Ekskluzivni dokazi: Cjepiva protiv tzv. Covid-19 uzrokuju AIDS !

0
13799

ZNANSTVENE VIJESTI

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

Cjepiva protiv tzv. Covid-19 uzrokuju AIDS !

 

Nastavljamo  s našim najnovijim  znanstvenim vijestima.

Zahvaljujemo na pomoći našim ekspertima, znanstvenicima.

 FB_IMG_1645192383498

AIDS (sindrom stečene imunodeficijencije) naziv je koji se koristi za opisivanje niza potencijalno opasnih po život infekcija i bolesti a koje se javljaju kada je imunološki sustav ozbiljno oštećen. Osobe sa sindromom stečene imunodeficijencije pod povećanim su rizikom za razvoj određenih malignuh tumora i za infekcije koje se obično javljaju samo kod osoba sa slabim imunološkim sustavom Covid-19  Vaccines are causing people to develop AIDS according to wealth of Scientific Evidence & Government Data

https://dailyexpose.uk/2022/02/16/scientific-evidence-proves-covid-vaccines-cause-aids/ Slijedi niz čvrstih dokaza da cjepiva protiv Covid-19 uzrokuju kod primatelja razvoj sindroma stečene imunodeficijencije (AIDS) ili novo stanje sa sličnim atributima koje se može opisati samo kao sindrom stečene imunodeficijencije izazvane cjepivom Covid-19 (VAIDS ).

FB_IMG_1645177259360

Dokaz A

Učinkovitost cjepiva ne jenjava; funkcija imunološkog sustava slabi

Učinkovitost  tzv. cjepiva zapravo nije mjera za samo cjepivo, ona je mjera učinka imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe. Kada tijelo prvi put naiđe na infekt, može potrajati nekoliko dana za aktivaciju i korištenje svih raspoloživih “alata” za borbu protiv infekta potrebnih da se infekcija prevlada. Nakon infekcije imunološki sustav pamti ono što je naučio o tome kako zaštititi tijelo od te bolesti. Tzv. cjepiva navodno pomažu u razvoju imuniteta oponašajući infekciju. Jednom kada imitacija infekcije izazvana cjepivom nestane, tijelo ostaje sa zalihama memorijskih T-stanica i antitijela koja će zapamtiti kako se boriti protiv te bolesti u budućnosti. Dakle, kada vlasti navode da učinkovitost cjepiva s vremenom slabi, ono što zapravo misle je da učinak imunološkog sustava cijepljene osobe s vremenom slabi.

 FB_IMG_1644907628256

Što se tiče injekcija Covid-19 imajmo na umu slijedeće definicije koje su komentirane dalje u tekstu ispod:

• Učinkovitost cjepiva od +50% značila bi da su potpuno cijepljeni 50% zaštićeniji od Covid-19 od necijepljenih. Drugim riječima, potpuno cijepljeni imaju imunološki sustav koji je 50% bolji u borbi protiv Covid-19.

• Učinkovitost cjepiva od 0% značila bi da potpuno cijepljeni nisu ništa zaštićeniji od Covid-19 od necijepljenih, što znači da su cjepiva neučinkovita. Drugim riječima, potpuno cijepljeni imaju imunološki sustav koji je jednak imunološkom sustavu necijepljenih u borbi protiv Covid-19.

• Ali Učinkovitost cjepiva  od -50% značila bi da su necijepljeni bili 50% zaštićeniji od Covid-19 od potpuno cijepljenih. Drugim riječima, učinak imunološkog sustava cijepljenih je 50% lošiji od učinka prirodnog imunološkog sustava necijepljenih. Stoga su cjepiva protiv Covid-19 oštetila imunološki sustav.

