Dr. Meryl Nass: Jasno je da je tzv. cjepivo protiv Covida opasno, ali dokazi koji to pokazuju skrivaju se od javnosti

0
5276

20211210_025518

Piše: Arna Šebalj

Rhoda Wilson je  30. prosinca 2021.  u dailyexposeu.uk objavila zanimljiv tekst u kojem prenosi izlaganje dr Meryl Nass tijekom treće sesije D4CE simpozija  na kojem je iznijela činjenice o brojnim štetnim posljedicama tzv. cjepiva kao i činjenicu da se dokazi skrivaju od javnosti.

https://dailyexpose.uk/2021/12/30/dr-meryl-nass-its-clear-the-covid-injections-are-dangerous-but-the-evidence-showing-that-is-being-hidden-from-the-public/

Dr. Meryl Nass je internistica s posebnim iskustvom za bolesti uzrokovane cjepivom, sindrom kroničnog umora, bolest Zaljevskog rata, fibromijalgiju, toksikologiju, a također je i epidemiolog biološkog ratovanja. Tijekom 3. sesije D4CE simpozija II, dr. Nass je podijelila svoje izlaganje: „Kako moćnici skrivaju štetne učinke cjepiva? Miokarditis kao glavni primjer.”

Liječnici za Covid Ethics (“D4CE”) održali su svoj drugi simpozij, “Sounding the Call”, 10. prosinca 2021. Na simpoziju je sudjelovalo 15 stručnjaka iz znanosti, medicine, financija, medija i prava koji su govorili kako treba – slobodno i iskreno. Cijeli 4-satni simpozij II “Sounding the Call” možete pogledati

https://www.c-span.org/video/?507053-1/fda-meeting-covid-19-vaccine-emergency-authorization-part-1

Rasprave tijekom treće sesije D4CE-ovog simpozija II vodio je Patrick Henningsen, osnivač i glavni urednik novinske web stranice 21st Century Wire, koji je predstavio dr. Nass.

Na primjeru miokarditisa, dr. Nass je pokazala kako federalne agencije koje bi trebale pomoći javnom zdravstvu skrivaju informacije. “Da imamo ove informacije, ne bismo bili u situaciji u kojoj se nalazimo”, rekla je dr. Nass, “tako je jasno, barem meni, da su cjepiva opasna, ali ne možemo vidjeti dokaze.”

Dana 10. prosinca 2020. Uprava za hranu i lijekove (“FDA”) održala je sastanak na temu “Cjepivo protiv Covid-19 i odobrenje za hitnu upotrebu” tijekom kojeg je dr. Nancy Messonnier , koja je u to vrijeme bila ravnateljica CDC-ovog Nacionalnog centra za imunizaciju i respiratorne bolesti , napravila prezentaciju. Messonnierino izlaganje možete pogledati na istoj poveznici, početak 1:20:54.

https://www.c-span.org/video/?507053-1/fda-meeting-covid-19-vaccine-emergency-authorization-part-1

Tijekom svoje FDA prezentacije, Messonnier je navela sve različite baze podataka za koje je CDC rekao da će ih koristiti za procjenu sigurnosti injekcija Covida počevši od mobitela ili mobilne aplikacije: v-safe (riječ izvorno bugarska) sigurno.

Dr. Nass je govorila o tome što su te baze podataka i koje informacije, ili ne, izlaze iz njih.

“Ono što je v-safe pokazao u prvom mjesecu programa injekcije je da je oko 1-3% ljudi kojima je ubrizgana potrebna posjeta liječniku ili hitnoj pomoći nakon toga. Od tada nismo baš puno čuli o v-safeu”, rekla je dr. Nass.

VAERS je jedina baza podataka u Sjedinjenim Državama koja se mora objaviti kao što je navedeno u Zakonu o ozljedama u djetinjstvu iz 1986. godine. “Ali CDC i FDA vrlo su iznenađujuće ignorirali nevjerojatnu količinu podataka u tom sustavu za izvješćivanje o nuspojavama cjepiva, koji zajednički vode, a koji nam pokazuje da je sada zabilježeno više smrtnih slučajeva za ova cjepiva Covid u 10 mjeseci, nego su ikada prijavljeni za sva cjepiva u Sjedinjenim Državama tijekom 30 godina”, rekla je dr Nass.

