Tajna izvješća Pfizera: cjepivo protiv Cov-19 nakuplja se u jajnicima uzrokujući porast raznih poremećaja i bolesti ženskih reproduktivnih organa

0
84923
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Nastavljamo  s našim najnovijim  kratkim znanstvenim vijestima te zahvaljujemo na pomoći našim ekspertima i znanstvenicima.

Poštovani čitatelji, dok nas mediji zasipaju poluinformacijama o sukobu u Ukrajini i pokazuju nam prizore razaranja uz pomoć propagande koja nalikuje onoj koju smo gledali tijekom COV-19 p(l)andemije, posljedice injekcija koje su nametane i ubrizgavane u ljude najstrašnijim metodama manipulacije i propagande i dalje izlaze na vidjelo i čini se da neće tako skoro prestati.

Evo još jedne vijesti koja prolazi relativno neprimijećeno iako je neizmjerno važna za utvrđivanje odgovornosti onih koji su to nametali prethodnih godina ali i odgovornosti za sve ovo što nam se upravo događa.

Tajna izvješća Pfizera otkrivaju da se tzv. cjepivo protiv Covida nakuplja u jajnicima: raste broj slučajeva raka jajnika.

Izvor: https://dailyexpose.uk/2022/03/11/pfizer-docs-vaccine-accumulates-ovaries-cancer/

Časopis The Expose iznosi 11. ožujka 2022. povjerljive Pfizerove dokumente koji otkrivaju da se tzv. cjepivo Covid-19 nakuplja u jajnicima. Sada službeni podaci Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju da je broj slučajeva raka jajnika cijelo vrijeme visok (Confidential Pfizer Docs. reveal the Covid-19 Vaccine accumulates in the Ovaries; & now Official UK Data shows cases of Ovarian Cancer are at an all time high – The Expose (dailyexpose.uk).

Američka uprava za hranu i lijekove (FDA) prisiljena je sudskim nalogom objaviti sve povjerljive dokumente koje im je poslao Pfizer u vezi s odobrenjem za hitnu upotrebu Pfizerove injekcije Covid-19.

Posljednji krug dokumenata potvrđuje da se injekcija Pfizer Covid-19 tijekom vremena nakuplja u jajnicima. Koje su posljedice ovoga? Službeni britanski podaci pokazuju da su

slučajevi raka jajnika u 2021. godini bili na najvišoj razini za sve vrijeme, a Ured za medicinu Ujedinjenog Kraljevstva primio je samo u 2021. godini više od 40.000 izvješća u vezi s reproduktivnim i menstrualnim poremećajima za koje se sumnja da su nuspojave na injekcije Covid-19.

Studija, koja se može naći na dugom popisu povjerljivih Pfizerovih dokumenata koje je FDA bila prisiljena objaviti putem sudskog naloga, provedena je na štakorima. Svaki štakor primio je jednu intramuskularnu dozu Pfizer Covid-19, a zatim je nakon primjene određena koncentracija ukupne radioaktivnosti u krvi, plazmi i tkivima.

Drugim riječima, znanstvenici koji su provodili studiju izmjerili su koliko se injekcije Covid-19 proširilo na druge dijelove tijela kao što su koža, jetra, slezena, srce itd. Zabrinjava nalaz studije da se Pfizer injekcija nakuplja u jajnicima tijekom vremena.

Britanski službeni podaci koje je objavilo javno zdravstvo Škotske nude neke zabrinjavajuće naznake o posljedicama tog nakupljanja na jajnicima.  Javno zdravstvo Škotske (PHS) ima podatke o širim utjecajima Covid-19 na zdravstveni sustav, a uključuje cijeli niz podataka od statistike mentalnog zdravlja do trudnoća, podataka o kardiovaskularnim poremećajima i raku.

Podaci dostupni za sve vrste malignih tumora pokazuju da je ukupan broj osoba oboljelih od raka u 2021. bio u skladu s prosjekom 2017.-2019., ali veći od brojeva zabilježenih 2020. godine. Nažalost, podaci značajno kasne te od ožujka 2022. pokrivaju samo podatke dobivene do lipnja 2021. Međutim, podaci o broju oboljelih od malignih tumora jajnika pokazuju da je poznati trend u 2021. bio znatno veći od prosjeka 2020. i 2017.-2019.

Povrh toga, imamo i službene podatke iz Ujedinjenog Kraljevstva koji pokazuju da je gotovo 40.000 slučajeva promjena menstruacije i neočekivanog vaginalnog krvarenja prijavljenih MHRA (UK Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency) shemi žutih kartona kao nuspojave na sve dostupne injekcije Covid-19 do studenog 2021.

Do 17. studenog, 1921. studenoga, MHRA je  primio 1724 prijava menstrualnih poremećaja, 3034 nepravilnosti menstruacije, 5068 prijava obilnog menstrualnog krvarenja, među tisućama drugih reproduktivnih poremećaja, a sve kao sumnje na nuspojave Pfizera -19

U rujnu 2021. dr. Victoria Male, predavačica reproduktivne imunologije na Imperial Collegeu u Londonu, objavila je članak u British Medical Journal u kojem navodi da je veza između menstrualnih promjena i tzv. cijepljenja protiv Covida-19 potpuno vjerojatna i da je treba istražiti.

dr. VIctoria Male
dr. VIctoria Male

Zaključuje u svom članku: “Jedna važna lekcija je da učinci medicinskih intervencija na menstruaciju ne bi trebali biti naknadna misao u budućim istraživanjima. Klinička ispitivanja pružaju idealno okruženje u kojem se mogu razlikovati menstrualne promjene uzrokovane intervencijama od onih koje se ionako dogode, no malo je vjerojatno da će sudionici prijaviti promjene mjesečnica osim ako se to izričito ne pita. Informacije o menstrualnim ciklusima i drugim vaginalnim krvarenjima trebale bi se aktivno tražiti u budućim kliničkim ispitivanjima, uključujući ispitivanja tzv. cjepiva protiv Covid-19.”