FB_IMG_1644457805592

Dokaz B

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju da cjepiva protiv Covid-19 imaju negativnu učinkovitost u stvarnom svijetu

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA) objavljuje tjedno izvješće o nadzoru cjepiva, pri čemu svako izvješće sadrži četiri tjedna vrijedne podatke o slučajevima Covid-19, hospitalizacijama i smrtnim slučajevima prema statusu cijepljenja. Naznačene su stope slučajeva Covid-19 na 100.000 prema statusu cijepljenja za svaku dobnu skupinu stariju od 18 godina u Engleskoj, plus prosječna stopa slučajeva na 100.000 za sve odrasle osobe u Engleskoj (preuzeta iz Izvješća UKHSA o nadzoru cjepiva – 5. tjedan – 2022.) Kao što možete vidjeti, stopa oboljelih na 100.000 očito je najniža među necijepljenom populacijom u svim dobnim skupinama, sa stopom slučajeva među trostruko cijepljenom populacijom otprilike dvostruko više nego među necijepljenima u većini dobnih skupina. Stope slučajeva među dvostruko cijepljenima populacija je približno utrostručila stopu među necijepljenima u većini dobnih skupina.

Već ovi podaci trebali bi duboko zabrinjavati čak i najzahtjevnije zagovornike cjepiva. Sada kada znamo stope slučajeva, možemo koristiti Pfizerovu formulu učinkovitosti cjepiva kako bismo utvrdili djelotvornost cjepiva u stvarnom svijetu. Stopa necijepljenih slučajeva – Stopa cijepljenih slučajeva / Stopa necijepljenih slučajeva = Učinkovitost cjepiva. Npr. dvostruko cijepljeno 18-80+: 1.846,38 – 5.226,1 / 1.846,38 = minus-183% Stoga je prosječna djelotvornost cjepiva protiv Covid-19 u Engleskoj za sve odrasle u cjelini u siječnju 2022. bila MINUS-183%.

Evo koliko su se cjepiva protiv Covida-19 pokazala učinkovitima u svakoj dvostrukoj cijepljenoj dobnoj skupini. Najniža učinkovitost cjepiva protiv Covid-19 zabilježena je u dobnoj skupini od 40 do 49 godina u Engleskoj.  Tijekom siječnja 2022., zabilježena na minus 209,4%, a dobna skupina od 50-59 ne zaostaje. Ne treba zaboraviti, kao što je dokazano Prilogu A, učinkovitost cjepiva zapravo nije mjera cjepiva, ona je mjera učinkovitosti imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljenih osoba. Stoga podaci UKHSA zapravo pokazuju da injekcije Covid-19 desetkuju prirodni imunološki sustav.

FB_IMG_1643973300078

Dokaz C

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva zapravo pokazuju da potpuno cijepljeni imaju negativan učinak na imunološki sustav

Da bismo izračunali učinak imunološkog sustava, moramo malo izmijeniti izračun koji se koristi za izračunavanje učinkovitosti cjepiva i podijeliti imunološki odgovor s najvećim od stope cijepljenih ili necijepljenih slučajeva prema stopama slučajeva navedenim u Prilogu B. Stopa necijepljenih slučajeva – Stopa cijepljenih slučajeva / najveća stopa necijepljenih / cijepljenih = Izvedba imunološkog sustava, npr. Dvostruko cijepljeno 18-80+: 1.846,38 – 5.226,1 / 5.226,1 = minus-65%

To znači da je prosječna dvostruko cijepljena osoba u Engleskoj oštećena za  35% svog imunološkog sustava za borbu protiv virusa, bakterija i raka. No, jesu li ti podaci samo jednokratni ili učinak imunološkog sustava potpuno cijepljene populacije opada iz tjedna u tjedan?

