Putin:’ Tko se želi cijepiti, neka se cijepi, ako se tako osjeća sigurnije, a poslodavci ne smiju prisiljavati narod na cijepljenje’

0
11035

Osvrćem se na medijske laži vodećih medija u Hrvatskoj, koji tvrde da se u moskovske kafiće može ući samo sa kovid putovnicom.

Radi se o bezočnoj laži .

Kako su vlasnici hrvatskih medija u Srbiji, nije jasno kako oni ne mogu doći do istinitih podataka baš zbog veze  Srbije i Rusije.

U Moskvi postoje tzv. eksperimentalni kafići za one koji žele sigurnost zbog kovida, ostali moskovljani idu u ove tradicionalne i rijetko nose maske.

Restrikcije nisu niti blizu kao u Hrvatskoj.

Prije pet dana V. Putin se obratio naciji, u tradicionalnom odgovaranju na pitanja i tada je vrlo jasno rekao “da tko se želi cijepiti, neka se cijepi, ako se tako osjeća sigurnije, a da poslodavci ne smiju prisiljavati narod na cijepljenje.”

Obratila mu se gospođa koja ima šećer i ne želi se cijepiti zbog mogućih posljedica, Putin je zatražio mail od poslodavca koji ju prisiljava na cijepljenje,  da bi ga primjereno kaznio.

Mislim da bi politički nepismeni novinari u Hrvatskoj se trebali zapitati kako dosadašnji vakser Milanović koji je i prijetio necijepljenima danas ima drugu retoriku…

Milanović o cijepljenju: Što je sljedeće? Proganjat ćemo ljude zbog karijesa?

 

Imali to veze sa retorikom Putina u zadnjih pet dana?

 

Pismo čitatelja iz Moskve

 

HOP