Facebook i ‘BlackRock cenzori’ panično brišu objavu dr. S. Sladoljeva!

0
24023

Facebook  teroristi znanstvenog stava OBRISALI JUČERAŠNJU OBJAVU DR. SLADOLJEVA‼️

“Sada je sve jasno! Najnovije istraživanje objavljeno u Science gdje su kod umrlih od korona prehlade otkrili protutijela na interferon (to je nova autoimuna bolest, nazovimo je autoimuna bolest interferonske signalizacije, ABIS!), zatvara priču – o cjepivima! Poznato je da su umrli od Kovid-19 večinom bili stariji ljudi s kroničnim bolestima koji su se vrlo vjerojatno godinama odazivali pozivima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo da se cijepe protiv sezonske gripe! I oni su to i činili! Kod svakog infekta, a posebno LAŽNOG i DUGOTRAJNOG koji se inducira cjepivom, organizam pokušava locirati infekt složenim mehanizmima IMUNOLOŠKOG NADZORA kojim se pojačano fragmentiraju i analiziraju BAŠ SVI proteini koje proizvode BAŠ SVE stanice (ne zaboravimo da inficirane stanice proizvode i virusne proteine). Ovo je JEDINI NAČIN kojim adaptivni imunološki sustav može SPECIFIČNO prepoznati nepoznato, a nepoznato može biti i izmijenjeno vlastito (kao kod tumora), pa čak i detalj vlastitog kojeg je imunološki sustav tijekom fetalnog razvoja propustio vidjeti i tako ga naučio tolerirati!

U opisanoj situaciji imunološkog nadzora, imunološki sustav provjerava SVE, naravno i strukturnu ispravnost vlastitih signalnih molekula, dakle i interferona! A upravo interferonima BAŠ SVE STANICE (osim eritrocita) pojačano međusobno komuniciraju tražeći infekt aktivacijom stotina gena radi obrane od njega. Imunolozi dobro znaju što je procesiranje i prezentacija antigena! Bez toga nema imunološkog nadzora, nema ni specifične obrane. Pa sve to je pod kontrolom interferona! I na kraju, kod nekih ljudi, imunološki nadzor u mobingu zbog cjepiva, očito “pronalazi” grešku – u interferonu! I onda se dešava to da umjesto da ih cjepivo protiv gripe štiti od gripe, zbog cjepiva oni ostaju “bez” interferona, BEZ OBRANE OD SVIH VIRUSA.

Sada nisam u mogućnosti, ali prvo što ću napraviti kada se vratim u Zagreb, biti će dopis Vladi, oporbi, zastupnicima, ministru zdravstva, Hrvatskoj liječničkoj komori itd. da stariju populaciju, posebno one u domovima za starije i nemoćne, epidemiološki “snime” obzirom na ABIS, točno kako je opisano u Science. Ukoliko testovi još nisu komercijalno dostupni, sam ću ih napraviti kao mnogo puta do sada.

Također treba odmah provjeriti i zdravstvene kartone umrlih od korona prehlade, da li su i u kojoj mjeri bili cijepljeni sezonskim cjepivima protiv gripe! A onda zbrojite 1 + 1.

Umjesto stotina milijuna kuna koje doslovno bacamo na RT-PCR radi utvrđivanje kovida kod zdravih, za utvrđivanje ABISa, za utvrđivanje SMRTNO UGROŽENIH, trebati će jedva koja stotina tisuća! U potpisu dr Srećko Sladoljev, ranije voditelj Laboratorija za molekulsku biofiziku, voditelj Laboratorija za hibridomsku tehnologiju, voditelj Odjela za imunodijagnostike, voditelj Odjela za prirodni interferon, Savjetnik uprave te voditelj u Službi razvoja i istraživanja na Imunološkom zavodu u Zagrebu.”

https://science.sciencemag.org/content/early/2020/09/23/science.abd4585?fbclid=IwAR0h9me5MJrMw2Sg7d7G7hJSMiRqqYOgAe2P-lEuq2sNowDA4nfG4LuSn5o