Dokaz D

Podaci iz UK dokazuju da učinkovitost imunološkog sustava potpuno cijepljene populacije opada iz tjedna u tjedan

Ako uzmemo stope slučajeva iz prethodnih izvješća UKHSA Vaccine Surveillance, možemo pratiti stvarnu učinkovitost cjepiva i učinak imunološkog sustava cijepljenih tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

Stoga smo uzeli stope slučajeva izvađene uz sljedećih izvješća :

Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 37′ (Published by PHE)
‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 41’ (Published by UKHSA)
‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 45’ (Published by UKHSA)
‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 49’ (Published by UKHSA)
‘Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 1 – 2022’ (Published by UKHSA)

A zatim izračunali stvarnu učinkovitost tzv. cjepiva protiv Covid-19 između 16. kolovoza 2021. i 2. siječnja 2022. Prve dopunske injekcije primijenjene su u 37. tjednu 2021., a rezultati jasno pokazuju kako su dale poticaj u učinkovitosti cjepiva u sljedeća dva mjeseca. No, nažalost, to također pokazuje koliko je kratko trajalo ovo pojačanje s obzirom da je učinkovitost tzv. cjepiva protiv Covida-19 pala na zastrašujuće razine između 49. i 52. tjedna.

I  ukupna učinkovitost imunološkog sustava među svim dobnim skupinama u Engleskoj između 16. 21. kolovoza i 2. 22. siječnja pada. Naime,  40-49 godišnjaci imali su najlošiju učinkovitost imunološkog sustava do 2. siječnja 2022., zabilježenu na minus-60%. U Prilogu C pokazno je da je učinak imunološkog sustava kod 40-49-godišnjaka pao na minus-67,7% do 30. 22. siječnja. To stoga dokazuje da cjepiva protiv Covid-19 uzrokuju štetu prirodnom imunološkom sustavu koja se pogoršava iz tjedna u tjedan.

Dokaz E

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju da je veća vjerojatnost da će potpuno cijepljeni umrijeti od Covid-19

Sljedeći grafikon prikazuje stope smrtnosti od Covid-19 na 100.000 prema statusu cijepljenja za svaku dobnu skupinu stariju od 18 godina u Engleskoj. Podatak je  izračunat iz broja smrtnih slučajeva ustanovljenih u 5. tjednu UKHSA Izvješća o nadzoru cjepiva i broja dvostruko cijepljenih osoba.

Dvostruko cijepljena populacija ima najveću stopu smrtnosti na 100.000 u svakoj dobnoj skupini osim u dobi od 18-29 i 40-49 godina. Ali možemo očekivati da će se u nadolazećim tjednima ta stopa izjednačiti ili promijeniti na temelju Priloga D koji dokazuje da se stvari za cijepljenu populaciju iz tjedna u tjedan pogoršavaju.

Dokaz F

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju da cjepiva protiv Covid-19 imaju negativnu učinkovitost protiv smrti u stvarnom svijetu

Sada kada znamo stope smrtnosti, ponovno možemo koristiti Pfizerovu formulu učinkovitosti cjepiva kako bismo utvrdili djelotvornost cjepiva protiv smrti u stvarnom svijetu. Ta učinkovitost u stvarnom svijetu u Engleskoj između 3. siječnja i 30. siječnja 22. bila je samo -110,24% u starijim od 80 godina, -97% kod osoba u dobi od 70-79 godina i -98,14% u prosjeku kod svih odraslih starijih 18 godina.

No opet nemojmo zaboraviti, kao što je rečeno u Prilogu A, učinkovitost cjepiva zapravo nije mjera cjepiva, ona je mjera učinkovitosti imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe.

 

Dokaz G

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva sugeriraju da su neke starije osobe već razvile AIDS

U skladu s povijesnim trendovima koji pokazuju da su cjepiva protiv Covida-19 prouzročila štetu imunološkom sustavu koja se pogoršava iz tjedna u tjedan, možemo vidjeti da je najniža učinkovitost imunološkog sustava među onima koji su prvi cijepljeni, a osobe starije od 80 godina bilježe imunološki učinak od -52,4%, a zatim dobna skupina 70-79 bilježi učinak imunološkog sustava od -49,2%. Međutim, postoji zabrinjavajuća anomalija u ovim podacima u tome što bismo trebali očekivati pozitivan učinak imunološkog sustava među dobnom skupinom od 30 do 39 godina od oko 29%, ali umjesto toga trenutno je na -15,4%. Za to bi moglo biti nekoliko objašnjenja, ali nijedno nije dobro. Ili su 30-39 godišnjaci zaista lošije, ili su sve druge dobne skupine puno lošije nego što nam se govori.

