VIDEO koji otkriva neofašizam Beroša i Fuchsa: Najmanje zaraženih u Afričkim zemljama sa oko 10% cijepljenih , najveća u Izraelu sa 80% cijepljenih

0
6123

Kako je vlast i njihova sluganska partijska policije ugušila prosvjed pred školom u Krapinskim toplicama; gdje medijska žgadija i sluganska  vlast roditelje tretiraju kao stoku:

“Dosad smo ukupno podnijeli 26 prekršajnih prijava. Jednu za kršenje javnog reda i mira, pet prijava zbog kršenja Zakona o javnom okupljanju, sedam iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i 13 prijava iz Zakona o osobnoj iskaznici”, rekao je Krušlin.

Roditelji učenika su prijavljeni zbog prekršaja Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti!

Ovaj video govori vrlo jasno na osnovu svijetu dostupnih činjenica da ministar Beroš vodi diletantski zdravstvo, a Veterinar Fusch koji prijeti oduzimanjem djece roditeljima u režiji socijalne službe otvoreno je pokazao svoj bolesni karakter. On silom kreće na roditelje i najavljuje državni fašizam.

Dr. S. Osmanagić u svom videu jednostavno je pročitao službene podatke vodećih medija i vlada kako bi jasno pokazao da cijepljeni imaju najmanji imunitet , a u zemljama sa najmanjom stopom cijepljenosti ima najmanje zaraženih.

EU je skinula Izrael 30. 8. kao sigurno mjesto za putovanja, iako je 80% cijepljenih, a izraelska vlada forsira i treću dozu cijepiva. Psihopatska stvarnost koju guraju u Izraelu dovedena je do te mjere da vam neće vlast izdati dokument ako niste cijepljeni. Ne možete nigdje ako niste cijepljeni. To je scenarij koji priželjkuje Radovan Fusch i Vili Beroš uz pomoć sluganske policije i zaštitarskih vojski. Ono o čemu smo jedini pisali, kako je vojska zaštitara veća u Hrvatskoj od HV-a , sada to dobiva poseban značaj.

Oni se pojavljuju na deložacijama , štite neofašizam u školama, zdrastvu i postaju ogromni problem napretku društva.

EU je skinula Izrael sa liste sigurnih zemalja, a  80% je cijepljenih, i Izraelce označila kao opasnost za EU. Iz podataka izraelske vlade cijepivo je efikasno 16% , a ta ista vlada je tvrdila kao i naši stožeraši da je  95%.

Govorimo o Pfizeru i Moderni. Izraelci su odlučili cijepiti svakih 6 mjeseci i toliko navodno  cijepivo drži iliti spašava.

Najmanje zaraženih je u Afričkim zemljama gdje je cijepljeno oko 10% stanovništva. A najveća kod najviše cijepljenih. Što jasno govori da cjepivo uništava imunitet. To su podaci službeni tih država. Svatko to može naći na internetu.

I što kažu polupismeni novinari u Hrvatskoj?

Cijepiti se znači prihvatiti civilizacijski doseg?!

Tu debilnu rečenicu ponavljaju ljudski zombiji po internetu i ismijavaju necijepljene.

HOP