MEDICINSKI NEOFAŠIZAM: Dr. Sladoljev procjepljenost dovodi u vezu sa ‘delta sojem’ dok Markotićka prijeti uništenjem sezone necijepljenima, a Capak prisiljava roditelje na cijepljenje djece!

0
9919

Ministar Beroš je rekao da neće biti diskriminacije ako se donese odluka koja sliči ideji koju je jučer izrekao Plenković, a to je da će ukinuti potpore tvrtkama čiji zaposlenici neće biti cijepljeni. Taj čovjek sebe naziva akademskim građaninom? Bez ikakvih dokaza on je optužio necijepljene da su oni krivci već broja zaraženih.  A Plenković na osnovu tih laži radi segragaciju u privredi goru nego  što su to južnjaci radili u Americi.

-“Eksplozije” tzv. delta soja virusa bilježe se u zemljama s najvišom procjepljenošću … Britanija, Izrael, Čile…

Kako to tumače?

Ne bi me začudilo da se zapravo radi o “običnom” korona virusu posredovanom ADE fenomenom kod cijepljenih!? Zbog tog (ADE) fenomena, sve pokusne životinje uginule su u pretkliničkim ispitivanjima mRNK cjepiva, dakle one cijepljene i zatim inficirane! Kontrolne životinje, necijepljene, sve su preživjele!-kaže dr. Srećko Sladoljev na ovu situaciju i nastavlja u stilu ironije Beroša i društva…

inbound3157921954565983828

– Ili cijepljenje ili će nam zimmer frei ostati frei, djeca opet na jesen imati virtualne učitelje i prijatelje, starci opet biti zatvoreni, a mi ćemo ponovno puniti bolnice i groblja. Ne budimo kukavice, pružimo junačko rame za ta dva mala uboda i na taj način ostvarimo zaštitu zdravlja. Imamo mogućnost – cijepiti se i imati svi zajedno normalan život ili ne i ponovno ponavljati pogreške  – rekla je Markotić.

Neviđena laž jer kako se vidi iz priloženog to naravno nije istina. Pritišće li ona nas jer njene NWO gazde nisu zadivoljne sa brojem cijepljenih u nas?

Još odvratniji je Capak koji prisiljava roditelje da cijepe svoju djecu, pa sve ovo prelazi u  medicinski neofašizam.

inbound6991085152442199340 inbound558776779300948588

-Kratko nakon dramatičnog obraćanja javnosti, prof. dr. sc. Krešimir Pavelić smijenjen je s mjesta dekana Medicinskog fakulteta u Puli. Kolegu Pavelića poznajem četrdesetak godina kao ozbiljnog, odmjerenog i nadasve opreznog čovjeka koji zna što govori i koji nikad ne srlja. Ako se Krešo odlučio na ovaj korak, tada znajte da “gori”. Isto bih učinio na njegovom mjestu. Evo što je rekao:

“Na dan 15.06.2021., 20,8% svjetske populacije primilo je barem jednu dozu preparata koji su dobili hitnu dozvolu za primjenu u svrhu cijepljenja, odnosno ukupno 2,4 milijarde doza. Ipak, podaci o neželjenim posljedicama su zastrašujući. Samo Pfizer je priznao preko 220.000 komplikacija, najviše u populaciji od 18 do 64 godine. Samo Europski sustav za nadzor lijekova na dan 08.05.2021. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica. Ukupno, u prva 4 mjeseca primjene je od Covid cjepiva umrlo više ljudi nego od svih ostalih cjepiva ukupno od 1990 godine do danas. To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se odmah ukinu sva cijepljenja, a njihovi zagovaratelji privedu pravdi! Izraelski „Emergency Covid council” je zatražio zabranu cijepljena osoba mlađih od 30 godina zbog dramatičnog broja smrti, a vrlo je jasan i pokazatelj znatnog povećanja oboljelih NAKON početka kampanje cijepljenja. Korist cjepiva nije jasna jer su podaci lažirani, a posljedice su dramatične uz dugu listu različitih bolesti. Djelatnica WHO je javno istupila, rekavši da je WHO visoko korumpirana i da odluke nemaju veze sa znanošću. Cenzurira se sve što nije u skladu sa njihovim preporukama. Maske nemaju nikakvu pozitivnu svrhu, samo štetnu, a cjepiva pridonose širenju virusa i novim mutacijama. S druge strane prirodni imunitet je dovoljno jak i trajan kod većine populacije kroz dugoživuće plazma stanice koje čuvaju imuni zapis tako da tijelo može brzo reagirati na novu eventualnu infekciju i onda kada u krvi praktički više nema antitijela. Studija iz Clevelanda potvrđuje da cijepljeni zaposlenici i dalje obolijevaju u istoj mjeri kao i oni necijepljeni tako da je cjepivo beskorisno. Dodatno, mRNA ne ostaje u mišiću ruke već se širi po cijelom tijelu i prolazi moždanu barijeru čime se omogućava da štetni „spike protein“ ulazi u mjesta na tijelu gdje izaziva ozbiljne zdravstvene posljedice.

Najavljuje se treći val i povezuje se upravo sa vakcinacijom. Osobe koje su se cijepile ne smiju davati krv je se opasan spike protein može prenijeti na primaoca. Iz svega navedenog, zaključak je da je katastrofalna tendencija zanemarivanja prirodnog imuniteta i naglašavanje onog dobivenog cijepljenjem radi izdavanja „zelene putovnice“. To je apsurd i potpuno je pogrešan te se upućuje zahtjev da Stožer odmah promijeni tu odluku.-piše S. Sladoljev.

HOP