‘Lucifer Trust’ je iz 1922., a danas kao ‘Lucis Trust’ u službi UN-a

0
6662

ZANIMLJIVOST

mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

ZANIMLJIVOST

Lucifer Trust još iz 1922., a danas kao Lucis Trust, u službi UN-a

Sve je planirano, organizirano, odavno 

 

Tko je Lucifer Trust, potom Lucis Trust?

 

Lucis Trust je izdavačka kuća koja tiska i distribuira materijal Ujedinjenih naroda. To je poražavajuća optužba New Agea i poganske prirode UN-a.

 

Lucis Trust je 1922. kao Lucifer Trust osnovala Alice Bailey kao izdavačku tvrtku za širenje knjiga Bailey i Blavatsky i Teozofskog društva. Naslovna stranica knjige Alice Bailey, ‘Initiation, Human and Solar’ izvorno je tiskana 1922. godine i jasno prikazuje izdavačku kuću kao ‘Lucifer Publishing Co. ‘

Bailey je promijenila ime u Lucis Trust, jer je Lucifer Trust previše jasno otkrio pravu prirodu New Age pokreta. (Constance Cumbey, The Hidden Dangers of the Rainbow , str. 49).

Kratki odlazak u bilo koju New Age knjižaru otkrit će da mnoge tvrdokorne New Age knjige izdaje Lucis Trust.

Svojedobno je ured Lucis Trusta u New Yorku bio smješten na adresi 666 United Nations Plaza i član je Ekonomskog i socijalnog vijeća Ujedinjenih naroda u sklopu lukavog programa pod nazivom “Svjetska dobra volja”.

 

U knjizi Alice Bailey pod nazivom “Obrazovanje za novo doba”, ona predlaže da bi u novom dobu “Građanstvo svijeta trebalo biti cilj prosvijećenih, sa svjetskom federacijom i svjetskim umom.” Drugim riječima – jedna svjetska vlada Novi svjetski poredak . Luci’s Trust sponzorirali su između ostalih Robert McNamara , bivši ministar obrane u SAD-u, predsjednik Svjetske banke, član Zaklade Rockefeller i Thomas Watson (IBM, bivši veleposlanik u Moskvi).
https://www-bibliotecapleyades-net.translate.goog/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust04.htm?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hr&_x_tr_hl=hr&_x_tr_pto=sc

 

Luci’s Trust sponzorira između ostalog sljedeće organizacije:

·      UN

·      Greenpeace International

·      Greenpeace SAD

·      Amnesty International

·      UNICEF

 

Ujedinjeni narodi su dugo bili jedan od vodećih svjetskih glasnika “Nove duhovnosti” i okupljanja “Novog svjetskog poretka” temeljenog na drevnim okultnim i slobodnozidarskim načelima.

 

Sedam godina nakon rođenja UN-a, objavljena je knjiga teozofa i osnivača Lucis Trusta, Alice Bailey, u kojoj se tvrdi da,

“Dokazi o rastu ljudskog intelekta duž potrebnih receptivnih linija (za pripremu Novog doba) mogu se vidjeti u “planiranju” raznih nacija i u naporima Ujedinjenih naroda da formuliraju svjetski plan… Od samog početka ovog razvoja, tri su okultna čimbenika upravljala razvojem svih ovih planova.”

[Alice B. Bailey, Učeništvo u New Ageu (Lucis Press, 1955.), sv. II, str.35.]

 

Iako nije jasno navela identitet ova ‘tri okultna faktora’, otkrila je svojim studentima da,

„Unutar Ujedinjenih naroda nalazi se klica i sjeme velike međunarodne i meditirajuće, promišljajuće skupine – skupine mislećih i informiranih muškaraca i žena u čijim rukama leži sudbina čovječanstva.

Ovo je uglavnom pod kontrolom mnogih učenika četvrte zrake, ako to samo možete shvatiti, a njihova točka meditativnog fokusa je intuicijski ili budistički plan – nivo na kojem se danas nalaze sve hijerarhijske aktivnosti.”

(Ibid. str.220.)

 

U tu svrhu, Lucis Trust, pod vodstvom Fostera i Alice Bailey, pokrenuo je grupu pod nazivom ‘World Goodwill’ – službenu nevladinu organizaciju unutar Ujedinjenih naroda.

 

Iskazani cilj ove grupe je,

“surađivati u svijetu pripreme za ponovno pojavljivanje Krista”

[One Earth, časopis Zaklade Findhorn, listopad/studeni 1986., sv. 6, broj 6, str.24.]

Ali ezoterični rad unutar UN-a ne prestaje s takvim priznatim okultnim skupinama.

 

Velik dio poticaja za ovaj proces pokrenut je dužnošću dvojice glavnih tajnika UN-a, Daga Hammarskjölda (na dužnosti: 1953.-1961.) i U Thanta (na dužnosti: 1961.-1971.) koji su ga naslijedili, te jednog pomoćnika tajnika -general, dr. Robert Muller.

 

U knjizi napisanoj da slavi filozofiju Teilharda de Chardina (koju je uredio Robert Muller), otkriva se,

“Dag Hammarskjöld, racionalni nordijski ekonomist, završio je kao mistik. I on je na kraju svog života smatrao da je duhovnost krajnji ključ naše zemaljske sudbine u vremenu i prostoru.”

