Ekskluzivne fotografije psa kojeg su Pupovac i mediji optužili da je progonio Srbe po Srbu

0
12509

Objavljujemo snimke psa, kojeg je jučer na konferenciji za dnovinare Milorad Pupovac optužio da je svaki dan napadao nevinu i ugroženu čeljad po mjestu Srb.

Pas Sara vjerojatno prepoznaje isključivo miris srpske nacionalnosti i divljački napada Srbe. Moža bi Pupovac mogao početi  pisati basne za četnike o ugroženosti Srba od strane psa  Sare.

Čudi nas da nije rekao da Sara trga udove Srbima ako ne znaju pjevati pjesmu o “Juri i  Bobanu”.

inbound1517895468974824437

Kada su inače brutalni policajci u Srbu deložirali Saru i njenog vlasnika, dragog gospodina Lukića nezakonito iz Srba prema želji M. Pupovca koji je Saru prozvao na konferenciji za dnovinare , jadna Sara je ustrašeno cvilila i plakala.

Nismo primijetili da je brutalan pristup prema Sari dirnuo nekoga iz zaštite životinja.

Jadna Sara u godinu dana izgubila je ženu i kćer gospodina Lukića koje su nenadano i tragično umrle, pa je jadna Sara bila u strahu da joj policija ne otme i njenog preostalog vlasnika, dragog gospodina Lukića kojem je partizanska banditska vojska pobila dio obitelji.

Danas u Ribnici Sara je bila na kupanju  gdje smo posjetili tog ” krvoločnog psa” i dragi gost, konobari ju obožavaju , nemaju straha od bijednih laži M. Pupovca o krvoločnosti  prelijepog psa. Zapravo Sara je bila atrakcija, a mi bi rekli da je time pokazala koji je Pupovac bijednik.

Milorad Pupovac čak u svojoj stigmatizaciji pravaša lažima je napao i ovu umiljatu i bezopasnu životinju. Patologija mjerljiva sa onom dijagnozom  psihijstra i zločinca J. Raškovića.

inbound3803623872500272796

Sramotna je  beskrupuloznost čovjeka punog mržnje i laži.

Poživila nam ti Sara što duže.

I.D.