EKSKLUZIVNO Chemtrails: Operacija putem vojnih zračnih tankera SAD-a i NATO-članica – u svrhu modifikacije vremenskih prilika!

0
12347

“Slučaj Chemtrails ”

Ovaj serijal će prezentirati slučaj aerosol operacije globalnih razmjera koja se provodi putem vojnih zračnih tankera zrakoplovstva SAD-a i ostalih NATO-članica – u svrhu modifikacije vremenskih prilika – odnosno kontroliranja formacije i rasformacije oblaka koji reguliraju našu klimu, uspostavljanja radarskih sustava posljednje generacije, bioloških i kemijskih testiranja te uporabe ELF-valova u bojne svrhe.

Znanstvena disciplina koja obuhvaća veliki dio ovih aktivnosti zove se geo-inženjering.

Serija će prezentirati intervjue, video dokaze i medijske reportaže s nizom dodatnih informacija o stvarnosti ovog fenomena, njegovim implikacijama i posljedicama. Nešto kasnije ćemo u povezanim serijama razmotriti presedane iz deklasificirane povijesti tajnih vojnih operacija ovakvog tipa nad civilnim stanovitom koje je tijekom trajanja istih ostavljeno u neznanju.

Već u sljedećem nastavku možete pogledati neke od predočenih video-dokaza za postojanje chemtrails-operacija.

NASA i NOAA nam govore slijedeće o prirodnim “perzistentnim kondenzacijskim tragovima:

To je rijetki fenomen koji nastaje na velikim visinama – obicno 8000 metara i više – gdje se mogu stvoriti povoljni uvjeti za njihovo formiranje – temperatura: -40 i vlažnost zraka: iznad 75%.

Morate znati da su viši dijelovi atmosfere kudikamo različiti od troposfere u kojoj mi živimo. Na velikim visinama se miješaju tople i hladne zračne struje te su temperature čak i ljeti ispod nule – iako nedovoljno niske da bi se formirali perzistentni kondenzacijski tragovi.

Ljeto je naime period u kojoj su chemtrails operacije najočitije iako i zimi ima mnoštvo primjera – fotografija – video-dokaza perzistentnih ”kondenzacijskih” tragova/kemijskih tragova ostavljenih zimi npr. ispod stratocumulusa – vrste oblaka koji se krecu na visini od 3 do 4 kilometra.

U nekim slučajevima se nešto nalik kondenzacijskim tragovima mogu stvoriti i na krilima aviona npr. lovackih aviona uslijed zracnih vrtloženja – ali ti su tragovi jedva vidljivi i vrlo slabi te se smjesta rasipaju i nestaju – ništa nalik tragovima koji se pojavljuju na kraju ovog video-uratka;

https://youtu.be/Ssxe52CxdX4

Razmislite o tome što govori američko zrakoplovstvo u ovoj reportaži. Kao prvo – broj aviona u zraku nema veze s formiranjem kondenzacijskih tragova – jer su oni ovisni o atmosferskim uvjetima – a ne broju zračnih prometala. A kad bi pretpostavili da laž antropogenog globalnog zatopljenja nije laž nego istina – to bi značilo da nije zagrijana samo troposfera nego i gornji dijelovi atmosfere – što bi samo još dodatno onemogućavalo formiranje običnih kondenzacijskih tragova – a kamoli perzistentnih kondenzacijskih tragova koji su rijetki fenomen jer potrebuju još specificnije atmosferske uvjete (hladnoću+vlagu).

Priča ne drži vodu ni u normalnom stanju stvari – a kamoli još s pretpostavkom globalnog zatopljenja.

A dodatno – blago globalno zatopljenje (sasvim normalno i prirodno zatopljenje) se i zbivalo u pocetnim godinama ove operacije zaprašivanja.

Prvi slučaj ovakvog zaprašivanja malih gradića u zabitim planinskim predijelima zbio se 1998. u gradicu Espanol u Kanadi – o čemu će biti još spomena nesto kasnije u seriji.

