Masoni ‘duboke države’ su glavni pljačkaši hrvatskog naroda i najodgovorniji su za nered u državi

0
1839

Što je to duboka država u Hrvatskoj i tko su njeni članovi je glavno pitanje za opstanak hrvatske države i naroda?

Čine li nju bivši udbaši, kosovci i komunisti te njihovi poslušnici u hrvatskoj državi? Jesu li hrvatski političari njezini poslušnici? To su pitanja na koje bi trebale odgovoriti hrvatske tajne službe ako ih duboka država ne nadzire. Međutim, izgleda da ih nadzire i mi se nikada nećemo osloboditi ustaša, fašista, partizana, komunista, Tita, Jasenovca i Jugoslavije. Nitko ne spominje četnike jer oni su svetci Balkana. Dakle, Hrvati su u svojoj povijesti uvijek imali izdajnike koji žele da hrvatski narod živi u svađi i siromaštvu bez svoje države.

Kakvi su komunisitčki mediji koji su odjednom postali liberalni?

Ratnim zločinima se mediji bave ako su u pitanju Hrvati, makar lažnim i izmišljenim zločinima, ali nikada se ne bave zločinima agresora prigodom krvavog rađanja hrvatske države, te ratnom odštetom od agresorske Srbije. Dapače, priključuju se njihovoj obrani kao u slučaju Šerbedžije. Nikada se ne bave lustracijom, ne samo udbaša, kosovaca, okorjelih komunista i doušnika nego i njihovih bogatih potomaka koji su obogatili zahvaljujući dubokoj državi.

Nisu li dio te duboke države bili i ostali  masoni? Da, hrvatski masoni vode danas duboku državu, a o masonima javnost ne zna gotovo ništa. Oni su glavni pljačkaši hrvatskog naroda i najodgovorniji su za nered u državi.

Masoni su inače kreatori svjetske politike jer masoni bogatih država su međusobno povezani zavjetom šutnje isto kao što je talijanska mafija povezana omertom. Njihov Bog je znanost preko koje nadziru čovječanstvo i resurse, a to je najvidljivije danas. Oni kontroliraju cijeli globus. Tako hrvatski  masoni kontroliraju Hrvatsku.

Međutim, hrvatsku masoneriju čine bivši komunisti, udbaši, kosovci, medijski aparatčiki i njihovi potomci koji se skrivaju u svim državnim institucijama i pljačkaju državu i narod. Oni su se obogatili na pljački hrvatskog naroda. To su nam najbolje i najjasnije otkrili Gabrićevi masoni koji su čuvari komunističke ideologije iz svih struka. Jedino tako je moguće pljačkati narod i bogatiti se na račun naroda.

Tako smo doznali da su masoni u Hrvatskoj komunistički političari, novinari, državni odvjetnici, sudci, advokati, liječnici, ekonomisti, profesori, inženjeri  i tako redom, dakle, svi oni koji su međusobno tajno povezani te djeluju tajno i zajedno na odluke države. To su masonske veze o kojima mnogi pričaju, ali ih jako malo razumije. One su najvidljivije u sudstvu pa često imamo masonske veze u tri grane pravosuđa: sudac, državni tužitelj i advokat. Ovu državu kontrolira komunistička mafija.

Ako smo demokratska država, onda masoni ne bi smjeli djelovati u državi isto kao ni SPC jer u demokratskoj državi ne bi smile postojati nikakve tajne organizacije. Međutim, dobiti neke informacije i dokumente od državnih institucija gotovo je nemoguće jer nema reda pa se šalje građane od šaltera do šaltera i na koncu ih se još više zbuni da više ne žele u tomu sudjelovati. Tako su vladali i vladaju komunisti.

Hrvatska administracija je nestručna i neodgovorna jer je kontroliraju bivši udbaši i kosovci, a danas masoni. Za hrvatsku administraciju nema nikakvih seminara i službenici djeluju nestručno i samovoljno. Dakle, za administraciju nam ne trebaju komunistički nego demokratski zakoni koje ne mogu stvoriti hrvatski političari zbog svojeg nerazumijevanja demokracije i vladavine prava. Svi hrvatski zakoni u sebi sadrže natruhe komunističkog i samoupravnog prava.

Hrvati su izgubili državu kad je na  vlast došao Ivica Račan, a u tome su ga najviše podržali liberali Vlado Gotovac i Ivo Banac. Prvi je bio tašti oportunist, a drugi kukavica. Tada je prvi put izmijenjen narodni hrvatski Ustav bez referenda jer Ustav su izglasali birači na referendu. Tada je izmijenjen hrvatski i uveden kolonijalni Ustav  jer su prvi put Hrvatskom upravljali najveći kolonijalisti u povijesti civilizacije.

