Svjetska masonerija i politički gay lobi održavaju na vlasti Vučića uz pomoć ljevičarskih medija

0
6205

Svjetska masonerija i politički gay lobi održavaju na vlasti luđaka Vučića, a ljevičarski mediji famoznoga regiona slave i hvale srpskoga gay kauboja

Oporbeni internetski portal Srbijadanas.net, kao i mnogi drugi antirežimski portali diljem Srbije godinama pišu o dokazanom homoseksualizmu višestrukoga bolesnika Aleksandra Vučića. On to javno niječe, a tajno i dalje bludniči sa transvestitima i njemu sličnim ljudima.

Iz strogo čuvane i godinama prikrivane policijske dokumentacije o jednom takvom homoseksualnom skandalu Aleksandra Vučića, što se dogodio još 2003. godine, više od jednog i pol desteljeća u Srbiji se znakovito šutjelo. No, potpisani policijski izvid iz narečene 2002. godine tereti Aleksandra Vučića kako je na javnom mjestu imao seksualni odnos s drugim muškarcem.

Pritom, policijska ophodnja prigodom policijskog očevida, na licu mjesta zatekla je Vučića s muškim spolnim organom u ustima. Pored toga, taj drugi muškarac što je na javnom mjestu imao oralni seks s Vučićem je nadaleko poznata muška prostitutka Nikola Brujić, zvani Likana iz Zemun Polja kod Beograda.

Ta muška kurva Likana prodaje vlastito tijelo za novac. Te večeri kad ju je policija zatekla u seksualnom odnosu s Vučićem u najstrožijem centru Beograda, od Vučića je uzeo(la) 150 eura za seksualnu uslugu.

Transvestit i Vučićeva neugasla ljubav iz mladosti Nikola Brujić iz Zemun Polja kraj Beograda uglavnom je nepoznat široj javnosti pod tim njegovim pravim imenom i prezimenom. Više ga ljudi znaju i prepoznaju po njegovim “umjetničkim” pseudonimima. Za neke je ta žena u tijelu muškarca poznat(a) po nadimku Lidija, ali još više kao Likana.

Taj poznati srbijanski transvestit na javnu scenu Srbije stupio(la) je devedesetih godina prošlog stoljeća, zajedno s tada još poznatijim transvestitom Merlinkom ( krštenoga imena i prezimena Vjeran Miladinović, osobe koja je ubijena 22. ožujka 2003), te još nekim razmjerno manje poznatim transvestitima poznatih po nadmimcima Sanela, Greta i Šeherezada. Prema javnom ispovijesti pokojnoga transvestita Merlinke (Vjerana Miladinovića), svi gore spomenuti srpski transvestiti uvijek su javno inzistirali da im se sugovornik obraća isključivo u ženskom rodu, iako su barem biološki i dalje bili muškarci!?

Svi oni su od reda za život zarađivali samo na jedan način i to onim najcrnjim i najstarijim zanatom prostitucijom.

Devedesetih godina svi ti transvestiti često su se pojavljivali u blizini parka kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu, višedesetljetnom, tradiocionalnom stjecištu prostitutki. Obližnji park i okolne ulice blizu Ekonomskog fakulteta su zato godinama bile na zlom glasu kao iznimno opasne, kao mjesta gdje seksualne usluge pružaju muškarci preobučeni u žene, onako baš po mjeri, po volji i po želji seksualnog perverznjaka i bolesnog bezveznjaka Aleksandra Vučića. Taj park blizu Ekonomskog fakulteta bio je utoliko prometniji i danju i noću i radi činjenice što su u njegovoj neposrednoj blizini desetljećima bile, tek nedavno izmješteni, željeznički i autobusni kolodvor grada Beograda.

Jedne kasne večeri 2002. godine pored Likane se odjednom zaustavio automobil sa njoj dobro poznatim vozačem Aleksandrom Vučićem. On je tad obnašao dužnost generalnog tajnika Šešeljeve Srpske radikalne stranke, a kad je njegova razbojnička banda zvana Srpska napredna stranka, kao udarna igla Šešeljeve SRS, 2012. uzela na silu i prijevaru lažnom zbrojidbom glasova apsolutnu vlast u Srbiji, Likanin ljubavnik Vučić bio je tijekom niza godina i prvi potpredsjednik Vlade Srbije, onda premijer, naposljetku i aktualni predsjednik Srbije.