Theresa Long – kirurg USAF o problemima vojnih pilota nakon cijepljenja

Građani Espanola su podigli istragu na državnoj razini apelirajući na kanadski parlament.

Odgovor od vlade je praktički bio da Kanadjani ne kontroliraju svoje nebo i da se vjerojatno radilo o američkim zračnim tankerima.

O ovome je potanko izvjestio istrazivački novinar William Thomas kojeg ste mogli vidjeti i u seriji History channela – Ratovanje vremenskim nepogodama – na ovom kanalu.

Nastavljamo s dodatnim uvjerljivim video-dokazima zaprašivanja i s tv-reportažom o laboratorijski potvrđenom bariju u materijalima ispuštenim iz zračnih tankera.

Inaće – prvi put su Chemtrailsi – službeno spomenuti u ranom nacrtu prijedloga zakona “Space Preservation Act” – “Zakon za prezervaciju svemira” – kojeg je sastavio demokratski kongresmen Dennis Kuchinich (izgleda hrvatskog porijekla – kao zanimljivost) u svrhu zabrane chemtrailsa i drugih oružja u višoj atmosferi.

VIDEO

https://youtu.be/XB3tWFocAvc

VIDEO:

https://youtu.be/regveqJL-Rg

Slučaj Chemtrails – Potvrda visinske podudarnosti

 

Još jednom možemo ponoviti – formiranje kondenzacijskih tragova ovisi o atmosferskim uvjetima – koji su rijetki i najduži perzistentni kondenzacijski tragovi – po NASA-i i NOAA-i – traju otprilike 20 minuta.

NASA i NOAA takodjer kažu da kondenzacijski tragovi nastaju na visini od 8000 metara i vise. Na ova dva linka možete pogledati – vrlo jednostavne dokaze uhvaćenih aviona koji zaprašuju na smiješno niskim razinama leta s mjeračem razdaljine:

The range finder proof 1:

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=nwyOV3UXqfY

The range finder proof 2

VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=LJ92uVr-epE

Možda ste primijetili/istražili da dosta ovih snimki zracnih tankera dolazi iz susjedne nam Italije.

Naime dobar dio NATO aviona koji prelijeću našu zemlju polazi iz baze u talijanskom Avianu.

Perzistentni “kondenzacijski” tragovi odnosno kemijski tragovi/chemtrailsi su zamijećeni samo dan nakon što je Hrvatska potpisala sporazum s NATO savezom – nad Rijekom. A ovih dana ste mogli uočiti članke u raznim domaćim medijima koji najavljuju kako Vlada RH razmatra prepustiti u potpunosti nadziranje hrvatskog neba – talijanskim snagama.

Time bi Hrvatska postala najveća europska zemlja čije bi nebo bilo pod potpunom kontrolom druge države.

 

Slučaj Chemtrails – Potvrđen barij! –

 

Ovaj  bi se video možda mogao zvati i: “Barij ne raste na stablu”.

Pošto ova sekcija youtube opisa ne trpi preduge tekstove – probat ćemo staviti iz videa u video dio po dio sljedećeg članka:

Kemijski tragovi i teror u doba nuklearnog rata od Amy Worthington Idaho Observer 03.06.2004.

Sjeverna Amerika trenutačno trpi sedmu godinu sumnjivih, opasnih aerosol i elektromagnetskih operacija provođenih od strane vlade SAD-a pod krinkom nacionalne sigurnosti.

Zabrinuti građani gledaju u strahu vojne tankere dok izbjeljuju nebo s toksičnim kemikalijama koje se pretvaraju u umjetne oblake.

Konstantno svjedočimo bizarnim meteorološkim pojavama dok moćni elektromagnetski uređaji manipuliraju kako mlazne tragove tako i pojedine olujne fronte stvarajući artificijelno vrijeme i klimatske uvjete.

Dokumentirano je da projekti tajnih operacija uokvireni unutar ovih aerosol misija uzrokuju obolijevanje i dezorijentaciju pogođenog stanovništva sa pokusnim biološkim agensima i psihotroničnim tehnologijama za kontrolu uma/emocionalnog stanja osobe.