 Nass je također ukratko raspravljala o popisu sastavljenom u lipnju 2021. od 16 mogućih nuspojava koje je FDA posebno pokušavala proučiti, te o neuspjehu u prikupljanju odgovarajućih informacija u ispitivanjima  “cjepiva” protiv Covida.

Jedan od propusta u prikupljanju odgovarajućih informacija bio je taj što su proizvođači „cjepiva“ identificirali nuspojave prema organskom sustavu umjesto po dijagnozi. Tako, na primjer, niste mogli razlikovati glavobolju od nuspojave paralize.

Ali, nisu mogli sakriti miokarditis, rekla je dr. Nass, iako su “skrivali gotovo sve ostale nuspojave od javnosti. Miokarditis je prvi identificirao u Sjedinjenim Državama znanstvenik iz Oraclea koji je o tome rekao federalnim agencijama, a oni su šutjeli. Ali onda se u Izraelu pročulo – bilo je na TV-u, bilo je puno rasprava, bilo je u novinama. I polako je priča o miokarditisu skliznula preko oceana i došla u Sjedinjene Države. I dva mjeseca nakon što je prvi put prijavljen u Izraelu, FDA i CDC održali su sastanke o tome, o ovom ‘novom’ problemu za koji su mjesecima znali… Veličina posljedica (kako je objavljeno u VAERS-u) bila je toliko velika da je nisu mogli sakriti”.

Dr. Nass je raspravljala i o studiji iz Hong Konga koja je pokazala da je 1 od 2700 dječaka u dobi od 12 do 17 godina, nakon druge doze „cjepiva“,  imalo klinički slučaj miokarditisa.  Studija, objavljena 28. studenog 2021., nosi naziv ” Epidemiologija akutnog miokarditisa/perikarditisa u adolescenata u Hong Kongu nakon cijepljenja Comirnaty “.

 20220101_124804

Zatim je raspravljala o miokarditisu nakon cjepiva protiv velikih boginja kako bi pokazala kako klinički slučajevi miokarditisa mogu biti samo vrh ledenog brijega. Nacionalni vojni medicinski centar Walter Reed Ministarstva obrane proveo je istraživanje na više od 1000 vojnika. Studija pod nazivom ” Prospektivna studija incidencije miokarditisa/perikarditisa i novonastalih srčanih simptoma nakon cijepljenja protiv velikih boginja i gripe ” otkrila je više od 200 puta više od očekivanog miokarditisa – 1 od 220 je imao klinički slučaj ili je pokazao simptome miokarditisa nakon cijepljenja. Kada je studija testirana na subkliničke slučajeve, utvrđeno je da 1 od 30 vojnika ima dokaze srčanog oštećenja.

Dr. Nass je svoje izlaganje zaključila činjenicama o njihovim trikovima za skrivanje štetnih posljedica „cjepiva“ protiv Covida. Kao i kod velikog dijela propisa o zdravstvenoj skrbi tijekom proglašene pandemije, napravljene su promjene u analizi sigurnosnih protokola  koji su doveli do eksperimentalnog programa masovnog ubrizgavanja „cjepiva“ protiv Covida.

PRR (proporcionalni omjer izvješćivanja) algoritam – formula koja se koristi za određivanje sigurnosnih signala – može učiniti da bilo koja nuspojava “čarobno nestane”, primijetila je dr. Nass. Ona preporuča čitanje članka ‘ Definiranje sigurnosnog signala cjepiva ‘ kako bi se shvatilo kako se PRR koristi za skrivanje gotovo svih ozbiljnih štetnih posljedica. To bi moglo pomoći odvjetnicima da procesuiraju slučajeve “na temelju ove, u osnovi, lažne znanosti”, savjetovala je dr. Nass.

 HOP