Austrijska doktorica i zastupnica usporedila je vlast sa STASI u DDR-u, Astra Zeneca cjepiva su povučena s austrijskog tržišta zbog nuspojava, Johnson&Johnson cjepiva su zabranjena!

0
14097
Mag. art Ingrid Runtić
Mag. art Ingrid Runtić javlja iz Beča

Govor dr. Belakowitsch -(zastupnica je završila studij na medicinskom fakultetu univerziteta u Grazu i Beču s titulo. Dr.med.univ.). Također je od 2013. do 2017. između ostalih političkih funkcija obnašala i onu u Odboru za zdravstvo.

Govor zastupnice Dagmar Belakowitsch (FPÖ) u austrijskom parlamentu Diskriminacija zdravih ljudi koji nisu cijepljeni zatvaranjem i zabranama kretanja nasuprot dozvoljenom kretanju cijepljenih zaraženih koji slobodno šire virus, podsjeća zastupnicu na praksu STASI u DDR-u. Vlast u Austriji pod vodstvom VP (Volkspartei – Narodne stranke) dovela je do strahovitih podjela i trvenja u društvu, i to u svim njegovim segmentima, od djece u vrtiću, poslodavaca i radnika tj. zaposlenih, raskola u obiteljima, među partnerima, među susjedima, između prodavača i kupaca i uopće u svim segmentima austrijskog društva.

Astra Zeneca cjepiva su povučena s austrijskog tržišta zbog čestih nuspojava, dok se Johnson&Johnson cjepiva više ne smiju primjenjivati na populaciji mlađoj od 30g – to su činjenice koje vlast prešućuje u javnosti. Umjesto toga se prisiljava ljude na cijepljenje, ali se uopće ne radi na terapiji oboljelih. Slučaj starijeg bračnog para koji je cijepljen i dobio koronu i koji u strahu (koji potpiruju mediji) nazivaju nadležne službe kako bi saznali što dalje učiniti, je vrlo indikativan. Rečeno im je da se jave nakon 14 dana ili da zovu hitnu ako im bude loše. Zar su to mjere austrijskog zdravstva?! Zar je to znanost? – rekla je zastupnica Dagmar Belakowitsch (Belaković) između ostalog, prozivajući ministre i sadašnjeg kancelara Austrije u svom srčanom govoru dugom 20 minuta, popraćenom čestim pljeskom mnogih prisutnih zastupnika u parlamentu. Kamera pokazuje lica mnogih prozvanih političara, kao i Sebastiana Kurza koji tupo, bez trunke srama prate njezino izlaganje, kao da ih se vrlo teška situacija koju su oni izazvali uopće ne tiče, pokazujući time da ne žele snositi nikakvu odgovornost, odnosno da su nečije sluge.

Zastupnica Belakowitsch je ukazala na nelogičnost provođenja tzv. 2G mjera prema migrantima koji su očito povlašteni u odnosu na austrijske državljane jer NE TREBAJU nikakve “zelene kovid propusnice”. Također je istaknula kako se radi o očitoj opsjednutosti kancelara “zelenim propusnicama”, jer je njegov jedini cilj potpuna procijepljenost pučanstva, a znanstvene studije i iskustva diljem svijeta pokazuju da procijepljenost ne stvara obavezni, pa ni kratkoročni imunitet protiv bolesti Covid-19.

“Austrija brani ljudima da izađu na ulicu, to je fašizam”.

“Gdje su sad europski birokrati? Ljudima braniti da izađu na ulice? To je fašizam”, rekao je Milanović.

Zbog izjava hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na račun austrijske korona-politike, veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji Danijel Glunčić pozvan je u srijedu na razgovor u austrijsko ministarstvo vanjskih poslova u Beču, potvrđeno je za Hinu iz hrvatskog veleposlanstva.

Ove zadnje izjave jasno govore da naši mediji uopće ne prate što se događa u Austriji, a naši veleposlanici nisu se pozvali na austrijsku političarku i medicinarku , zastupnica Berlakowitsch,  koja se između ostalog zapitala što je slijedeće? Uvođenje logora za necijepljenje? Logora koje će se ograditi bodljikavom žicom kroz koju virus ne može ispuzati?

Mi smo na to upozoravali u ožujku 2020. godine.

HOP