Što se krije iza povećanja broja majmunskih boginja?

0
381

Prenosimo vijest: Što se krije iza povećanja broja majmunskih boginja?

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

„Društveni mediji postali su ratni strojevi za Big Pharma“

Nastavljamo s najnovijim kratkim znanstvenim vijestima.

Zahvaljujem na pomoći našim znanstvenicima.

Nema šanse da dopuste korisnicima interneta koji ocrnjuju cjepiva da se slobodno izražavaju. Čak ni najveći liječnici, čak ni najbolji znanstvenici na svijetu ne smiju dovoditi u pitanje učinkovitost cjepiva. Jednostavno su cenzurirani, zabranjeni, ekskomunicirani, kao u dobra

stara vremena inkvizicije.

Najnoviji primjer je prof. Shmuela Shapire. (Israeli “Monkeypox Outbreak is Linked to mRNA Vaccines” Professor is Censored but Not Silenced). Shmuel Shapira, jedan od najistaknutijih izraelskih znanstvenika, sugerirao je u tweetu da je izbijanje majmunskih boginja povezano s mRNA cjepivima. Twitter je odmah krenuo u akciju i natjerao doktora da izbriše svoju poruku ako želi nastaviti koristiti njihovu platformu. Evo kako to izgleda u stvarnosti vidi se na slici naslovnice.

 

Profesor Shmuel Shapira, bio je generalni direktor Izraelskog instituta za biološka istraživanja (“IIBR”) između 2013. i 2021., gdje je vodio program Izraela da razvije cjepivo protiv Covida. Dr. Shapira također je osnivač i šef Odsjeka za vojnu medicinu Medicinskog fakulteta Hebrejskog sveučilišta i IDF-ovog medicinskog korpusa. Osim toga, on je znanstveni suradnik na Međunarodnom institutu za borbu protiv terorizma (ICT) na Sveučilištu Reichman u Izraelu. Shapira je prethodno bio zamjenik glavnog direktora Medicinske organizacije Hadassah i direktor Škole javnog zdravlja Hadassah na Hebrejskom sveučilištu. Pukovnik je u Izraelskim obrambenim snagama (IDF) i služio je kao načelnik IDF-ovog odjela za traume. Objavio je više od 110 recenziranih znanstvenih radova a. Urednik je Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents, and Medical Response to Terror Threats.

Prošlog tjedna Twitter je cenzurirao prof. Shapira-a, koji je doživio neželjene posljedice nakon svog trećeg cjepiva protiv Pfizera, i prisilio ga da ukloni post u kojem je pisalo: “Slučajevi majmunskih boginja bili su rijetki godinama. Tijekom posljednjih godina dokumentiran je jedan slučaj u Izraelu. Dobro je utvrđeno da mRNA cjepiva utječu na prirodni imunološki sustav. Izbijanje majmunskih boginja nakon masovnog cijepljenja protiv Covida.“

Profesor Shapira bio je pokretačka snaga iza izraelskog programa za razvoj vlastitog cjepiva i bio je taj koji je uvjerio vlasti da pokrenu program pod IIBR-om, unatoč činjenici da je institut oduvijek trebao služiti obrambenim i sigurnosnim potrebama. U svibnju 2021. prof. Shapira je neočekivano dao ostavku na mjestu direktora IIBR-a. U veljači 2022. izraelsko Ministarstvo zdravstva (MoH) objavilo je rezultate ankete na oko dvije tisuće ljudi, 3-4 tjedna nakon što su primili treću dozu Pfizer/BioNTech Covid “cjepiva”. Anketa je postavljala pitanja o nuspojavama koje su ljudi doživjeli nakon cijepljenja.

“Rezultati su apsolutno poražavajući za program cjepiva protiv Covida-19 i nastojanja da se cjepiva uvedu”, napisao je Jackanapes Junction.

U svibnju 2022. prof. Shapira je tweetao da je primio tri doze Covid injekcije i da je fizički ozlijeđen “na vrlo značajan način kao što su mnogi drugi bili ozlijeđeni.”

Screenshot_20220814-230953_Gmail
I diljem svijeta saznajemo nevjerovatne informacije.

Američki CDC je sa svojih službenih stranica jučer izbrisao cijeli stavak, ulomak, u kojem je pisalo da se spike protein i mRNA ne zadržava u tijelu dugo. Sada to pak znači da se ZADRŽAVA. I da ova ekipa pandemijske interesne skupine priprema teren za bježanje od odgovornosti kada krene tarapana. Ali, pobjeći neće moći. Barem od građana stradalih od „cijepljenja“. I nas koji ćemo im u tome pomoći, pomagati

HOP