca, i to tvrtki koja nema zaposlenih i vrata su im zatvorena.

No kad čovjek pomisli da je ljudskoj gluposti kraj, onda shvatiš da kraja nema, i da je zavladala epidemija gluposti, što bi Plenki rekao, počeli su buncati od korone.

Dakle ta gospoda, punih džepova vašeg novca, zatražili su od Grada Dugo Selo prenamjenu prostora, radi namjere reciklaže plastike. Prostor na kojem to kane učiniti je na 200 m udaljenosti od osnovne škole, stambenih zgrada, naselja sa obiteljskim kućama, Kauflanda i Lidla. Gradska vlast kaže da to nema veze i da je to baš dobro…..a onda pazite, promjene urbanistički plan na način da preko parcele u stambenoj zoni od 20.000 m2, cesta do otpadne maf*je ide preko izgrađenih zgrada…za koje je isti taj Grad izdao građevinsku i uporabnu dozvolu…….

Nelegalne objekte otpadne mafije nisu uklonili, a nisu podigli ni kaznenu prijavu.

Ako ste kad takvo što vidjeli, ja ću se prestati čuditi….

Kaže cijenjeni gospodin vlasnik tvrtke koja se bogati smećem i otpadom, i do kojeg cesta stiže preko tuđih, privatnih zgrada, to je tako “velike ribe jedu male…”.

Nije taj striček naletio na znalce…..

inbound1311878117023053568

Sličnosti sa aferama sudaca i Mamićevim poklonima ?

Da podsjetim…

To se zove pogrešna poslovna procjena ili poslovni rizik. Gospoda suci mogli su vjerojatno cicati Mamića još godinama, ako im nije možda netko dao još i više od Mamića…. onaj tko novac voli ne gleda previše u njegov izvor…..
Naime tzv.elita ima novca, trguju visokim iznosima, i raznom robom….

Ova bajka je loše završila, čekamo da crvenkapica pojede vukove….

A mogla je biti priča o vuku i 6 kozlića….

A da su suci (kozlići) po malo obećavali, po malo uzimali, blago sudili i dalje bi se tko zna koliko godina bi se svi zajedno veselili, grlili, ljubili…Sav narod bi mislio da postoji idila na kraju bajke….. Kozlići bi naučili lekciju, vuk bi bio sit a koza cijela….. Hm 🙂 valjda je ta izreka iz neke slične bajke…

Long Village we have a problem!

HOP