Destabilizacija društvene, političke i ekonomske strukture 190 suverenih zemalja ne može predstavljati “rješenje” za borbu protiv virusa

0
1521

 

Mr. sc. Arna Šebalj

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

ZNANSTVENE VIJESTI 


 

 

Covid je najveća laž u svjetskoj povijesti

 

Nastavljamo za vas, naše čitatelje i svekoliku javnost  s našim znanstvenim vijestima.

I ovaj puta riječ je  o znanstvenoj  informaciji,  najnovijim saznanjima a sve zbog vas.

Zahvaljujem se našim ekspertima, znanstvenicima.

 

Najveća laž u svjetskoj povijesti: nikada nije bilo pandemije. Baza podataka je manjkava. Mandati Covida, uključujući “cjepivo” su nevažeći. Covid Is the Biggest Lie in The World’s History and Prof Michel Chossudovsky proves it (Covid je najveća laž u svjetskoj povijesti i profesor Michel Chossudovsky to dokazuje“)

Prof. Michel Chossudovsky, ponovno objavljeno iz Global Researcha, 19. ožujka 2022.:

https://stu-dio.tv/emissions/38049

Destabilizacija društvene, političke i ekonomske strukture 190 suverenih zemalja ne može predstavljati “rješenje” za borbu protiv virusa


. Ali to je bilo nametnuto “rješenje” koje se provodilo u nekoliko faza od samog početka korona krize u siječnju 2020. To je uništavanje ljudskih života. To je destabilizacija civilnog društva. Lažna znanost bila je podrška ovom razornom planu. Laži su poduprte masovnom medijskom kampanjom dezinformacija. Neprestana i ponavljajuća “Covid upozorenja” tijekom posljednje dvije godine. Povijesno zatvaranje od 11. ožujka 2020. izazvalo je gospodarski i društveni kaos u cijelom svijetu. Bio je to čin “ekonomskog ratovanja”: rat protiv čovječanstva. Ova đavolska agenda potkopala je suverenitet nacionalnih država. To je pridonijelo valu bankrota. Osiromašila je ljude diljem svijeta. Došlo je do rastućeg globalnog duga denominiranog u dolarima. Moćne strukture globalnog kapitalizma, zajedno sa svojom inteligencijom i vojnim aparatom su pokretačka snaga. Koristeći napredne digitalne i komunikacijske tehnologije, zatvaranje i “zatvaranje” globalne ekonomije je bez presedana u svjetskoj povijesti.

 

Središnja uloga testa lančane reakcije polimeraze reverzne transkripcije (RT-PCR)

Od samog početka, i mediji i vlade su previdjeli i ignorirali nedostatke i neistine u vezi s RT-PCR testom kao sredstvom za otkrivanje širenja virusa i identifikaciju SARS-CoV-2. “PCR je proces. To vam ne govori da ste bolesni”.(Kary Mullis, nobelovac i izumitelj RT-PCR-a, preminuo je u kolovozu 2019. ). Ovu zloupotrebu RT-PCR metode neke vlade primjenjuju kao nemilosrdnu i namjernu strategiju kako bi opravdale pretjerane mjere kao što je kršenje velikog broja ustavnih prava, pod izgovorom pandemije temeljene na brojnim pozitivnim RT- PCR testovima, a ne na stvarnom broju pacijenata.

Dr. Pascal Sacré je belgijski liječnik koji se specijalizirao za intenzivnu skrb i poznati analitičar javnog zdravstva izjavljuje „Cjelokupna baza podataka o tzv. potvrđenim slučajevima Covid-19″ je nevažeća. Medijske dezinformacije prevladavaju više od dvije godine unatoč činjenici da su i WHO i CDC (uz uobičajene natuknice) potvrdili ono što se znalo od samog početka u siječnju 2020., a to je da je RT-PCR test koji je opravdavao svaku političku prisilu, uključujući blokade, socijalno distanciranje, masku, zatvaranje radne snage, zatvaranje gospodarske aktivnosti bio manjkav i nevažeći.

