Bidenova potpredsjednica tvrdi da su svi zaraženi cjepljeni! Kolakušić obećao hapšenje Plenkovića i stožeraša

0
15456

U svome dramatičnom  govoru naciji eurozastupnik M. Kolakušić obećao je hapšenje Plenkovića, Beroša i ekipe jer smatra da su namjerno uništili zemlju, a cjepiva dovode pojedince do smrti što on smatra i ubojstvom. Gebelsovi i mengelovi učenici prema njemu vode ovu europu u propast.

Zastupnik Sačić je u Saboru prozvao govor A. M. Taritaš kojim poput zadnjih nacista ona traži privođenje svih necijepljenih na prisilno cijepljenje. Poslije cijepljenja opet možete dobiti koronu!

VIDEO:

https://youtu.be/RNF7oR_ZQAE

Lijepo i istinito Sačić zbori u Saboru, al se pitamo kako su izabrani predstavnici hrvatskog naroda dopustili da tiho i glatko utonemo u bezakonje, jer ovaj fašizam koji provodi tzv. stožer nije od jučer. To sustavno maltretiranje i uništavanje ljudi, njihovog života, zdravlja i egzistencija traje već skoro dvije godine. A sve su to saborski zastupnici više-manje mirno gledali dosada. Ajde ukinite Sabor i proglasite diktaturu stožera, da više završimo s ovom predstavom.
Premijer bi vjerojatno odgovorio naravno – “pa cijeli svijet isto postupa, ne možemo mi jedini biti iznimka”. Znači, imamo Sabor, saborske zastupnike i vladu da bi oponašali druge, a ne da bi imali državu? Političari dakle, “nisu ništa drugo nego majmuni koji oponašaju druge (isto takve majmune).” Za to su izginuli i bili ranjeni desetci tisuća naših najhrabrijih branitelja u oslobodilačkom (domovinskom) ratu?! Da bi ovi oponašali druge?!

Kamala Harrisa  Bidenova desna ruka kaže:

Gotovo svaka osoba koja je sada u bolnici bolesna od Covida je cijepljena…

 

Ponavljam: Gotovo svaka osoba koja je sada u bolnici bolesna od Covida je cijepljena…”
“Štoviše, skoro svaka osoba koja je nedavno umrla od Covida je bila cijepljena!”
” Zato, zasučite rukave i cijepite se i vi.”
Umno poremećena osoba vodi SAD.

Znači, oni znaju da je skoro svaka osoba koja se nalazi na liječenju u bolnici zbog covida-19 bila prethodno cijepljena, kao i da je svaki umrli od covid-19 prethodno bio cijepljen – i svejedno forsiraju cijepljenje?
Dakle, radi se o ubojicama i psihopatama, kako u SAD-u, tako i kod nas i drugdje u svijetu?

Vojna liječnicaTheresa Long – kirurg USAF o problemima vojnih pilota u američkoj vojsci jasno je naznačila da je cjepivo uništilo živote tri vojna pilota za koje je bila zadužena i to u SAD nije napad na sigurnost zemlje. Gospođa je odmah nakon upoznavanja javnosti sa ovim problemom dobila premještaj.

Cijepivo se ne smije tresti bočica, to nam je objasnio bosanski političar. Zašto?

Najslavniji gitarist Eric Clapton otkrio je kako ga je cjepivo uništilo i kako je požalio što se je cijepio jer mu je život postao noćna mora!Kada su mogli uništiti takvu zvijezdu što će učiniti drugima?