Ako aktualni predsjednik Vrhovnog suda neće više biti predsjednik, može li aktualni zamjenik biti zamjenik nepostojećem predsjedniku Vrhovnog suda?

0
1742
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva

Nešto je čudno u zraku! Nije kiša! Mislim da se pandemično širi ludilo!

Sve što stoji na klimavim nogama, srušit će se, prije ili kasnije.

Sve što se zasniva na lažima, razotkrit će se, prije ili kasnije, jer samo je istina vječna, laž, a ni lažljivci ne opstaju.

Svi koji život grade na nepoštenim namjerama, nemaju život, imaju mučenja razmišljajući što su rekli jučer, što danas, što meni, što tebi, što onom trećem, jer svaki put kažu, i učine drugačije…

Svi oni koji grabe punim rukama, kojima je uvijek malo pa stoga otimaju tuđe, nazivajući to svojim uspjehom, moraju znati da kroz pune ruke zgrabljeno ispada, gubi se.

Vladimir Šeks, Andrej Plenković, Zoran Milanović , mnogi drugi aktualni političari potpuno su dekriminizirali kaznena djela uvrede i klevete svojim salvama uvreda prema protivničkoj političkoj opciji…

O SUDOVIMA

Kako se to tumači zakon?

Trenutno predsjednika Vrhovnog suda mijenja njegov zamjenik Mrčela.

Predsjedniku Vrhovnog suda sredinom srpnja ističe mandat.

Ako aktualni predsjednik neće više biti predsjednik, može li aktualni zamjenik biti zamjenik nepostojećem predsjedniku? PITANJE JE SAD…..

Pitanje?

A iz kojih razloga je Zdravku Mamiću određen istražni zatvor? Ne može ponoviti djelo, suci su u istražnom zatvoru, a niti može  utjecati na njih i druge svjedoke jer nije u RH-a?

inbound3372364102028344945

Sudac čovjek malen pred sudom Božjim

Isus je dopustio da u njegovu blizinu dođu svi, i prijatelji i neprijatelji. Prijatelji su ga izdali, neprijatelji ga bičevali, mučili, na kraju razapeli na križ. Prijatelji su ga i zatajili, šutjeli su, bojeći se za svoj život….

Isus je Uskrsnućem pobijedio zlo, neprijatelje je pobijedio, prijatelje posramio. Preko križa postigao je vječnu slavu.

I u današnje vrijeme zlo vlada. Na prvi pogled izgleda kao da je zlo jače, kao da je nepobjedivo.

Kažem vam da nije.

Čovjek se sam bori protiv zla, gotovo svakodnevno, u tome mu pomaže snaga vjere i Bog. Bog nikad nije prepustio nevolji onog tko se u njega pouzdaje, međutim čovjek često postaje malodušan. Često se mora i naizgled sam boriti kako bi ojačao, izgradio se i oplemenio, kroz teret života postao bolji čovjek.

Tamo gdje čovjek ne može sam, Bog mu često pomogne, na čovjeku nejasan način, ali na kraju se ispostavi da je upravo sve što se dogodilo za čovjeka najbolje.

Npr. netko kome si ti bio beskrajno dobar, a on prema tebi zao, pokaže pravo lice i ćud i tebe to razočara, tuguješ a zapravo trebaš likovati, jer je to način kako se zli i pokvareni, dvolični i trolični ljudi miču iz tvojeg života.

U takvim trenucima zapravo trebaš slaviti a ne jadikovati, zar ima išta bolje od toga da ZLI sami odu?

HOP