Ukinute su ovlasti predsjednika države i ukinut je Županijski dom, a Hrvatska je postala jednoumna federacija umjesto republike jer etničke manjine su postale konstitutivne kao nacionalne manjine. Dobile se pravo na svoj jezik i pismo, što znači da imaju pravo i na svoj teritorij. Tako nešto su mogli uraditi samo neprijatelji hrvatske države ili budale koji nisu poštivali braniteljske i sve druge hrvatske žrtve.

Ako smo moderni i napredni, onda moramo shvatiti kako bi trebao izgledati moderni hrvatski Ustav jer Ustav mora biti dogovor građana i države kakva će ona biti. U modernoj državi suveren bi morao biti birač i kao suveren on bi trebao odlučivati o plaćama političara na referendu jer političari su samo njegovi zastupnici, pučki rečeno, sluge. Jedino tako možemo zaustaviti komunistički liberalizam u Hrvatskoj. Današnji kolonijalni Ustav promiče diktaturu političara nad suverenom. Takva je politika svih liberala jer zakoni su njihovo sredstvo premda nisu u skladu sa voljom naroda. Zakoni se u Hrvatskoj donose bez propitivanja puka u odborima.

Naime, tko je Ivica Račan?

Ivica Račan je došao na vlast nakon Hrvatskog proljeća kad su mnogi proljećari završili u zatvoru ili su ostali bez posla, a cvijet hrvatske mladeži se iselio iz Hrvatske. Nakon toga je razoružao TO i predao oružje JA koja je bila srbijanska i koja je tim oružjem naoružavala Srbe u Hrvatskoj i BiH. Napustio je Sabor sa svojim sljedbenicima kad je proglašena nezavisna hrvatska država. Vrhunac njegove izdaje je svakako rasprodaja državne imovine i poklon Brijuna prikrivenom velikosrbinu Šerbedžiji. Zbog svega navedenog, istinoljubivi i odgovorni hrvatski sabornici bi ga morali proglasiti izdajnikom hrvatskog naroda i hrvatske suverenosti.

Zbog Račanovog Ustava danas imamo samovolju hrvatskih političara jer državom vlada Partija, ratni dezerteri i lopovi umjesto demokratske koalicije. Zbog toga treba zabraniti koalicije prije izbora i sudjelovanje ad hoc formiranih lista na izborima jer tako se najbolje manipulira sa narodom. Na izborima moraju sudjelovati samo stranke koje imaju najmanje 20 tisuća članova i izborni prag treba podignuti na 10 posto glasova. Jedino tako možda ostvarimo demokraciju, napredak  i stabilnost države nakon komunističkog jednoumlja.

Nered u hrvatskoj državi najbolje nam oslikavaju Milanović i Plenković, dvojica ratnih dezertera, svojim oholim i neodmjerenim izjavama. Prvi, nikada ne bi smio sudjelovati u politici jer se ne ponaša kao političar nego kao uličar. Drugi je tašti i lukavi poliglot, ali jako slab političar jer nije donio ni jednu odluku bez duboke države ili EU. Zbog toga je hrvatski narod doveo na prosjački štap i još jedno iseljavanje.

Nakon svega, moram zaključiti da Hrvatskoj treba novi i moderni Ustav jer birač mora postati suveren, a najmanje sluga političara. Takav Ustav treba ozakoniti narod na referendu umjesto političara i nitko ga ne bi smio mijenjati osim birača.

Nema sumnje da se dobiva dojam da među Hrvatima nema domoljuba, a to nije istina. Tim domoljubima treba iskreni i pošteni vođa da ih odvede u nove pobjede nad komunističkim i jugoslavenskim zločincima. Isto pitanje bi trebali postavljati i mediji, ali izgleda da su i mediji dio duboke države jer stalno nas dijele na partizane i ustaše, ljevičare i desničare, obrazovane i neobrazovane, moderne i napredene – komuniste iliti liberale i njihovu suprotnost –  ognjištare iliti ustaše. Dakle, cilj medija je podjela i nemiri u državi nametanjem antidržavnih i perverznih zakona.

Mediji se bave ideologijom umjesto da narod informiraju istinito i pravovremeno, a političari traže samo način kako osiromašiti narod i raskoliti državu. Nitko ne nudi nove ideje nego se samo traže greške vladajućih pa Sabor izgleda kako kokošinjac. Treba zaustaviti televizijske prijenose iz Sabora i zamijeniti ih prijenosima saborskih odbora jer tamo se prihvaćaju ili odbacuju zakoni prije nego odlaze na  raspravu u Sabor i glasanje.

Srećko Radović

 

Hop