Profesor Harald Matthes iz sveučilišne bolnice Charite u Berlinu tvrdi da je zabilježio 40 puta više “ozbiljnih nuspojava” cijepljenja nego što su službeni njemački izvori priznali!

0
2756

Alarm vrhunskog njemačkog profesora: cjepivo protiv Covida izrazito štetno (Reuters)

 

mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme
mr.sc Arna Šebalj -znanstvene teme

 

Nakon oko pola milijuna slučajeva štetnih učinaka, profesor Harald Matthes pozvao je liječnike da ‘djeluju’.

https://goodwordnews.com/top-german-professor-sounds-alarm-over-covid-vaccines-reuters/amp/

Profesor Harald Matthes iz sveučilišne bolnice Charite u Berlinu rekao je u utorak da je zabilježio 40 puta više “ozbiljnih nuspojava” cijepljenja protiv Covid-19 nego što su službeni njemački izvori priznali. Dok je Matthes pozvao liječnike da govore u ime onih koji su oštećeni, američki farmaceutski div Pfizer objavio je niz podataka koji očito pokazuju da je njegov cjepivo bio daleko manje učinkovito nego što se tvrdilo.Matthes već godinu dana provodi studiju pod nazivom “Profil sigurnosti cjepiva protiv Covid-19”, a nakon intervjua s 40.000 cijepljenih osoba, primijetio je da jedna od 125 osoba ima problema s cjepivom. O ozbiljnim nuspojavama izvijestila je u utorak njemačka televizijska mreža MDR. “Broj nije iznenađujući”, objasnio je sam Matthes. “Ovo odgovara onome što je poznato iz drugih zemalja kao što su Švedska, Izrael ili Kanada. Inače, čak su i proizvođači cjepiva već utvrdili slične rezultate u svojim studijama.” Međutim, Matthes je tvrdio da je ovaj profil rizika 40 puta veći od onog koji je primijetio Institut Paul Ehrlich (PEI), agencija Ministarstva zdravlja zadužena za uvođenje cjepiva u zemlji. PEI trenutno pokazuje da se ozbiljne reakcije javljaju u samo 0,2 od svakih 1000 primijenjenih doza cjepiva. Neki od učinaka koje je Matthesov  tim zabilježio uključuju bolove u mišićima i zglobovima, upalu srca, disfunkciju imunološkog sustava i neurološke poremećaje.

Uz 179 milijuna doza cjepiva koje je do sada primijenjeno u Njemačkoj, Matthes je rekao da bi moglo biti do “pola milijuna slučajeva s teškim nuspojavama”. Istraživač, čija se bolnica smatra najboljom u Njemačkoj i liječila je bivšu kancelarku Angelu Merkel, rekao je da liječnici moraju djelovati i razgovarati o učestalosti ovih nuspojava  “otvoreno na konvencijama i u javnosti, a da se na to ne gleda kao protiv cijepljenja.” U Sjedinjenim Državama u utorak je Uprava za hranu i lijekove (FDA) objavila 90.000 stranica dokumenata proizvođača cjepiva Pfizer o sigurnosti i učinkovitosti njegovog cjepiva protiv Covid-19. Preliminarna analiza izdavanja dokumenata pokazuje da je u vlastitim studijama farmaceutskog diva 1.223 od 29.914 osoba koje pate od štetnih događaja umrlo nakon cijepljenja, te da je cjepivo smanjilo apsolutni rizik od umiranja od Covid-19 za manje od jedan posto, točka koja je već istaknuta istraživanjem objavljenim u medicinskom časopisu The Lancet.

