Strava: Markotićka konačno priznala da će provoditi pokuse na našoj djeci za ‘opće dobro’

0
14191

Kada vam osoba koja brine o zdravlju nacije pod normalno kaže da svijet dolazi na svoje jer znanstvenici neće samo siromašnu djecu koristiti za znastvene pokuse da bi svima bilo bolje, već i našu, jer je to pravedno i zove se A. Markotić, pomisliš što je to različito od naciste Mengelea i njegovig viđenja ljudi. I to je A. Markotić izgovorila na katoličkoj televiziji kao katolkinja?! Teorija zavjere? Čista blasfemija.

U videu obratite pozornost na lice osobe Markotić, njene grimase i same oči.

Bolesti koje dobivate  kroz život uglavnom jesu plod drugih ljudi, ne radi se tu samo o virusu, već o zlu kojim vas uništavaju djelima , riječima.

Tamo gdje počinje kontrola slobode misli i osobne odgovornosti stvara se destrukcija koja bijesom prelazi u kaos, a kaos je uvijek opravdanje za TIRANIJU. Tiranija uvijek počiva na pljački potčinjenih, otimanju njihove imovine i stvaralačke snage da bi dovela na kraju do duhovnog uništenja. Svaka osoba koja zastrašivanjem nad ljudima promiće svoju karijeru, uspjeh i postojanje, vojnike je TIRANIJE.

A tiranija poštenih  i istina ovako izgledaju u stvarnosti;

 

 

Paraliza strahom blokira razumno viđenje situacije.

Kada pojedinci svojim pristajanjem uz tiraniju (policija ili vojska) budu obilježeni da “samo rade svoj posao”, te tako jedno bolesno društvo pere sa njih stigmu zločina, zbog čega takvo društvo ne oslobodi i vlastodršce odgovornosti, pa i oni samo rade svoj posao, posao dat od duboke države?

Prosvjednici uvijek ustaju protiv tirana na vlasti, ali rijetko protiv tirana u susjedstvu. A baš oni su najbolji koalicijski partner vlasti uz većinu poslušnika u državi. Državna tiranija nikad ne bi uspjela bez “običnih ljudi” u policiji, trgovini, državnoj upravi, vojsci, medijima, medicini, znanosti koji iz straha za život, egzistenciju ili pak iz svoje psihičke poremećenosti nose tuđu agendu na svojim leđima -glavni su promotori zla i tiranije.

Današnji ljudi snimaju mobitelom zlo nad drugim ljudima, vrlo rijetko aktivno sudjeluju u spriječavanju zla drugih ljudi. Žele zadržati privilegije.

Čuvajte se najviše onih ” koji samo rade svoj posao”, oni su čuvari zla u svakom sustavu, kad jedan propadne jednostavno se prešaltaju u novu stvarnost i oni su već nosioci državnog zla druge , nove , nastale države.

Problem čovjecanstva nisu samo zli mozgovi koji konstruiraju političku stvarnost, već i oni licemjeri koji bacaju kamenje na vas u njihovo ime , a ako pobijedite zlotvore izmišljat će da su oni to isto govorili…kao i vi.

U Hrvatskoj se vodi zakonska bitka oko cijepljenja. Do sada se sve svodilo na pritisak mase, jer je premijer zaprijetio novim mjerama prema necijepljenima.

U prijevodu krši zakon i ustav. I što čine samoprozvani aktivisti i saborski zastupnici?Pozivaju na referendum?

Sredstvo je to u politici koje ne uspjeva zbog stalnih sabotaža i vrlo je uz to i komplicirano.

Kz čl.180, 186,187, 192 jasno propisuju kako se bori protiv takvog pravnog nasilja , a KZ čl. 132 ; kako se ponaša zakon protiv prisile.

Zašto jednostavno to ne koriste ti samozvani vođe?

Gdje u zakonu piše npr. da vozač autobusa, tramvaja ili vlaka zaustaviti promet jer netko se ne drži preporuke nošenja maske?

Vozač činom zaustavljanja vozila tada prepušta osobu rulji da ju linčuje. I on je sudionik u kaznenom djelu. I tu je problem, “jer vozač samo radi svoj posao”, što je laž, on bez ikakvog zakonskog osnova stigmatizira osobu i stvara mržnju praktički upirući u osobu kao krivca, iako samo on može zaustaviti prometalo. Sve je to u ime sveopće tiranije koja ne bi mogla opstati bez “malog čovjeka”. Prosvjedi su samo ispuh protiv tiranije i dokaz da nas ima u tom očaju – svjesnih stanja.

Achtung, achtung, es wird bekannt gegeben!

Cinična, plaćenička, demagoška štampa će vremenom proizvesti narod koji je podoban kao i ona sama.” ~Joseph Pulitzer~

Novinar kolumnist je današnji naziv za partijskog komesara, on uobličuje sliku javnosti kako njegovoj političkoj stranci odgovara.

Novinar isključivo piše što mu gazda misli, zato ne čitajte što on piše već što mu gazda govori. Usporedimo li govor B. Gatesa prije pandemije godinama unazad i onog što novinari pišu godinu i pol dana vidjet ćete fascinantnu podudarnost. Oni su opasne militantne jedinice za provedu materijalne koristi njihovih gazda.

20211120_11502720211120_05160320211123_024418

Kako bilo tko bez ikakvih dokaza provedenih od policije može tvrditi da novinar govori istinu, kad ima masa prijašnjih dokaza o njihovoj bestidnoj manipulaciji? Sjetimo se priče “ugledne novinarke HRT-a” o migrantu koji traži svoje dijete, a naknadno je potvrđeno da dijete ne postoji vezano za toga migranta. Što ako je aktivist J. Juretić u pravu? Baca se stigma novinarskih militanata na 80 000 prosvjednika.

Plenković baca stigmu na milijun i pol stanovnika da su krivci rasplamsavanja pandemije ove godine, a prikriva mogućnost da su baš cjepiva krivac? Nije li njegov obrazac potpuno isti  vozačima vlakova, policajcima koji mlate nedužne zdrave ljude, novinarima koji pozivaju na linč?

Laž je uvijek ona koja komplicira situaciju, stvara kaos da bi njen stvoritelj opstao, dok je istina umirujuća i stvara istinski lijek svakom zlu.

Zakoni, propisi i pravila se za neprijatelje i jadnike primjenjuju a za prijatelje i moćnike tumače.” – Giovanni Giolitti –

IMG-20211116-WA0005

Kad ministar pravosuđa uvodi ogromne kazne za osobe koje nemaju kovid potvrde, znači zdravim ljudima, nekriminalcima, a cijepivo je mnoge usmrtilo ili osakatilo, s time da ministra narod plaća ,onda to može napraviti čovjek sa bolesnom psihom ili onaj koji mrzi taj narod. Ustav je time mrtav , a uskoro ćemo i mi ako mu pustimo na volju.

I.D.

HOP