Međunarodni sudovi počinju suđenje Gatesu, Fauciu, Tedrosu i drugima – PRIJETE SMRTNE KAZNE!

0
14200

EKSKLUZIVNO!  

Međunarodni sudovi počinju sljedeći tjedan! Gatesu, Fauciu, Tedrosu i drugima PRIJETE SMRTNE KAZNE!

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

 

James Red Pills  je 01. 02. 2022. na romble.com objavio intervju s dr. Reinerom Fuellmichom koji možete pogledati u cijelosti.

https://rumble.com/vttrxy-finally-international-tribunals-start-next-week-gates-fauci-tedros-etc-face.html

U intervjuu je dr. Reinero Fullmich najavio  3-dijelnu kompilaciju, u kojoj potvrdio da će MEĐUNARODNI TRIBUNAL započeti rad već sljedećeg tjedna. Nadalje kaže da se nekoliko pravnih postupaka već odvija u Južnoj Africi, Indiji, Poljskoj i Kanadi.

Bill Gates se suočava sa smrtnom kaznom u Indiji, ali o tome NEĆETE čuti ni riječi u glavnim medijima koji su sudjelovali, a kamoli o činjenici da su Anthony Fauci,  Tedros, generalni direktor WHO-a i Christian Drosten (lažljivi idiot koji je gurnuo beskorisni PCR test u beskonačnu upotrebu) TAKOĐER SE SUOČAVAJU SA SMRTNOM KAZNOM!

Ovaj video također uključuje intervju ogromne nade pojačan DUHOVNOM SILOM koja će naizgled NEPOVRATNI i DEMONSKI PLAN pretvoriti u prašinu!

Isto tako ovaj intervju razbija lažne news narative i bavi se zločinima ove farse, a YouTube i Facebook (inače suučesnici u ovom zločinu protiv čovječnosti i genocida) koji su ga ODMAH CENZURIRALI I UKLONILI.

Dr. Fuellmich, iz njemačkog istražnog odbora za korona virus, FANTASTIČNO I ŽIVOTNO objašnjava što će se postići prvom tužbom Odbora.

Kaže da ga mnogi zovu Nürnberg 2.0.

U ovom zapanjujućem intervjuu, dr. Fuellmich također govori o duhovnosti, za koju vjeruje da će igrati važnu ulogu u razvoju čovječanstva i dobivanju ovog slučaja; u ne odustajanju i u budućem novom društvu za koje Reiner vjeruje da će se temeljiti na lokalnim ili regionalnim društvima, s lokalnim zalihama i regionalnom trgovinom.

Dr. Fuellmich kaže da je oko 30% stanovništva budno i da ih se više ne može prevariti, dok je još 40% u procesu buđenja – demonstrirajući diljem Europe ono što su do sada uglavnom skrivali mainstream mediji. No šutnji je došao kraj.

 HOP