Sude pravaša jer se suprostavio slavljenju srpskih zločina u Srbu – predvođeni Pupovcem

0
9255

Zagreb, 05. 07. 2021. Priopćenje AHSP-a

VLADA RH
MUP RH
DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO RH
MINISTARSTVO BRANITELJA RH
JOSIPU BROZU TITU ( MILORADU PUPOVCU )
MEDIJIMA

PREDMET : BORBA ZA DEMOKRACIJU POČINJE !

Hrvatska država je preko Državnog odvjetništva RH pokrenulo političko – montirani proces protiv predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava.

Cirkus počinje u utorak 06. 07. 2021. godine u 12 sati na sudu u Gospiću.
Okrivljenika Dražena Keleminec tereti se zbog kaznenog djela ( ha, ha, ha ) iz članka 325. stavka 1. KZ.

kele

Jugoslavensko Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podiglo je optužnicu, a Općinski sud u Gospiću prihvatio jer je Dražen Keleminec dana 26. srpnja 2015. godine u Donjem Srbu na javnom skupu uputio riječi Josipu Brozu Titu ( Miloradu Pupovcu ) da zapamti njegove riječi i da mu je to zadnja proslava u Srbu, što je kod Josipa Broza Tita ( Milorada Pupovca ) izazvalo strah i uznemirenost i time počinio kazneno djelo protiv javnog reda – javnim poticanjem na nasilje i mržnju.

pupi

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA :
ČLANAK 19. KAŽE : SVATKO IMA PRAVO NA SLOBODU IZRAŽAVANJA MIŠLJENJA I SLOBODU GOVORA.

Dražen Keleminec je dragovoljac Domovinskog rata i smeta mu proslava četničkih zločina u Srbu koju organizira Josip Broz Tito ( Milorad Pupovac ).
Jugoslavensko općinsko državno odvjetništvo u Gospiću misli da još žive u komunističko – boljševičkom režimu titine Jugosmrdetine.

Pupovac-91Pupovac-91-2
Jugoslavensko općinsko državno odvjetništvo ne smeta proslava četničkog klanja Hrvatskog naroda već im smeta Dražen Keleminec koji se tome suprostavlja.

Pokretanjem lažne optužnice, pokrenuli ste svoj poraz kao i 1995. godine oslobađanjem dijelova Hrvatske od četničkih hordi i projekta male srbije.
Dražen Keleminec VAS se ne boji zar vam to nije jasno !!
Osobno ću doći u Vladu i tražiti od predsjednika Vlade Andreja Plenkovića odgovore na ova pitanja, a tražit ću ministra branitelja Tomu Medveda da javno odgovori na čiju stranu u ovom slučaju staje. Na stranu dragovoljca Domovinskog rata ili stranu Josipa Broza Tita ( Milorada Pupovca ) i njegovih četničkih proslava u Srbu ??
BANDO UDBAŠKO – ČETNIČKO – BOLJŠEVIČKA DOĆI ĆE I VAMA KRAJ I NEĆETE VIŠE PLJAČKATI I PROGONITI HRVATSKI NAROD I DOMOLJUBE !
NARAVNO DOLAZIM NA SUD U UTORAK !!
Dražen Keleminec okrivljenik za kazneno djelo iz članka 325. stavka 1. KZ

VIDEO:

https://rumble.com/vjep1d-draen-keleminec-okrivljenik-za-kazneno-djelo-iz-lanka-325.-stavka-1.-kz.html

Sa štovanjem !

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA
PREDSJEDNIK, DRAŽEN KELEMINEC