Eu donijela zakon kojim će se prisiliti Google, Metu, Amazon i Apple da uklone sadržaj koji nije u skladu sa službenim programima informiranja

0
3855

𝐁𝐫𝐢𝐭𝐚𝐧𝐬𝐤𝐢 𝐃𝐚𝐢𝐥𝐲 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐠𝐫𝐚𝐩𝐡 𝐢𝐳𝐯𝐣𝐞š𝐭𝐚𝐯𝐚, 𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐄𝐔 𝐝𝐨𝐧𝐢𝐨 𝐳𝐚𝐤𝐨𝐧, 𝐤𝐨𝐣𝐢m će s𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐢𝐥𝐢𝐭𝐢 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞, 𝐌𝐞𝐭𝐮, 𝐀𝐦𝐚𝐳𝐨𝐧 𝐢 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐝𝐚 𝐮𝐤𝐥𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐝𝐫𝐳ž𝐚𝐣, 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐧𝐢𝐣𝐞 𝐮 𝐬𝐤𝐥𝐚𝐝𝐮 𝐬𝐚 𝐬𝐥𝐮ž𝐛𝐞𝐧𝐢𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐢𝐦𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐝𝐫ž𝐚𝐯𝐚.

To je taj Ordo iz determiniranog kaosa. Cenzure su samo početak.

Nepisana pravila koja se najprije guraju preko “neovisnih” organizacija vremenom će nakon što se procjeni da je javno mnijenje većinski na njihovoj strani (pa i onda kad se vide nelogičnosti ali se nema petlje usprotiviti nametnutom narativu) biti izložena u pisanom obliku kao zakoni.
Ono što je do jučer bilo nespojivo s ljudskim pravima i slobodama biti će nametnuto kao dužnost, a njezino zanemarivanje ili kršenje kao neodgovornost i prekršaj.

To su te npr. “europske vrijednosti” koje kao floskulu uporno u svojoj retorici provlače naši političari, a da ni sami nisu svjesni što u svojoj biti znače, dok rade pripremu terena jednom novom vidu “komunizma”, neokomunizmu, tj čistom fašizmu kojeg sam Benito Mussolini najbolje i najkraće opisao rekavsi: “Sve za državu. Ništa mimo države. Ništa protiv drzave.”

Povukao bih stoga ovdje paralelu s izjavom J.Assangea koji je za rat u Afganistanu rekao da “Ameri” nisu imali u planu pobjedu, tj okončanje sukoba, nego njegovo što duže trajanje ,dokle im bude od koristi profit i pranje novca.

Ista stvar je i s ratom u Ukrajini. On će trajati onoliko dugo koliko je potrebno da se ostvare zacrtani ciljevi, a jedan od njih je donošenje zakona poput ovog o stavljanju pod kontrolu svih medija koji ne rade u skladu sa “službenim programima informiranja unutar EU”.

Ista dakle nastojanja i narativ kojem smo bili izloženi zadnje dvije godine sa svrhom uvodjenja POTPUNE KONTROLE. Puzajuća revolucija nastavlja se…

Antivaxerska histerija po kojoj su svi antivaxeri zapravo teroristi zamjenjena je antiruskom. Nije vise ViRus, nego Rus.

M.B.

HOP