POKUPEC: Postoji osnovana sumnja da je ministar Aladrović kršio mjere izolacije!

0
4065

Sluganska vlada , slugani NWO i glavnog luđaka Klausa Schwaba, koji je u svojoj knjizi opisao kako će preko lažne pandemije iz zemljana napraviti roblje -“Veliki reset “,počela je zdrave ljude otpuštat sa posla u ime Blacrkocka i Vanguarda. Uništene sudbine njihov je prvi zadatak, a ministar koji krši tzv. izolaciju po njima nije bitan. Zombiziran narod mirno gleda kako društvo propada kraj ovih slugana.

inbound183391616741980686

[ ODGOVORNI GRAĐANIN ]

Postoji osnovana sumnja da je ministar Josip Aladrović , testiran dana 24.10.2021. na COVID-19 kao pozitivan, tijekom jučerašnje šetnje kvartom kršio mjeru izolacije.

VIDEO:

https://www.facebook.com/1200760423355331/posts/4260013247430018/

To je od strane dr. Alemke Markotić definirano kao bioterorizam, a i sam Aladrović je tzv. neodgovornim građanima prijetio otkazima:
https://hr.n1info.com/vijesti/ministar-aladrovic-predstavlja-reformu-sustava-socijalne-skrbi/

Štoviše, danas su otkazi i uručeni zaposlenicima Centra za rehabilitaciju Stančić, koji su odbijali uvjete za dobivanje kovid-potvrde.

Informaciju sam jutros poslao svim medijima koje znam, no prije sat vremena sam dobio potvrdu od jedne novinarke da im nije dozvoljeno to objaviti.

Stoga sam bio prisiljen učiniti ono što bi svaki odgovorni građanin učinio: prijaviti ministra za kršenje mjere izolacije i potencijalno širenje virusa.

inbound4699214317940889847

Dragi Josipe, dajem ti priliku da se ispričaš javnosti za svoju aroganciju i neodgovornost, pokažeš uplatnicu na 8.000 kuna u korist državnog proračuna i daš ostavku na ministarsko mjesto.

U protivnom je sljedeći kućni posjet ustavnim sucima, da ih pitamo zašto zakon ne vrijedi isto za Drageca koji je razvozio gnoj po polju i tebe, koji nam gnojem puniš glave.-piše vjeroučitelj I. Pokupec.

Ivan Pokupec napisao je pismo zastrašivačkim medijima;

Poštovani mediji,

kao veliki borci za pravednije društvo – a nikako emisari politike koji pišu po partijskom nalogu – vjerujem da se slažete kako je ne samo licemjerno, već i razlog za davanje ostavke ako ministar naše Vlade krši mjeru izolacije.

No postoji opravdana sumnja da je Josip Aladrović učinio upravo to.

Naime, on je 25. listopada objavio da je pozitivan na koronavirus. A sinoć, osam dana kasnije, od strane građana je zatečen u opuštenoj šetnjici kvartom… Detalje možete provjeriti u live prijenosu na mojoj FB stranici.

Vjerujem da ćete istražiti i službenim dokumentom potvrditi da ministar (ni)je trebao biti u samoizolaciji, već da (ni)je postupio bioteroristički šireći neodgovorno virus

S poštovanjem,

Kontroverzni Vjeroučitelj .