Te 2002. u večeri Likanine i Vučićeve romanse i seksanja na javnom mjestu, dalo se zamijetiti iz kratkoga razgovora zaljubljenoga para da se već dugo poznaju, budući se Vučić ispričao Likani što “ovoga puta mora žuriti zbog obveza”, te seks moraju obaviti na brzinu u njegovom autu. Likana je Vučiću za uslugu analnog seksa naplatila 50 eura, no Vučić je te večeri bio lak na novcu, te je Likanu častio i s dodatnih i nagradnih 150 eura bonusa, tražeći od nje dodatnu uslugu. Kad je obavio snošaj u kome je Vučić bio aktivan partner, generalni tajnik Šešeljeve SRS je tražio od Likane promjenu uloga. Poželio je, umjesto Likane, on izigravati ženu, a on(a) muškarca. Likana iz nekog neodređenog razloga u tom trenutku za takav čin nije bila raspoložena. Ali, predložila je Vučiću da uzme njen polni organ u svoja usta i tako se zadovolji, na što je on pristao. Likana je u to vrijeme, unatoč svome nadimku, imala i dalje sve biološke odlike muškosti.

Usred tog dodatnog seksualnog odnosa naišla je iznenada policijska ophodnja iz mjesno nadležne policijske postaje Savski Vijenac. Ona ionako rutinski obilazi i kontrolira to područje, upravo da bi spriječila bludničenje na javnom mjestu, koje je godinama unatrag poznato kao mjesto javnog bluda. I imali su policajci što vidjeti, prvog bludnika grada Beograda Aleksandra Vučića u njegovoj akciji homoseksualnih požuda i strasti i to na javnom mjestu. Vidjevši što se događa u zatvorenom autu, policajci su zakucali na prozor vozila i od prisutnih i zatečenih lica Vučića i Likane zatražili osobne iskaznice. Vučić se prema policajcima tom prigodom ponio vrlo drsko, pitajući redarstvenika onako samouvjereno i nadobudno “je li on uopće zna tko je on!?” Vikao je i upadljivo gestikulirao. Policijsku ophodnju to nimalo nije dojmilo, te je je ljubavni par Vučić i Brujić aka Likana uz uhitbeni nalog priveden u policijsku postaju na obavijesni razgovor.

Kao narodni zastupnik Šešeljeve SRS Vučić se u tom trenutku mogao pozvati i na zastupnički imunitet, ali bi u tom slučaju nastala jedna mala poteškoća. Da je Vučić posegnuo za tim potezom, onda bi sve dospjelo na rješavanje do razine skupštinskog Odbora za administrativna i imunitetska pitanja zastupnika. Time bi afera postala javna, a Vučić politički javno kompromitiran i bjelodano raskrinkan za sva vremena. To bi u tom času bio tehnički nokaut za njega i on više kao politička figura ne bi mogao opstati u Srbiji. Svjestan toga, Vučić se trenutačno telefonski obratio svom tadašnjem stranačkom šefu Vojislavu Šešelju, a on je preko njegovih štakorskih kanala u policiji, uspio izbaviti privedenoga Vučića iz određenog i propisanog policijskog pritvora. Vučić je netom pušten na slobodu, cijeli skandal neviđenih razmjera je gurnut pod tepih, a Vučićeve pederske orgije na javnom mjestu njegovi radikali i naprednjaci bezuspješno su pokušali vječno sakriti. No, nakon mnogo godina, njegovo homoseksualno djelo je izbilo na vidjelo političke pozornice u Srbiji.

I po priznanju Likane nikada joj nije stigao nikakav poziv od suda ili od tužiteljstva u svezi događanja opisane večeri. Likani nije bio prvijenac da je policija prekida usred “posla”, te je kao iskusna u takvim situacijama bila odlično upoznata sa policijskom procedurom, koja nakon svega toga slijedi. Radi toga, njoj je bilo jasno da su je u tom slučaju javnoga pederluka upravo radikali njezinoga ( ili njegovoga ) ljubavnika Vučića uzeli u zaštitu, naravno, ne radi nje same, nego zbog zaštite Vučićeva skandala, kako njegova sramota ne bi dospjela u javnost, jer bi on onda završio političku karijeru u Srbiji. Narodni zastupnik Vučić, pa još iz redova konzervativne Srpske radikalne stranke plaća na javnom mjestu seksualne usluge uličnoj prostitutki i to muškoga spola.

