Bivša direktorica DARPA-e i sadašnja izvršna direktorica Googlea Regina Dugan želi da progutate identifikacijske mikročipove!

0
2535

Dr Russell Blaylock iznosi činjenice koje su za većinu ljudi ZAPANJUJUĆE i NEPOJMLJIVE !! Ovaj čovjek to tvrdi sa svojim potpunom odgovornošću

Blaylock tvrdi i svjedoči:

– 39.000 DOLARA po pacijentu se dobiva ako pacijent završi na RESPIRATORU

– 12.000 DOLARA po pacijentu u jedinici INTENZIVNE NJEGE

Dr Rasel tvrdi: „Ako ste ikada vidjeli nekoga sa respiratornim problemom, oni bi  rekli: ‘Ja sam bez daha.’ I tada bi im dali lijek, paralizirali ih i stavili na RESPIRATOR, a visok postotak u nekim slučajevima( 80%) je UMRLO na respiratoru.”

VIDEO:

https://rumble.com/v1a7xwr-hospitals-paid-big-money-to-kill-dr.-russell-blaylock.html

https://rumble.com/v1a5jvt-hospitals-paid-to-kill-russell-blaylock-m.d..html

 

Bivša direktorica DARPA-e i sadašnja izvršna direktorica Googlea Regina Dugan želi da progutate identifikacijske mikročipove.
Ona objašnjava kako mikročip radi kada je u tijelu. Unutar pilule nalazi se mali čip s prekidačem. Kada progutate pilulu, kiseline u vašem želucu djeluju kao elektrolit koji pokreće čip. Prekidač se uključuje i isključuje i generira 18-bitni EKG signal u vašem tijelu tako da cijelo vaše tijelo postaje vaš autentifikator.
“Stavite ruku na svoje računalo, telefon, zvono na vratima – i autentificirani ste.”
FYI, video je snimljen 2012. godine, tako da možete zamisliti da tehnologija već postoji…

Nizozemski poljoprivrednici jako su ljuti nakon odluke političara da zatvore desetke farmi i stočarskih rančeva kako bi smanjili CO2 za 30%.

Izgleda da su razlozi drugačije prirode….sve ove scene su dokaz kontroliranog kaosa.

HOP