U dio onoga što se događa u atmosferi iznad nas upleten je tajni program Pentagona za svemirsko oružje, izrađeno za stratešku, primjenjenu i taktičku razinu ratovanja.

NASA-ine misije će uskoro biti stavljene pod kontrolu Pentagona.

(1) Stožer zračnih snaga za svemir izjavio je da, kako bi se nadzirali i oblikovali svjetski događaji, moraju voditi intenzivne odlučujuće ratove sa visokom preciznošću iz svemira. (2) Sekretar zrakoplovstva James G. Roche izjavio je: Sposobnost djelovanja iz svemira utječe na svaku kariku u lancu ubijanja i njen je sastavni dio.

(3) Jedan uvid na nove tehnologije smrti u razvoju

(4) dao je kroz zakonodavstvo kongresmen države Ohio Dennis Kucinich. Njegov neuspješni Zakon za prezervaciju svemira (Space Preservation Act) iz 2001. imao je nakanu zabraniti slanje u svemir sljedećeg: * elektroničkog, psihotroničkog i informatičkog oružja * visokonaponsko oružje ultra niskih frekvencija* oružja na bazi plazme, elektromagnetskog, soničnog i ultrasoničnog oružja* laserskog oružja* strateško-taktičkog ili vanzemaljskog oružja* kemijsko biološka, klimatska i tektonska oružja* chemtrails – kemijske tragove (ovaj je predmet izbrisan iz kasnije verzije, pod prijetnjom pritvora).

Dokument Britanskog parlamenta iz 2009-te u kojemu su opisane – različite – tehnologije utjecaja na klimu (a ne “samo” na vrijeme) SA UPUTAMA POLITIČARIMA DA:
1. PROMOVIRAJU POTREBU “GEOINGENEERINGA” PREKO “ZNANSTVENIKA” A NE PREKO POLITIČARA.
2. DA JE POTREBNO MIJENJATI NACIONALNA ZAKONODAVSTVA NA NAČIN DA SE PRVO MIJENJAJU KONVENCIJE UJEDINJENIH NARODA. ZAKLJUČKOM KAKO SE POSLJEDICE NE MOGU U POTUNOSTI PREDVIDJETI ALI DA JE NUŽNO POČETI PROVODITI “GEOINGENEERING”

 

POVEZNICA/BAZA PODATAKA BRITANSKOG PARLAMENTA: House of Commons Science and Technology Committee — The Regulation of Geoengineering, Fifth Report of Session 2009–10

https://publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsc…

GEOINGENEERING – Dokument Britanskog parlamenta – Odbor za znanosti i tehnologiju – iz 2009.-te u kojemu su opisane  – različite – tehnologije utjecaja na klimu (a ne “samo” na vrijeme) SA UPUTAMA POLITIČARIMA DA: 1. U “JAVNOSTI” PROMOVIRAJU/PROPAGANDNO MANIPULIRAJU POTREBU “GEOINGENEERINGA” PREKO “ZNANSTVENIKA” .

2. DA JE POTREBNO MIJENJATI NACIONALNA ZAKONODAVSTVA NA NAČIN DA SE PRVO MIJENJAJU KONVENCIJE UJEDINJENIH NARODA.  I SA ZAKLJUČKOM KAKO SE POSLJEDICE PRIMJENE NAVEDENIH TEHNOLOGIJA UTJECANA NA KLIMU (ne na lokalno ‘vrijeme’) NE  MOGU U POTUNOSTI PREDVIDJETI ALI DA JE NUŽNO POČETI PROVODITI “GEOINGENEERING.

