Kaos u sudnici KELEMINEC-Pupovac: Pupovčeva odvjetnica napala sutkinju jer je Pupovac “nepotreban” za svjedoka, nije došao na sud!

0
5920

Ovako je danas pravaš D. Keleminec doživio suđenje protiv sebe, jer je protivnik slavljena ustanka Srba u kojem su srpski psihopate pekle svečenika Gospodnetića na ražnju i pobili divljački obitelj Ivezić te ih bacali u jame. Umjesto da na sudu za to odgovara naša vlast iz čistog pijeteta prema zaklanima  , ubijenima i mučenima, odgovara pravaš Krleminec koji pod svaku cijenu želi spriječiti tu neviđenu sramotu.

Uvrijeđeni i iznenađen M. Pupovac je čak u ovoj bolesnoj državi kao oštećeni tužio D. Keleminca za širenje mržnje.

-Ovo na sudu u Gospiću je vjerovatno isceniran napad na sutkinju jer izgleda da Josipu Brozu Titu / Miloradu Pupovcu / ne odgovara sutkinja pa ovim izmisljenim napadima zele drugu sutkinju koja bi trebala suditi kako Josip Broz Tito kaže . E neće vam to proći. -misli Keleminec.

-Na sudu u Gospiću ratno stanje. Josip Broz Tito / Milorad Pupavac / nije dosao na sud jer kao ima puno obaveza na fakultetu. U ime Josipa Broza Tita / Milorada Pupavca došla je odvjetnica Lina Budak iz Zagreba. Lina Budak na samom početku je napala sutkinju lažnim optužbama I počela zapovjedati I sutkinji i državnoj odvjetnici. Državna odvjetnica je pokušala objasniti da su oni tražili da se Josip Broz Tito / Milorad Pupavac / ispita , ali njegova odvjetnica postavila se kao šerif u sudnici. Ta Lina Budak tražila je izuzeće sutkinje , a zbog istupa odvjetnice Josipa Broza Tita napustila je iz revolta sudnicu. Sutkinja je nakon toga tražila da napustimo sudnicu i prekinula suđenje.

Nakon toga  Lina Budak odvjetnica Josipa Broza Tita / Milorada Pupovca / vrši pritisak na predsjednicu suda u Gospiću. Ja sam zbog toga isto tako zatrazio prijem kod predsjednice suda jer vidim da se vrši pritisak I da me se osudi kao da živimo u Jugoslaviji. -piše Keleminec.

Treba reći da je pred samo suđenje promijenjena sutkinja za ovaj slučaj a koja je Keleminca za Srb osudila i izgubila  na višem sudu,  kako vidimo i ova sutkinja ne paše ovoj političkoj kliki.

Kako doznajemo pupovčeva odvjetnica zbog razgovora Keleminca i sutkinje insunuirala neku vezu koja šteti suđenju.

Iza notornog Pupuvca stoji tužilaštvo i odvjetnica, a Keleminec se brani sam, pa je jasno tko tu koga prtišće. Keleminec je na strani žrtava u Srbu, a Pupovac besramno slavi nekakav ustanak koji je bio više četnički koljački pohod prema hrvatskom narodu.

 

HOP