SZO se 20. siječnja 2021. ograđuje od PCR-a. Nekoliko mjeseci kasnije, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) (21. srpnja 2021.) pozvali su na povlačenje PCR testa kao valjane metode za otkrivanje i identificiranje SARS-CoV-2. Štoviše, SZO u siječnju 2020. nije posjedovao izolirani i pročišćeni uzorak novog virusa 2019-nCov. Berlinski tim za virusologiju (na čelu s Drostenom): “preporučio SZO-u da se, u nedostatku izolata virusa 2019-nCoV, sličan 2003-SARS-CoV koristi kao “proxy” (referentna točka) novog virusa“. Od 31. prosinca 2021., CDC u SAD-u više ne smatra PCR test valjanim.

CDC je sada čvrsto potvrdio da PCR test ne pravi učinkovitu razliku između Covid-19 i sezonske gripe. Pozitivan PCR ne znači “potvrđeni slučaj Covid-19”. To može biti gripa ili korona prehlada. CDC je pozvao na njegovo povlačenje 31. prosinca 2021.

 

Lažni podaci: 465 milijuna takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19”

 

Ako je PCR test nevažeći (potvrđeno brojnim studijama kao i WHO-om, CDC-om), 465 milijuna takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19” (vidi dijagram u nastavku, 18. ožujka 2022.) prikupljeno je i tablično diljem svijeta od početka Kriza Covid-19 je besmislena.

 

Ugovor o pandemiji i QR verifikacijski kod

Početkom ožujka 2022. uspostavljeno je Međuvladino pregovaračko tijelo (INB) s mandatom za stvaranje „Sporazuma o pandemiji“, tj. tijela za globalno upravljanje zdravstvom pod pokroviteljstvom SZO-a, koje bi nadjačalo ovlasti država članica SZO-a: “INB je održao svoj prvi sastanak kako bi izradio i pregovarao o međunarodnom instrumentu o prevenciji pandemije, pripravnosti i odgovoru pod autoritetom SZO-a”. Ugovor o pandemiji povezan je s projektom SZO-a QR Verification Code, koji ima namjeru stvoriti globalnu digitalnu banku podataka od 7,9 milijardi ljudi. Obje inicijative istodobno će provoditi WHO u suradnji s ID2020 i Gavi Allianceom, a obje financira Zaklada Gates.

Peter Koenig opisuje QR kod kao “potpuno elektronički ID – povezuje sve sa svime svakog pojedinca (zdravstvene, bankovne, osobne i privatne, itd.)”.

Prema Davidu Scripcu: “Svjetski digitalni ID sustav je u izradi. (Cilj) WEF-a i svih središnjih banaka (je) implementacija globalnog sustava u kojem će se svačiji osobni podaci ugraditi u mrežu digitalnih valuta središnje banke (CBDC). QR verifikacijski kod potencijalno postavlja pozornicu za uspostavljanje “globalne policijske države” koju kontrolira financijski establišment. To je dio onoga što je pokojni David Rockefeller nazvao “marš prema svjetskoj vladi”.

Legitimnost  Ugovora o pandemiji i QR verifikacijskog koda pod pokroviteljstvom SZO-a počiva na pretpostavci da je navodna “pandemija Covid-19 stvarna” i da “cjepivo s mRNA predstavlja RJEŠENJE za navodnu pandemiju Covid-19”. Obje inicijative temelje se na otvorenoj prijevari i korupciji. Koji su dokazi:

 