Robert Muller (ur.), The Desire to be Human: A Global Reconnaissance of Human Perspectives in an Age of Transformation  (Miranana, 1983.), str.304.

Sri Chinmoy , New Age guru, voditelj meditacije u UN-u, napisao je:

“Ujedinjeni narodi su izabrani Božji instrument; biti izabrani instrument znači biti božanski glasnik koji nosi zastavu Božje unutarnje vizije i vanjske manifestacije.”

William Jasper, autor knjige “Nova svjetska religija” opisuje religiju UN-a:

“…čudna i đavolska konvergencija New Age misticizma, panteizma, aboridžinskog animizma, ateizma, komunizma, socijalizma, luciferijanskog okultizma, otpadničkog kršćanstva, islama, taoizma, budizma i hinduizma”.

 

Na http://www.lucistrust.org možete saznati mnogo više o njima i kako su uključeni u rad Ujedinjenih naroda slijedeći njihovu poveznicu ” Svjetska dobra volja ” na vrhu njihove početne stranice.
LUCIS TRUST, TEOZOFSKO DRUŠTVO & LUCIFERIJSKA AGENDA UJEDINJENIH NARODA

 

Piše tako na stranicama društva:

Teozofija i Lucis Trust su u središtu našeg istraživanja. Moć medija kontroliraju moćne korporacije u rukama Malteških vitezova čije su neraskidive veze s Rockefellerom darovale Trg Ujedinjenih naroda, točku na izravnoj liniji ekvatorijalnog meridijana sa Stonehengeom. Počinjemo otkrivati veze s Vatikanom i visokim plemićkim obiteljima koje ponovno uspostavljaju moć kroz Europsku uniju kao neoimperijalno tehnotroničko carstvo povezano s Kineskom komunističkom partijom. Izokrenuta hermeneutika štuje poredak neba i baca biblijskog Boga u tamu i pokušava uzdići Lucifera na mjesto štovanja. Razvoj druidskog čarobnjaštva i drevni babilonski astrološki sustav magije ujedinjuje sve svjetske religije u jedan univerzalni sustav okultnog ritualizma. Luciferska tradicija okultnog sustava koju su izmislile Helena Blavatsky, Alice A. Bailey. koji je identificirao drevne misterijske rituale Babilona kao djelo đavla u potrazi za njegovom pobunom protiv Boga. Biblijski Logos stvaranja držao je vječni savez s Izraelom.

 

Ezoterično prosvjetljenje Lucifera dovelo je do inspiracije za Ujedinjene narode, ujedinjene nakon što su bili razdvojeni voljom Boga Abrahama, Izaka i Jakova. Teozofija je tražila univerzalnu svjetsku inicijaciju i obnovila jedan svjetski ritualizam i da drevno čarobnjaštvo potječe od Lucifera. Ujedinjeni narodi razvijeni su kao kamen temeljac unutar globalističkog programa za ujedinjenje novog svjetskog poretka pod novom imperijalnom moći razvijenom za rimsko papinstvo u obliku oživljene Europske unije. Sotonistički red Trapezoida i mnoga druga ezoterična društva sastavni su dio globalističke agende visoke razine. Ritualna magija povezuje Brighama Younga iz Mormona s Jackom Parsonsom i Jet Propulsion Labs s L. Ronom Hubbardom, a to zauzvrat s identičnim magijskim praksama Lucifer Publishinga i World Goodwill-a koje su okultne paradigme urezane unutar unutarnjih struktura ideološke Ujedinjenih naroda. okvir.

 

Slobodno zidarstvo je izravna kontinuirana mistična tradicija Babilona i prenosi astro-teologiju poganskih kultova iz drevnih obreda. Teilhard de Chardin je isusovac najodgovorniji za utjecaj i oblikovanje globalističkog razmišljanja koje je ujedinilo tajna društva i hijerarhijsku crkvu u jedan sustav Ujedinjenih naroda.

Razotkrivamo globalistički sustav koji je organizirao Svjetsku banku, Bank of Intl.

Nagodbe, Trilateralna komisija, Bilderberški sastanci, Ujedinjeni narodi i Rimski klub s nadolazećim planom okončanja Vestfalske nacionalne države. S urušavanjem političkog suvereniteta nacionalnog poduzetništva slijedi nestanak individualnih sloboda i Ustavom zaštićenih prava i sloboda.

 

Do kada ovako? Sve ovisi o nama, biti će onako kako mi odlučimo.

 

 

Reference:

https://youtu.be/PFz8Mm6OwBU

https://youtu.be/PFz8Mm6OwBU

https://youtu.be/vPea_hivXc0

https://youtu.be/vPea_hivXc0

https://youtu.be/4MOR1sIkQXQ

https://youtu.be/4MOR1sIkQXQ

https://youtu.be/J6gEAFwrSig

https://youtu.be/J6gEAFwrSig

https://youtu.be/RLTDSiwxsHE

https://youtu.be/RLTDSiwxsHE

https://youtu.be/cghBP8cqS14

https://youtu.be/cghBP8cqS14

https://youtu.be/pofxewjBask

https://youtu.be/pofxewjBask

https://www.youtube.com/watch?v=hzMdtat9QqE (Walter Veith, The Mark Of Cain 4 – YouTube)

HOP