U svakom slučaju, možemo biti sigurni da nam podaci pouzdano govore da su injekcije Covid-19 uzrokovale da neki od starijih i ranjivih osoba izgube sve sposobnosti imunološkog sustava do te mjere da je sada veća vjerojatno da će umrijeti od Covida-19 a ne zbog necijepljenih osoba.

Dokaz H

Podaci javnog zdravstva Škotske pokazuju da je veća vjerojatnost da će potpuno cijepljeni umrijeti od Covid-19

Public Health Scotland objavljuje tjedno Statističko izvješće o Covid-19 koje sadrži podatke o slučajevima Covid-19, hospitalizacijama i smrtnim slučajevima prema statusu cijepljenja. U posljednjem tjednu koji je završio 21. siječnja, potpuno cijepljeni statistički su imali više od dva puta veću vjerojatnost da će umrijeti od Covid-19 od necijepljenih. Najviša stopa smrtnosti u proteklom mjesecu među potpuno cijepljenima zabilježena je od 15,49 na 100.000 osoba u tjednu koji počinje 15. siječnja. No, najveća stopa smrtnosti među necijepljenima zabilježena je u tjednu koji počinje 8. siječnja i iznosi 10,93 na 100.000.

Dokaz I

Podaci javnog zdravstva Škotske pokazuju da cjepiva protiv Covid-19 imaju negativnu učinkovitost u stvarnom svijetu protiv smrti

Sljedeću podaci o djelotvornost cjepiva protiv smrti u stvarnom svijetu u posljednja četiri tjedna prema brojkama koje je dostavilo javno zdravstvo Škotske. Učinkovitost cjepiva protiv smrti negativna je najmanje od 25. prosinca, a od 21. 22. siječnja pala je na nevjerojatnih minus-112%.

Ali opet treba imati na umu Dokaz A, učinkovitost cjepiva zapravo nije mjera cjepiva, ona je mjera učinkovitosti imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe.

 

Dokaz J

Podaci javnog zdravstva Škotske sugeriraju da su neki od potpuno cijepljenih možda već razvili VAIDS

Prosječna učinkovitost imunološkog sustava protiv smrti među svim odraslim osobama jednaka je -53% u Škotskoj, što je malo ispred prosječnih -50% viđenih u Engleskoj kako je prikazano u Prilogu G. Budući da je cijepljenje počelo u isto vrijeme, očekivali bismo da će to biti otprilike isto. To dakle znači da podaci pouzdano govore da injekcije Covid-19 nisu samo neučinkovite, već oštećuju imunološki sustav do te mjere da primatelji razvijaju sindrom stečene imunodeficijencije i da je mnogo vjerojatnije da će umrijeti od necijepljenih osoba.

Dokaz K

Podaci kanadske vlade potvrđuju da cjepiva protiv Covid-19 uništavaju imunološki sustav

U Kanadi je, prema izvješću od 4. prosinca, 22,2 milijuna ljudi najmanje dvostruko cijepljeno, a 23,2 milijuna ljudi barem djelomično. Prema službenim statistikama, u Kanadi 2020. procijenjen je 38,01 milijun ljudi. Stoga, budući da je 23,1 milijun ljudi u Kanadi primilo barem jednu dozu cjepiva protiv Covid-19, to ostavlja otprilike 14,81 milijuna ljudi u Kanadi koji nisu cijepljeni protiv Covid-19. Ali s obzirom na  Prilog A, učinkovitost cjepiva zapravo nije mjera cjepiva, ona je mjera učinkovitosti imunološkog sustava primatelja cjepiva u usporedbi s učinkom imunološkog sustava necijepljene osobe. Prosječni potpuno cijepljeni Kanađanin ima smanjen imunološki odgovor 18,45% u borbi protiv određenih klasa virusa i određenih tumora itd. To je „učinak“ cijepljenja ljudi u Kanadi.

