Dr. Jurinčić cijepljenje djece smatra zločinom protiv čovječnosti

0
5300

Ovo je dramatičan poziv doktorice Jurinčić. Pretvara li se medicina u zločinačku organizaciju?

inbound5987703593693689697

Klapa Intrade je stala protiv  progona necijepljenih osoba, podjele na cijepljenje i necijepljene i doživila neviđeni napad Facebooka.

 

[ PODRŽIMO KLAPU INTRADE ]

Znajući kakve je sve pritiske pretrpio Tony Cetinski kada je najavio da će sudjelovati u Festivalu Slobode i da do zadnjeg trena nismo znali hoće li biti s nama – ovo me niti malo ne čudi.

Ne pristajem na to da mi kušin bude stina, ali Kroaciju iz duše ljubim i zato podrška Tomislav Bralić i klapa Intrade – fan club .

Pozivam i vas da odete na njihovu službenu FB stranicu te stranicu fan kluba te im pokažete da nisu sami!-piše vjeroučitelj I. Pokupec.

inbound7336915425489077790inbound830975462610308104

Prvi profil ugašen je HOP portala, prije godinu dana iako su sve informacije točne, što se vidi iz priloženog stanja. Dok su drugi pljeskali sa svojih balkona u ritmu korumpiranih medija mi smo prvi ustali protiv kovidnacizma.

inbound5477514245865732218

inbound6748854591316464252

Nagrađivana BBC-jeva radijska voditeljica umrla je u bolnici zbog stvaranja krvnog ugruška nakon primanja cjepiva AstraZeneca, priopćila je njezina obitelj, piše Evening Standard.
Lisa Shaw, koja je radila za BBC Newcastle, razvila je nepodnošljive glavobolje tjedan dana nakon cijepljenja i ubrzo se teško razboljela, tvrde njezini rođaci.

Nakon 50 smrtnih slučajeva nakon cijepljenja pravilo medicine je zabraniti cjepivo. Stožer  vas tjera na cijepljenje ili ćete izgubiti prava ulaska u trgovine, putovanja i ostala sranja. I vi to trpite?

Nadalje čl.74 zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti nalaže tjelu koje proglasi obveznu zaštitnu opremu, istu podjeliti besplatno svim Hrvatskim osiguranicima,te automatski veže više domačih i međunarodnih zakona, uredbi i protokol koji kažu da prije primjene terapije mora biti obavljen lječnički pregled bolesnika, a pošto je nošenje masi klasficirano kao vid terapije,tako da svi koji nose maske, a nemaju Covd19, krše više zakona jer primjenjuju potencijalno opasnu terapiju pokrivanja lica bez prethodnog lječničkog pregleda, a koji o svoj trošak mora po zakonu osigurati tjelo koje propisuje mjere u ovom slučaju stožer CZRH, u protivnom zbog nestručne i bez obavljenog lječničkog pregleda primjene terapije pokrivanja lica podliježe pod kazneni progon zbog nesavjesne primjene terapije i automatske ugroze zdravlja a dugoročno i vlastitog života.

-U   jednoj bolnici stanje je užasno. Nemoguće je trpiti pritisak necjepljenim medicinarima. Tvrdi naš izvor.

Bolnica je uzela 30% plaće svojim djelatnicima koji nisu nosili maske, iako maske ne mogu zaštititi . Njih  u bolnici ne diraju smrti poslije cijepljenja. A ima ih na destine tisuća u svijetu.

HOP