US Congress: “GEOINGENEERING – PROCJENA IMPLIKACIJA KLIMATSKE INTERVENCIJE NA ‘VELIKOJ SKALI’ ” IZ 2010 godine

COMMITTEE ON SCIENCE AND TECHNOLOGY U.S. HOUSE OF REPRESENTATIVES: ‘‘Geoengineering: Assessing the Implications of Large-Scale Climate Intervention

Dokument na poveznici – službeni ‘link/baza podataka Vlade SAD-a’:

https://www.govinfo.gov/content/pkg/CHRG-111hhrg53007/pdf/CH…

 

U njihovom pohodu da ostanu na vrhu lanca ubijanja, poticatelji trajnog rata svojevoljno su zagušili izvor života na ovoj zemlji, svjetlost Sunca i smanjili atmosfersku vidljivost sa polimerima i česticama koje začepljuju pluća. Ovaj ekološki terorizam je ozbiljno kompromitirao zdravlje javnosti, kako potvrđuju na tisuće svjedočanstava.

Na godine masovnih apela zakonodavcima, medijima i vojnim dužnosnicima da pruže informacije i prekinu katastrofalno degradiranje atmosfere, birokrati su se jednostavno oglušili. Znanje javnosti o tome što nam se događa ostaje mutno poput našeg neba zbog toga što je onima koji znaju stavljena brnjica zakona o nacionalnoj tajni, a Amerikanci nemaju nikakvog autoriteta kad se radi o pitanjima nacionalne sigurnosti.

VIDEO:

https://youtu.be/8uUTmMR32nc

Dakako, tvrdnja iznesena na kraju ovog dokumentraca iz 2004. (Aerosol Crimes) – da profesionalci u polju medicine nisu testirali supstance chemtrailsa – je zastarjela.

Od 2004. na ovamo imamo profesionalce u više zemalja koji su se bavili testiranjem i potvrdjivanjem supstanci koje su pronašli nezavisni istraživači poput Clifforda Carnicoma – autora Aerosol zločina.

Moramo kritično sagledati pažnju koju srednjostrujaški mediji daju “iminentnim” katastrofičnim i kataklizmičkim scenarijima jer znaju da strah i stres prodaju novine ili podižu gledanost – toliko o oportunističkom senzacionalizmu.

A imali smo dosad dovoljno dokaza kako se srednjostrujaški mediji koriste za podizanje panike odnosno paravana za raznorazne mućke.

Kako ne bi zavrsili seriju u totalno porazavajućem tonu Carnicomovog sažetka (mada je atmosfera prigodna za veličinu zločina počinjenog protiv čovjecanstva i okoliša) – završit ćemo seriju s najavom nadolazećeg dokumentarca “Weather Wars” i linkovima na otpor i aktivizam dobrih ljudi diljem svijeta protiv ovih operacija.

I vi možete napraviti nešto – ma koliko malo bilo. Kao što nikad ne trebate podcjenjivati lažni ego – tako nemojte podcjenjivati ni ljudsku inteligenciju.

Ljudima ne treba da ih itko uvjerava u neku istinu – općenito loše reagiraju na to.

Samo im udijelite informaciju i ostavite svoja uvjerenja po strani.

Zasadite sjeme i pustite ga da samo proklije ili ne proklije. Dovoljno je da veći dio ljudi zna mogućnost ovakvih operacija – da zna sirovu informaciju.

Kasnije će njihove opservacije i individualno istraživanje teme – polućiti koje god zaključke.

Tišina je ona koja ubija – a širenje informacija potpiruje raspravu o nekoj temi koji god se na kraju donijeli zaključci o njoj. Važno je samo da se vaše osobno mišljenje formira na temelju šireg osobnog istraživanja za informacijama, argumentima, dokazima i osobnim opservacijama.

Razvijanje kritičkog mišljenja je primarno – a poslije o svakome zavisi koliko će brinuti o nekoj temi i kako će emocionalno (odlućiti) reagirati na nju. Budite pozitivni i proaktivni – to je najbitnije! …

VIDEO;

https://kzclip.com/video/EmafFwxzuwU/slu%C4%8Daj-chemtrails-aplikacije-aerosol-programa-3-3-34-od-35.html

 

M.B.

HOP

VEZANI ČLANAK

 

Kad sateliti koji više nisu u funkciji izgore u atmosferi oslobađaju kemikalije koje mogu oštetiti Zemljin zaštitni ozonski sloj i utjecati koliko svijetla može Zemlja apsorbirati!