Austrijska (17) verzija Grete, traži ozakonjenje obaveznog cijepljenja mlađih od 12 godina!

0
4102

inbound7872835553832187723

Dakle, ovaj mladić, austrijska verzija Grete, traži ozakonjenje obaveznog cijepljenja mlađih od 12 godina, on je naravno samo jedno od oruđa sulude propagande koju objavljuje ORF, austrijska državna televizija maltretirajući svoj narod.

inbound5440894448667353457

Usput on sebe u budućnosti ne vidi kao oca, nego kao “roditeljski dio” tj. jednog od 2 roditelja (Elternteil). U ovom je kontekstu ta riječ zaista smiješna, jer taj dečko jednoga dana može postati samo otac, ukoliko nije jedan od onih koji se nalaze upravo u postupku mijenjanja spola. Drugo objašnjenje nemam.

 

Malo hrvatskog ludila;

2020. godina

Posebno morbidna priča iz 3.razreda osnovne, djeca su trebala slikati autoportet na likovnom, i na njega prelijepiti masku!!!
Prenosim:

“Jučer je učiteljica najavila likovni, da djeca, 3.r.,donesu ogledalo, jer će crtati svoj portret. Trebalo je donijeti olovku i folmastere. Sad mi dijete kaže da je učiteljica imala spremne kolaz papire i rekla djeci da si odaberu boju i izrezu od kolaz papira masku, ukrase je flomasterima i prelijepe ju na vlastiti portret koji su nacrtali. Učiteljica, koju sam do sada iznimno cijenila zbog iskustva i stručnosti. Nadrealno i bizarno. Kad sam čitala vaša iskustva o tom likovnom prestravilo me je. A kad mi je dijete jučer reklo da crtaju portret za likovni, pomislila sam, ne, to njegova učiteljica ne bi nikad napravila. Poslala sam odmah u grupu roditelja u kojoj je i učiteljica, upit, je li to točno i po kojim pedagoškom mjerilima, te tko je to naredio da svi u Hrvatskoj na likovnom crtaju maske. Odgovora nema.”

2021. godina :

Čitam komentar ispod jednog članka, piše jedna mama da ju je razrednica njezinog sina nazvala i rekla joj kako njeno dijete nije na nastavi. Majku uhvatila panika, pita razrednicu da provjeri još jednom, ova ju zove nakon 5 minuta i kaže da dijete stvarno nije u razredu. Otac taman krenuo prema školi tražiti dijete, mama totalno u panici, već misli da je dijete oteto, kad zove razrednica i kroz smijeh joj kaže da je mali ipak u razredu, al ga ona ispod maske nije prepoznala…
Ne znaš bi li plakao il se smijao! A psiholozi se uhvatili opravdavati ovo ludilo koje ravnatelj zvan Samson održava u svojoj školi uz pomoć zaštitara!

Mag. art Ingrid Runtić

 

HOP

VEZANI ČLANAK

 

Božinović- Lažne vijesti su terorizam?! Uhapsit će Plenkovića, stožer i sebe zbog terorizma?