Dokaz L

Potpuno cijepljeni ne mogu proizvesti neutralizirajuća antitijela

Agencija za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva otkrila je da cjepivo ometa urođenu sposobnost tijela nakon infekcije da proizvodi antitijela ne samo protiv šiljastog proteina već i drugih dijelova virusa. Točnije, čini se da cijepljeni ljudi ne proizvode protutijela na nukleokapsidni protein ovojnice virusa, koji su ključni dio odgovora kod necijepljenih ljudi.

Dokaz M

Znanstvena studija otkriva da cjepiva protiv Covid-19 potiskuju urođeni imunološki sustav

Studija pod nazivom ‘Urođena imunološka supresija cijepljenjem mRNA SARS-CoV-2: uloga G-kvadrupleksa, egzosoma i mikroRNA’ objavljena je 21. siječnja i predstavlja niz dokaza da genetske modifikacije koje je uvela mRNA Covid -19 cjepiva imaju različite negativne posljedice na zdravlje ljudi.

·        potencijalno izravna uzročna veza s neurodegenerativnom bolešću;

·        miokarditis;

·        trombocitopenija;

·        Bellova paraliza;

·        bolest jetra;FB_IMG_1640307065797

·        oslabljen adaptivni imunitet;

·        povećana pojava tumora;

·        oštećenja DNK

Dokaz N

Znanstvena studija pokazuje da je stopa raka povezana s cjepivom Covid-19 nevjerojatno visoka

Sljedeća tablica preuzeta iz studije u Prilogu L prikazuje broj događaja u bazi podataka VAERS od 1990. do 12. prosinca 2021., gdje se nekoliko pojmova koji ukazuju na pojavu raka pojavilo u vezi s cjepivom Covid-19 ili sa svim drugim dostupnim cjepivima.

Bilo je tri puta više prijava raka dojke nakon cjepiva protiv COVID-19 i više od šest puta više od broja prijava limfoma B-stanica. Svi osim jednog slučaja folikularnog limfoma povezani su s cjepivima protiv COVID-19.

Karcinom gušterače bio je više od tri puta veći. Sveukupno, u gornjoj tablici, dvostruko više prijava raka VAERS-u odnosi se na cijepljenje protiv COVID-19 u usporedbi s onima koji se odnose na sva druga cjepiva. To je po mišljenju autora studije, alarmantno i zahtjeva hitno istraživanje. To se ne može objasniti nerazmjerno velikim brojem ljudi koji su primili mRNA cijepljenje u prošloj godini u odnosu na sva druga cijepljenja. Naime podaci CDC-a pokazuju da je između 2008. i 2020. u SAD-u primijenjeno više od 1,72 milijarde doza cjepiva protiv gripe. Dok je od početka kampanje cijepljenja protiv Covid-19 do 28. siječnja 22. siječnja u SAD-u primijenjeno ukupno 549,9 milijuna doza cjepiva protiv Covid-19.

Razlog za ovo povećanje stope raka povezanog s cijepljenjem mogao bi biti taj što tzv. cjepiva protiv Covid-19 uništavaju urođeni imunološki sustav, kao što smo dokazali. Time se imunološki sustav ne može boriti protiv drugih infekcija koje mogu uzrokovati rak.

Na primjer, infekcija HPV-om (humanim papiloma virusom) povezana je s određenim karcinomom glave i vrata, analnim rakom i rakom vrata maternice, kao i mnogim drugim vrstama raka. Limfom je također povezan s virusnim infekcijama.

Zaključno se može utvrditi kako postoji veliki rizik razvoja imunodeficijencije u ljudi koji su primili dvije i više doze tzv. cjepiva na COVID-19.

 HOP