  1. Broj “kumulativnih potvrđenih slučajeva Covid-19” koji proizlazi iz RT-PCR testa nije opravdao odluku WHO-a da službeno pokrene pandemiju 11. ožujka 2020. Brojke su bile smiješno niske. Nije bilo dokaza da se SARS-CoV-2 širi nacionalno ili međunarodno.
  2. Upute o zaključavanju poslane u ožujku 2020. u više od 190 država članica UN-a potpuno su nevažeće.
  3. WHO i CDC su priznali da je metodologija koja koristi PCR test za otkrivanje i identificiranje SARS-CoV2 i njegovih navodnih varijanti potpuno nefunkcionalna kao što je gore navedeno.
  4. Svi podaci koji se odnose na kumulativne potvrđene slučajeve Covid-19 koje su prikupile nacionalne vlade i koje je WHO prikazala u tabeli od siječnja 2020. nevažeći su i besmisleni.
  5. Cjepivo Covid-19 pokrenuto u studenom 2020. rezultiralo je porastom mortaliteta i morbiditeta diljem svijeta

U ovom ćemo članku razlikovati nekoliko faza u evoluciji ove krize.

 

Faza I: smiješno mali broj “potvrđenih slučajeva Covid-19” koji se koristi za opravdanje pokretanja pandemije Covid-19

 

Od samog početka, procjene “potvrđenih pozitivnih slučajeva” bile su dio “igre brojeva”. Prva faza ove krize bila je pokretanje SZO-a 30. siječnja hitne situacije od međunarodnog značaja za javno zdravstvo (PHEIC). Iako službeno nije bila označena kao “pandemija”, ipak je pridonijela vođenju kampanje straha. Broj “potvrđenih slučajeva” na temelju pogrešnih procjena (PCR) korištenih za opravdanje ove dalekosežne odluke bio je smiješno nizak. Svjetska populacija izvan Kine iznosi 6,4 milijarde. Dana 30. siječnja 2020. izvan Kine bila su 83 slučaja u 18 zemalja, a samo njih 7 nije putovalo u Kinu. (vidi SZO, 30. siječnja 2020.).

 

83 slučaja izvan Kine: Nije bilo “znanstvene osnove” koja bi opravdala pokretanje Svjetske hitne situacije za javno zdravlje od međunarodnog značaja. Sljedećeg dana, 31. siječnja 2020.: predsjednik Trump obustavlja zračni promet s Kinom, što je pridonijelo široj krizi u zračnom prometu i trgovini robom. Pet takozvanih “potvrđenih slučajeva” u SAD-u bilo je dovoljno da “opravdaju” odluku predsjednika Trumpa od 31. siječnja 2020.

Nadalje, izjave čelnika SZO o “šoku i strahopoštovanju” pridonijele su jačanju kampanje straha, unatoč činjenici da je broj potvrđenih slučajeva izvan Kine bio iznimno nizak. Od 20. do 21. veljače 2020. počinje financijski krah 2020. koji je predvodila izjava Tedrosa Adhanom Ghebreyesus. 11. ožujka 2020.: Zaključavanje  44.729 “potvrđenih slučajeva” kao opravdanje za zatvaranje 190 nacionalnih ekonomija

Pandemija se općenito definira kao:

„Izbijanje bolesti koje se javlja na širokom geografskom području (kao što je više zemalja ili kontinenata) i obično zahvaća značajan dio stanovništva“ (Webster-Merriam)

Pod pretpostavkom da je PCR test valjan (a nije), broj kumulativno potvrđenih slučajeva 11. ožujka 2020. bio je smiješno nizak. 44.279 PCR pozitivnih slučajeva diljem svijeta izvan Kine. Naravno, to je prevara. 11. 3. 2020. nije bilo pandemije.

Glavni ravnatelj WHO-a već je postavio pozornicu u svom stilu: “Svijet bi trebao učiniti više da se pripremi za moguću pandemiju koronavirusa”. SZO je pozvao zemlje da budu “u fazi pripravnosti”. SZO je službeno proglasio svjetsku pandemiju u vrijeme kada je broj potvrđenih slučajeva izvan Kine (6,4 milijarde stanovnika) bio reda veličine 44.279 i 1.440 smrtnih slučajeva (brojke koje je SZO zabilježio za 11. ožujka 2020. (12. ožujka) (vidi gornju tablicu) Ovo su brojke koje se koriste za opravdanje zatvaranja i zatvaranja 190 nacionalnih gospodarstava. (Broj smrtnih slučajeva izvan Kine spomenut na Tedrosovoj press konferenciji bio je 4291).

