Aleksandar Vučić Srbima poručio kako je on najpametniji čovjek na svijetu!?

0
638

U završnoj fazi ludila glupan, budala i bolesnik Aleksandar Vučić na TV Pinku Srbima poručio kako je on najpametniji čovjek na svijetu!?…Mora da će onda uskoro biti sudar planeta i smak svijeta… Zadnje vrijeme je došlo kad se prirodno glupi i intelektualno ograničeni Vučić hvali pameću…

Razmeće se Vučić životinjskim stasom poglavice Bika Koji Sjedi, pameću drugog slavnog Indijanca Džeronima i hrabrošću zeca iz dječijih crtića Funny Bunny

Ipak, Srbi trpe i dalje toga lika paukova srca jer imaju u političkom životu dugo onoliko dugo pamćenje i sjećanje kolikoi zlatna ribica iz vodenoga akvarija.

Jučer je poludjeli i podivljali Aleksandar Vučić držao redovitu presicu u Beogradu, a sve beogradske televizije s nacionalnom frekvencom uključile su se onda uživo u izravni govor žvalave nakaze. U jednom trenu Vučić će onako u naletu napadne hvalisavosti kao nekad davno slavni boksač Casius Clay kad je bio prvak svijeta u teškoj kategoriji. “Ja sam napametniji čovjek među svim sudionicima pregovora o statusu Kosova, a i inače sam najpametniji čovjek na svijetu!?” Neće bolesni luđak umrijeti od lažne skromnosti, već od brojnih i kroničnih psiho bolesti, oboljenja što ne bole njega, ali bole sve druge što slušaju gluposti, ludosti i budalaštine neizlječivoga pacijenta Vučića.

vuckoinbound2406227259256803734

Kad je Francuz Daniel Defo napisao glasoviti roman “Robinzon Cruso”, na pustom otoku Robinzon se kao svjetski pustolov i morepolovac, nakon brodoloma susreće samo s jednim stanovnikom napuštenog otoka, domorocem zvanim Petko. Naravno, Petko je bio vjerna sjena Robinzonu, vidio je u njemu pametnijeg i sposobnijeg od sebe, dijelio je s njima i dobro i zlo,ali mu je pomogao opstati i preživjeti slučajno zalutalom na njegov opustjeli i raseljeni otok.

ana-brnabic

Kad bi Aleksandra Vučića i Anu Brnabić ostavili negdje same na pustom otoku, kao jedine preživjele poslije potopa srpskoga Titanika i nakon potapanja cijele posade srpskoga broda luđaka, onda bi samo Ana Brnabić mogla vidjeti u Aleksandru Vučiću ono što je domorodački divljak Petko na svom pustom otoku sreće mogao vidjeti u avanturistu Robinzonu Crusou. Samo Anu Brnabić do imbecilnosti može oduševljavati budala Aleksandar Vučić.

Kad bi uistinu takva prikaza morona s ivice odrona kao što je Vučić, bilo najpametnije stvorenje na svijetu, onda bismo svi uglas mogli povikati. Biti će uskoro sudar planeta i smak svijeta. Zaustavite vrijeme, iz svemirskog broda malih, zelenih Marsijanaca silazim, među vas Zemljane dolazim. Manijakalni i samodopadni uobraženko, usiljena, umišljena i prenapuhana tikva zvana Hulja Vučić u svom promašenom životu očito se vodi krilaticom: “Hvalite me usta moja, kad me nema tko drugi hvaliti.” Bog si je prvo bradu stvorio, što znači da paranoidni šizofreničar i ćosavi (po)četnik Vučić nije niti izaslanik Boga na Zemlji. Tko nije za se, nije ni za druge, no Vučić je živi dokaz da i ćosavi četnik i životni početnik može biti vođa masnbrade srbijanske četničije.

Dragan Ilić

HOP