Ministrica turizma najzadovoljna kad se ručnici miču sa plaže , a o tome piše hvalospjeve Veljača

0
1603

Što nas više siluju sa svojim lažima, to više gube moju pažnju… umjesto da slušam laži koje izlaze iz njihovih usta, gledam njihove face… tako, na primjer, gledam uvijek pomno uređenu, “meliranu” i bujnu kosu našeg premijera pa razmišljam kako bi reagirao da ga netko (recimo u snu) obrije na ćelavo. I onda se smijem (onako sama za sebe) jer točno znam da bi ga u trenu obuzeo kukavički očaj, da bi vjerojatno uz vrisak istrčao iz svoje kuće sa suzama u očima dok bi se narod savijao od smijeha. Sva njegova nadutost bi nestala bez traga, to je sigurno. Možda bi tada ljudi shvatili koliko su ti političari jadni i ovisni o vlastitoj umjetnoj, ničim zasluženoj veličini… svatko od njih ima takvu neku banalnu slabu točku, nešto što nas druge, tzv. “male” ljude uopće ne bi ni dotaklo. Oni uopće nemaju realni dodir sa svijetom oko sebe, jer da ga imaju, davno bi već prestali laprdati gluposti.

inbound1842133071240991293
Znam da su ovo skroz djetinjaste slike koje mi prolaze kroz glavu, ali mi i olakšavaju ovo posvemašnje ludilo u kojem živim

Ako nemate dobre živce, nemojte ni čitati njihove medije, jer ovo je toliko bolesno manipulativni članci koji odaju da se ti tzv. stručnjaci bave samo uvođenjem “novonormalnih pojmova”, izmišljenim brojevima i izračunavanjem postotaka statistike a nevašim zdravljem i medicinskom strukom, bave se lažnim proročanstvima i izmišljotinama (zanima me tko normalan u turizmu traži strože mjere?!), “kažnjavanjem neposlušnih” i prisilom na cijepljenje, a ustvari se samo radi o pripremi stanovništva na nove zabrane kojima će se još više kršiti vaša ljudska i ustavna prava, kao i o najavi novog vala zlostavljanja na svim nivoima osobnog i društvenog života, na zabranu rada, i zaključno, na novi lockdown. Tlačitelji su izmislili još jedan novi izraz: “koronastatus” i “kontrola koronastatusa”.
Potpuno mi je nejasno zašto i dalje trpimo ova luđačka zlostavljanja tih psihopata .

inbound883794823648292006

Najmanje cijepljenih u nas, a najveći problemi u zemljama gdje procijepljenost znatno veća.

inbound3327666131742021721

Evo još jedne epidemiološke NWO djelatnice u ministarskoj fotelji… kako je pak ta uspjela doć na poziciju ministrice turizma?!

inbound8021140971880674370

Djelatnici turističkih zajednica od prošle godine su se pretvorili u stručnjake za brnjicu, a ostalo ih uopće ne zanima. A ova pametnjakovićka pojma nema o tome što turisti traže i pitaju, jer s njima nikakvog dodira ni nema. Turisti žele ljetovati, naći smještaj, doputovati da ih se ne gnjavi na granicama s “koronastatusom”, turisti se boje zabrana i zatvaranja, prisilne karantene, a ne dolaska u Hrvatsku. Oni sanjaju o moru i odmoru kod nas i mole Boga da im rezervacija ne propadne zbog takvih komedijaša NWO poretka iz naše i iz njihovih vlada…

inbound4974647281428677791

Korona od utkmice u Zadru putuje samoborskim parnim vlakom do Šibenika i Splita, a iz Londona dođe do Zadra brzinom MIG 21. Tko još vjeruje u ove boje?

inbound9079227047048497076

Evo još jedne genijalke koja svojski brine o hrvatskom turizmu; mlada načelnica pozira za bljutarnji na potpuno praznoj plaži s koje je valjda prethodno sklonila sve ručnike turista. Ne smeta joj lockdown ni korona-ludilo koje sustavno uništava ovu jedinu još donekle živu granu hrvatskog gospodarstva, nema prigovora na prošlogodišnje maltretiranje i turista i djelatnika u turizmu s otvaranjima i zatvaranjima granica, ni riječi o ponovnoj namjeri prekidanja zasada obećavajuće sezone, ne, to nju uopće ne tangira, mada je novoizabrana gradonačelnica turističkog mjesta na Makarskoj Rivijeri, Podgore. Njoj ‘puca film’ kad vidi ručnike turista na plaži! Možda ju smetaju i turisti u visokoj sezoni?? Nevjerojatno!
A onda vidim da je taj članak napisala Jelena Veljača – pa odmah i meni ‘puca film’ .

Mag. Ingrid Runtić

 

HOP