 

Zdravstvena tiranija u državi Ilinois

 

Čini se da tzv. zdravstvenoj tiraniji nema kraja. To je donekle i shvatljivo jer se inicijatori tog cirkusa ne mogu povući i priznati zlodjela. Oni naprosto moraju ići do kraja. U tome prednjače neke države iako se besmislenost mjera protiv Covida javno priznaje i sve više očituje. Amerika pod Bidenom sigurno u tome prednjači. Pored toga što je vrlo vjerojatno lažirao izbore za predsjednika (o tome i dokazima upravo kruži dokumentarac u SAD), da je lagao naciji u svezi s Covidom o čemu smo već pisali, da je uveo neviđenu diktaturu, njegov je boravak u Bijeloj kući načinio nesagledive štete ne samo američkom narodu nego i demokraciji općenito. Biden možda nije ni svjestan da ovo što radi pod pritiskom tzv. globalista šteti Americi. Javna je tajna da globalisti žele uništiti Ameriku. U takvom okruženju čini se da se neke savezne države poput Kalifornije i Ilinoisa natječu u tom tko će napraviti veću glupost u vezi s izmišljenom Covid krizom.

 

Vlada Illinoisa, već dugo vremena  poznata po sustavnoj korupciji, u novije je vrijeme postala poznata po tome što je svojim stanovnicima i posjetiteljima nametnula neka od najdrakonskijih ograničenja COVID-19 u zemlji (The GreenMedInfo Daily Newsletter, 23. travanj 2022.)

Iako većina Amerikanaca misli da je pandemija COVID-19 gotova, korumpirana vlada Illinoisa nastavlja razvijati plan za dominaciju u javnom zdravstvu u cijeloj zemlji kroz režim testiranja zaraznih bolesti i nadzora liječenja. Plan uključuje preuzimanje kontrole nad životima odraslih  i njihove djece prisiljavanjem na neželjene medicinske zahvate i ograničavanjem aktivnosti.

Prema planu otkrivenom u sklopu zahtjeva Zakona o slobodi pristupa informacijama (FOIA), od građana se očekuje da “učine” ono što se traži, kao što je prihvaćanje cijepljenja, kako bi mogli nastaviti sa svakodnevnim i uobičajenim aktivnostima, kao npr. odlazak na restoran i sl. Infrastruktura potrebna za podršku ovakvom sustavu za COVID i čitav niz bolesti, trenutno se tiho gradi, a sve troškove plaćaju porezni obveznici. Zapravo, tijekom siječnja i veljače 2022., grad Chicago je implementirao ove gluposti. Građani su morali pokazati dokaz o cijepljenju ili negativan test na COVID kako bi sudjelovali u raznim aktivnostima u zatvorenom prostoru, uključujući odlazak u teretanu, odlazak u kino ili predstavu ili posjet muzeju.

 

Plan koji dolazi iz Illinoisa implementira profitna, sveučilišna tvrtka pod nazivom Shield T3, koja je u vlasništvu Sveučilišta Illinois. Od travnja 2022. Shield T3 je već bio uključen u 20 država.  Do sada je Shield T3 bio posve anoniman. Shield T3 znači Target, Test i Tell – sadrži skup proizvoda uključujući: test pljuvačke na COVID-19 pod nazivom covidSHIELD, aplikaciju za praćenje udaljenosti, aplikaciju za cjepivo/zdravstvenu putovnicu, školski program pod nazivom Testiraj za ostanak. SHIELD plan je prvi put implementiran na Sveučilištu Illinois, a koje je studentima davalo dojam zatvora a ne sveučilišta. Početni plan SHIELD-a je izgradnja centara za testiranje kapaciteta 100.000 testova dnevno u 25 najvećih američkih gradova, a zatim izgradnja mobilnih laboratorija s kapacitetom od 10.000 testova dnevno u 50 sljedećih najvećih gradova u SAD-u i na svim većim sveučilištima. Ti i takvi planovi opasna su vrata do neviđenih upada u prava pojedinca i kršenja temeljnih sloboda.

 

Shield T3 i federalni sustav elektroničke provjere pod nazivom SHIELD su sredstva za medicinsku tiraniju koja dolazi u ime javnog zdravlja. Forsiranje medicinskih postupaka, bilo da se radi o cijepljenju ili koktelima lijekova, oštrim taktikama prisile, diskriminacije i izolacije moguće je samo putem složene i vrlo detaljne mreže elektroničkog nadzora u stvarnom vremenu.