 

Pogledajmo dalje brojeve:

  1. U SAD-u, zabilježeno 11. ožujka 2020., bilo je prema Johnu Hopkinsu: 1335 “slučajeva” i 29 smrtnih slučajeva (“pretpostavljeno” plus PCR potvrđen).
  2. Prema WHO-u, 9. ožujka u SAD-u je bilo 3.457 slučajeva.
  3. U SAD-u je 9. ožujka 2020. bilo 3.457 “potvrđenih slučajeva” od 329,5 milijuna ljudi.
  4. U Kanadi je 9. ožujka 2020. bilo 125 “potvrđenih slučajeva” od 38,5 milijuna ljudi.
  5. U Njemačkoj je 9. ožujka 2020. bilo 2.948 “potvrđenih slučajeva” od 83,2 milijuna ljudi.
  6. Bile su to brojke korištene da se opravda “zatvaranje” SAD-a, Kanade i Njemačke, među više od 190 zemalja u ožujku 2020. Opet, to je prevara, velika laž.

 

Odmah nakon objave SZO-a od 11. ožujka 2020. nastaje Svjetska kampanja straha. Ipak, na temelju ovih 44.729 slučajeva u 190 suverenih zemalja nametnuta je stroga politika izolacije kroz složenu proceduru donošenja odluka koja je neizbježno zahtijevala korupciju i podmićivanje visokih državnih dužnosnika. Nakon zatvaranja od 11. ožujka uslijedio je “crni četvrtak”, drugi veliki financijski krah, koji je odmah uslijedio nakon objave pandemije.

 

Faza II: Ožujak-prosinac 2020.: Kampanja straha, PCR test se intenzivira

Od ožujka 2020. do lansiranja mRNA cjepiva Covid-19 u studenom 2020., PCR test ide „u visokoj brzini“. Od 11. ožujka 2020., nakon karantene, nacionalne vlade su pozvane da uvedu PCR-RT test u masovnim razmjerima, s ciljem povećanja broja slučajeva pozitivnih na Covid u cijelom svijetu. Bjesomučno testiranje ima za posljedicu porast brojeva s ciljem generiranja sve više lažnih statistika.

 

Faza III: Početkom studenog 2020. Početak Svjetskog programa cijepljenja protiv Covida

Podržano dezinformacijama medija, mRNA cjepivo je predstavljeno kao rješenje za suzbijanje pandemije. Opširno dokumentirano, “cjepivo” je od samog početka u prosincu 2020. pokrenulo trend rasta smrtnosti i morbiditeta. U mnogim zemljama došlo je do značajnog pomaka u mortalitetu nakon uvođenja mRNA “cjepiva”. Dokazi su neumitni. Posljednji službeni podaci upućuju na približno 65.629 smrtnih slučajeva povezanih s ubrizgavanjem Covid-19 i 10.439.642 ozlijeđenih prijavljenih na dan 24. veljače 2022. za EU, SAD i UK zajedno. Ali samo mali dio žrtava ili obitelji preminulih proći će kroz dosadan proces prijavljivanja smrtnih slučajeva povezanih s cjepivom i štetnih događaja nacionalnim zdravstvenim vlastima. Evo nekih naslova i članaka:

Senzacionalističko izvješće BBC-a pod naslovom: “Zašto je virus takva prijetnja” tvrdi (citirajući i pogrešno citirajući “znanstveno mišljenje”) da je virus ubojica. Pravovremeno izvješće objavljeno dva tjedna prije lansiranja mRNA cjepiva:

 

–         “Majstor obmane. U ranim fazama infekcije virus je u stanju prevariti tijelo. …

–         “Virus se ponaša kao ‘udri i pobjegni’ ubojica  Količina virusa u našem tijelu dosiže vrhunac dan prije razboljevanja“.