Policija ga zatiče usred radnje u autu dok drži muški spolni organ u ustima. Takva javna blamaža Vučića da je 2002. ugledala medijski svjetlost dana njega bi zanavijek uništila i pokopala za sva vremena. Gay lobi srpskih radikala i njihove glavne primadone, poznate zeničke Balerine, aka Vojke Šešelja, dao je punu logistiku Vučiću, kao srpskom pederu u političkom usponu. On je tad bio zaštićen od kaznene odgovornosti kao bijeli medo od toplinskoga udara na prostanstvima Antarktika.

Iako je policija te večeri od Likane uzela izjavu i predmet formalno zabilježila u policijski zapisnik područne i općinske policijske postaje, cijeli slučaj nikad nije sudski procesuiran. Netko veoma utjecajan je doprinio da cijela prikupljena policijska građa završi u najdublje i najtamnije skrivenoj policijskoj ladici. Likana je u svemu tome bila samo kolateralna šteta, jer da se sve obznanilo i njoj sudilo u povodu tog sramotnog događaja, moralo bi se odmah doznati i ime njezine mušterije te večeri. Zato je radi zaštite pedera Vučića, njegova ljubav LIkana policijski i sudski abolirana, krijući se pod skutima zaštite političkih moćnika iz redova pederskih srpskih radikala, što su se solidarizirali s njihovim pederom Vučićem i dali sve od sebe da se na takve Vučićeve pederske orgije nikako ne skreće medijska pozornost, s obzirom da bi u tom trenutku označilo i kraj njegove političke karijere u i nadalje većinski tradicionalnoj i konzervativnoj sredini kakva je Srbija. Da je tad javno pukla Vučićeva bruka, za njega kod Srba ne bi bilo oprosta za bjelodano seksanje sa transvestitom Likanom.

Očigledno je da je vodstvo Šešeljeve SRS od ranije bilo dobrano upoznato s Vučićevim nastranim seksualnim sklonostima, ali ne samo spram istoga spola, nego i prema exhibicionizmu, odnosno sklonosti ka seksu na javnom mjestu pred mnogo promatrača. Upitno je samo za neupućene što je narednih šest godina u razdoblju od homoseskualne afere s LIkanom 2002, pa do 2008. i osnutka sadašnje Vučićeve stranke SNS, nastale iz krila SRS-a, rukovodstvo radikala šutjelo i nije kanilo poduzeti nikakve kaznene mjere prema Vučiću. Najmanje im je padalo na pamet skloniti pedera iz redova njihove pederske Srpske radikalne stranke sa svih političkih mjesta i brojnih dužnosti unutar SRS stranke. Znači li to da je netko unutar SRS-a možebitno kao politički suparnik Vučiću u njihovoj stranačkoj borbi za prevlast u sklopu SRS-a mogao imati koristi od prikrivanja Vučićeve homoseksualne afere s Likanom? Jer, takav lik među radikalima i kao mogući radikalski oponent Vučiću u borbi za politički i stranački prestiž među radikalima,imao ga je tad u šaci, budući je posjedovao mehaniznom ucjene cijelu policijsku dokumentaciju o homoseksualnom skandalu Vučića i LIkane. Ovo je tim prije moguće jer do današnjih dana cijeli ovaj slučaj nije službeno, ni medijski, niti politički razobličen u Srbiji. Gay lobi srpske politike, kao i svjetska masonerija kao zaštitnik njezinoga pulena u Srbiji Vučića, dvostruki su neprobojni oklop zaštite homoseksualnog vladara Srbije Vučića.

Vučićeva ljubav iz mladosti, transtvestit Nikola Brujić poznatiji kao Lidija ili LIkana i dalje se bavi prostitucijom kao i davne 2002. kad je vodila ljubav s Vučićem. Međutim, od ubojstva njezine kolegice, transvestita Merlinke, u nastavku svoga nečastivoga zanata prostitutka Likana prima pozive samo njoj od ranije poznatih mušterija, ili onih što joj dolaze po preporuci kao primjerice Vučić. Zanimljivo je kako peder Aleksandar Vučić uopće ne haje za bezbrojne njegove teške i dokazane afere i skandale, što ih danomice objavljuju o njemu oporbeni mediji i društvene mreže u Srbiji. Još je zanimljivija činjenica da nakon opisanih homoseksualnih orgija Vučića s Likanom bolesni LGBT srpski diktator nije od te 2002. imao novih kontakata s njegovom starom mladenačkom ljubavi, koja Vučićeva zaborava nikada nema.

Izvor: Srbijadanas.net

Dragan Ilić

HOP