Plenković:”Mi ćemo novčani iznos uplatiti u državni proračun i s time smo mi svoju obavezu riješili! Landeka: Znači li to da je i Zdravko Mamić završio svoju priču prema teoriji Andreja Plenkovića?!

0
2755
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva
urednik-Nada Landeka novinar gospodarstva

“Mi ćemo novčani iznos uplatiti u državni proračun i s time smo mi svoju obavezu riješili. Za mene s time ta priča završava’ – rekao je Andrej Plenković danas.

inbound2604978261015279507

Znači li to da je i Zdravko Mamić završio svoju priču, prema teoriji Andreja Plenkovića, sve je uplatio u državni proračun? (Presuda je presuda)?!

Gdje su ti HDZovi lopovi? pitao je svojevremeno Ivo Sanader.
Danas predsjednik HDZa i aktualni premijer, u odnosu na pravomoćnu i izvršnu presudu ponaša se kao da je HDZ dobio kartu za kazališnu predstavu, i to u prvom redu.

Istovremeno su osobno Plenković, ali i hadezeovci Marić i Jandroković dobili dokumentaciju iz koje se sasvim jasno vidi da kriminalci i lopine imaju i te kakvih koristi od članstva u HDZu, i što je najgore, još uvijek čuče među njima, ali niti su marili, niti mare…..

Na Općinskom sudu u Gračacu osuđen je 55-godišnji Rajko S. iz Knina. Optužni prijedlog protiv njega podnesen je jer je policija smatrala kako je povrijedio članke iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. – Kriv je što je dana 11. rujna u 16.30 sati u Gračacu išao od kuće do kuće i tražio novac od građana govoreći da je gladan i da mu novac treba za hranu!

Jedan američki sudac takvo stanje čovjeka nazvao je sramotom države i društva te mu osobno dodijelio novac.

Sigurno ste i sami već prošli iskustvo dugotrajnih sudskih parnica, a takodjer i situaciju u kojoj ste bili zatečeni sudskim odlukama.
Koliko puta ste već zabrinuto sjeli i zamislili se: ima li uopće izlaza, i tko me može zaštititi?

inbound6531134969065468969

Od koga da zatražimo pomoć, kad nadležne institucije donose odluke kojom su zaštićeni oni koji su na rubu zakona, ili izvan njega.

Koliko puta ste do sad bili pred vratima pakla, razmišljajući i o najgorem zbog pogrešnih sudskih odluka, zbog raznih ovrha u kojima ste nezaštićeni a najviše izloženi jamac?

Koliko puta ste do sad vratili tuđe dugove misleći kako će se u ljudima probuditi svijest?
Nema toga!
Vodite brigu o sebi samima. Pravda i pravosuđe su zakazali, a dok istjeramo “mak na konac” ili dočekamo pravdu, tko zna u kojim poznim godinama ćemo već biti. Ako ju uopće uspijemo dočekati, jer pravda je najpoželjnija u ovoj našoj državi. Toliko ju dugo nismo vidjeli, i toliko ju željno iščekujemo da je u mislima svakog od nas drugačija, teško da bismo ju već i prepoznali, nakon toliko godina nepravde.

HOP