–         “Ali potrebno je najmanje tjedan dana prije nego što Covid napreduje do točke u kojoj je ljudima potrebno bolničko liječenje. “Ovo je stvarno briljantna evolucijska taktika – ne idete u krevet, idete van i dobro se zabavite”, kaže profesor Lehner.

–         “Dakle, virus je poput opasnog vozača koji bježi s mjesta događaja – virus je prešao na sljedeću žrtvu mnogo prije nego što se oporavimo ili umremo.

–         Strogo rečeno, “virus ne mari” ako umrete, kaže profesor Lehner, “ovo je hit and run virus”. ….

–         “Tijelu čini neobične i neočekivane stvari (BBC, James Gallagher, 22. listopada 2020.)

 

Ovo stvarno nije novinarstvo! BBC personificira virus ubojicu, s ciljem stvaranja panike. Ne samo da su ova senzacionalistička izvješća temeljena na rezultatima pogrešnih PCR testova, već su i u suprotnosti sa službenom WHO definicijom Covid-19:

 

“Najčešći simptomi Covid-19 su groznica, suhi kašalj i umor. … Ovi simptomi su obično blagi i počinju postupno. Neki ljudi se zaraze, ali imaju samo vrlo blage simptome. Većina ljudi (oko 80%) se oporavlja od bolesti bez potrebe za bolničkim liječenjem. Otprilike 1 od svakih 5 ljudi koji dobiju Covid-19 ozbiljno se razboli i dobije poteškoće s disanjem.”

 

Štoviše, rijetko se spominje u medijima ili od strane političara: CDC (koji je agencija američke vlade) potvrđuje da je Covid-19 sličan gripi:

“Gripa (gripa) i COVID-19 su zarazne respiratorne bolesti, ali ih uzrokuju različiti virusi. COVID-19 je uzrokovan infekcijom novim koronavirusom (nazvanim SARS-CoV-2), a gripa je uzrokovana infekcijom virusima gripe. Budući da su neki od simptoma gripe i COVID-19 slični, možda će biti teško razlikovati ih samo na temelju simptoma, a testiranje će možda biti potrebno za potvrđivanje dijagnoze. Gripa i COVID-19 dijele mnoge karakteristike, ali postoje neke ključne razlike između njih.”

Da je javnost bila obaviještena i uvjerena da je Covid “sličan gripi”, kampanja straha bi propala. A program cjepiva bi bio potpuno odbijen.

 

Vrijedi napomenuti da se mRNA “cjepivo” predstavljeno javnom mnijenju kao rješenje za suzbijanje virusa ubojice oslanjalo na PCR test kao valjano sredstvo za procjenu širenja bolesti. U Sjedinjenim Državama, mRNA “cjepivo” lansirano je 14. prosinca 2020. Šest tjedana kasnije (20. siječnja 2021.), SZO je poništila valjanost PCR testa. Zauzvrat, 21. srpnja 2021., CDC je proglasio PCR nevažećim kao sredstvo za otkrivanje virusa.

 

Faza IV: 26. studenog 2021., “Crni petak”. Omicron varijanta

Sjetimo se da je Omicron kriza još uvijek u tijeku. Strašno. Nova varijanta Covida navodno otkrivena u Južnoj Africi koja se širi svijetom. Kako je otkriveno? PCR testovi? Počelo je na Crni petak, dan nakon Dana zahvalnosti, 26. studenog 2021. To je izazvalo ponovnu kampanju straha, kao i nestabilnost na burzama, jer su dionice proizvođača cjepiva Big Pharma porasle. To je potaknulo ljude da dobiju dopunske injekcije “cjepiva”. Omikronska objava bila je pomno pripremljena prijevara. Dva dana kasnije, WHO je pristojno poništio izjavu vlastite savjetodavne radne skupine: “Trenutno nema informacija koje sugeriraju da se simptomi povezani s Omikronom razlikuju od onih iz drugih varijanti.” Zauzvrat, dr. Angelique Coetzee, predsjednica Južnoafričkog liječničkog udruženja (SAMA) opisala je varijantu omikrona kao: “izuzetno blaga… Razgovarala sam s drugim svojim kolegama i oni tvrde isto“.

 

Sve to ni na koji način nije spriječilo kampanju straha 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, koju podržavaju medijske dezinformacije. Zapravo, stvorilo je paniku. U međuvremenu je pokrenuta masovna kampanja kućnog testiranja.

 

Faza V: Milijarde kućnih i antigenskih testova distribuiranih diljem svijeta

Masivno kućno testiranje: strah je “dobar za posao”. Doslovno, milijarde antigenskih i kućnih testnih kompleta distribuirane su diljem svijeta. U SAD-u je bilo dostupno više od milijardu testnih kompleta za populaciju od 340 milijuna Amerikanaca. U Kanadi je podijeljen 291 milijun testnih kompleta. Stanovništvo Kanade je reda veličine 38,5 milijuna.

U mnogim je zemljama “smrtonosna” varijanta Omicrona postala izgovor za provedbu obnovljenih djelomičnih karantena, ubrzanje prisilnog cjepiva, ograničenja putovanja, kao i zatvaranja i boravka kod kuće tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.  Rezultat povećanje broja LAŽNIH “potvrđenih slučajeva Covid-19”. Poklapajući se s Omicron krizom, porast uvoza i distribucije doslovno milijardi kućnih testova i kompleta za testiranje antigena diljem svijeta pridonio je povećanju broja LAŽNIH potvrđenih slučajeva Covid-19”.

U manje od 5 mjeseci (od 1. studenog 2021. do 18. ožujka 2022.) kumulativni broj potvrđenih slučajeva gotovo se udvostručio.

 

Joe Biden je kupio više od milijardu kompleta za testiranje. U SAD-u je Bijela kuća u siječnju objavila da kupuje o trošku poreznih obveznika: “Bilijuna testova za besplatno davanje Amerikancima uz online naručivanje pola milijarde testova počinje 19. siječnja”. Ova kupnja bila je dodatak ranijim isporukama nekoliko stotina milijuna kućnih kompleta. Počevši od kraja studenoga, kućni testni kompleti pridonijeli su povećanju takozvanih  „potvrđenih slučajeva“ u SAD-u. Naravno ove brojke su lažne jer su WHO i CDC kategorizirali PCR test kao potpuno nevažeći. A kućni testovi su kategorizirani kao manje pouzdani od PCR testa koji se smatra zlatnim standardom.

 

Justin Trudeau je kupio 291 milijun kompleta za testiranje.  U Kanadi je premijer Justin Trudeau još u studenom 2021. naredio isporuku 94 milijuna brzih kompleta za kućno testiranje (komplet za samotestiranje i testiranje antigena) koji su isporučeni i distribuirani pokrajinama. Još 140 milijuna naručila je savezna vlada početkom siječnja 2022. po cijeni od 1,7 milijardi (kanadskih) dolara na teret poreznih obveznika. Kanada ima 38,5 milijuna stanovnika i sada imamo 291 milijun kompleta za brzo testiranje na antigen (vidi tablicu u nastavku). Drugim riječima, točno 7 testova po osobi. Ovaj je proces tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pridonio stvaranju straha i pustoši u kanadskim obiteljima uz povećanje broja takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19”.

 

Procijenjeni trošak kanadskih poreznih obveznika je reda veličine 3,5 milijardi kanadskih dolara. Ironično je da se kućni testovi uspoređuju s pogrešnim PCR testom koji se trenutno smatra takozvanim zlatnim standardom. Prema NYT-u (ažurirano 10. studenog 2021.) kompleti za brzi antigen i kućni testovi manje su učinkoviti od PCR testa: “Brzi testovi na antigen manje su pouzdani za pronalaženje Covid-19 kod ljudi s niskim virusnim opterećenjem u usporedbi sa “zlatnim standardom” P.C.R. testove koje biste dobili od pružatelja zdravstvenih usluga. Jedna studija je pokazala da brzi kućni antigenski test ima 64 posto šanse da se točno uoči virus kod ljudi sa simptomima koji su bili pozitivni na P.C.R. test.” (Test je uhvatio samo oko 36 posto onih koji su imali virus, ali nisu imali simptome). Ono što NYT ne priznaje jest da je CDC pozvao na prekid PCR testa “zlatnog standarda” 23. srpnja 2021. prije njegovog službenog povlačenja 31. prosinca 2021. (vidi gornju analizu).

Direktiva CDC-a prešutno priznaje da PCR test ne pravi učinkovitu razliku između “SARS-CoV-2 i virusa gripe”. To znamo od samog početka. Iako im je trebalo gotovo dvije godine da prepoznaju da je PCR test potpuno pogrešan i nevažeći, PCR test se smatra zlatnim standardom u odnosu na antigen i kućne testne komplete.

 

Rezultati kućnih i antigenskih testova su besmisleni. Oni ni pod kojim okolnostima ne potvrđuju porast takozvanih “potvrđenih slučajeva Covid-19”. Porast broja uglavnom se može pripisati prodaji i distribuciji milijardi kućnih i antigenskih testova diljem svijeta. To je zauzvrat pridonijelo novom valu straha i društvenih poremećaja. Ovaj projektirani porast takozvanih „potvrđenih slučajeva Covid-19“ dogodio se u vrijeme kada je veliki postotak svjetske populacije bio cijepljen.

 

“Strah je dobar za posao”: veliki novac iza kompleta za samotestiranje Covid-19

Svakoj prosječno inteligentnoj osobi jasno je da se ovdje radi o prijevari čiji je glavni pokretač novac. Ne ulazeći sada u rasprave oko svrhe ugradnje čipova  posredstvom tzv. cijepljenja ili pak o depopulaciji, novac je veliki pokretač svega ovoga. Ono što je u pitanju je operacija vrijedna više milijardi dolara za prodaju i distribuciju kompleta za samotestiranje Covid-19 diljem svijeta tijekom nekoliko godina.

 

Tako je u prosincu 2021. Bloomberg  izvijestio da će “tržište samotestiranja dosegnuti “5,96 milijardi dolara 2020. i očekuje se da će dosegnuti 8,11 milijardi USD do 2027.”, te se brojke odnose isključivo na američko tržište, koje predstavlja otprilike 4% svjetske populacije. Postoje dokazi da se kompleti za samotestiranje trenutno prodaju u većem broju zemalja.

Ovo je više-milijardna agenda vođena profitom.

 

Tko posjeduje prava intelektualnog vlasništva? Zaklada Gates odigrala je ključnu ulogu u pokretanju “samostalnog testiranja na Covid-19” koje je odobrila FDA krajem ožujka 2021. “FDA je ovu odluku donijela na temelju rezultata studije koju je provela United Health Group. Zaklada Gates pružila je tehničku podršku za dizajn ove studije” (Gates Foundation). U kolovozu 2021. Zaklada Gates zajedno sa Sorosovom Zakladom otvoreno društvo uložila je u “stjecanje Mologic, britanske tvrtke koja je specijalizirana za razvoj tehnologije brzog testiranja, uključujući za Covid-19 i razne tropske bolesti”. Mologic je opisan kao “vodeći u brzom testiranju (koje) predstavlja jedinstvenu priliku. “Ova inicijativa se sastojala od “rebrendiranja” Mologic-a u “neprofitno društveno poduzeće”. A djelovala bi pod pokroviteljstvom Global Access Healtha Gates Foundation. Navedena svrha GAH-a je djelovati kao “društveno poduzeće koje proširuje pristup najmodernijoj medicinskoj tehnologiji po pristupačnoj cijeni kao što su dijagnostički testovi i proizvodni procesi”.

 

I na kraju, sve je jasno. Covid-19 je najveća laž u svjetskoj povijesti no trebati će vrijeme kako bi se to i milijunima  ljudi, koji ovaj projekt prežive, i objasnilo.

Neprocjenjiv zločin, genocid za čovječanstvo.

 

HOP