Cijepljenje protiv Covida-19 izrazito štetno za trudnice

0
1423
mr.sc. Arna Šebalj - znanstvene vijesti
mr.sc. Arna Šebalj – znanstvene vijesti

Cijepljenje protiv Covida-19 izrazito štetno za trudnice

 

Nastavljamo  s najnovijim  kratkim  znanstvenim vijestima.

Zahvaljujem na pomoći našim znanstvenicima.

 

Povjerljivi Pfizerovi dokumenti potvrđuju da je 82-97% trudnica cijepljenih protiv COVID-a nažalost izgubilo svoje dijete tijekom ispitivanja. Pfizerovi dokumenti koje je FDA bila prisiljena objaviti sudskim nalogom otkrivaju da je 82% do 97% žena koje su greškom bile izložene injekciji mRNA Covid-19 doživjele spontani pobačaj ili su morale svjedočiti smrti svog novorođenčeta po porodu. Ali Pfizer je lažno tvrdio – “Nije bilo nikakvih sigurnosnih signala koji su proizašli iz pregleda ovih slučajeva uporabe u trudnoći”. (Confidential Pfizer Documents confirm 82-97% of COVID Vaccinated Pregnant Women sadly lost their Baby during Trial).

https://www.reuters.com/article/factcheck-pfizer-documentpregnant-idUSL1N2U81ZL

Kako smo već pisali Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) pokušala je odgoditi objavljivanje Pfizerovih podataka o sigurnosti cjepiva protiv COVID-19 na 75 godina unatoč tome što je odobrila injekciju nakon samo 108 dana sigurnosne provjere 11. prosinca 2020. Ali početkom siječnja 2022. savezni sudac Mark Pittman naredio im je da objavljuju 55.000 stranica mjesečno. Do kraja siječnja objavili su 12.000 stranica.

Jedan od dokumenata sadržanih u ispisu podataka je ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’. Stranica 12 povjerljivog dokumenta sadrži podatke o primjeni Pfizer Covid-19 injekcije u trudnoći i dojenju. Pfizer u dokumentu tvrdi da je do 28. veljače 2021. bilo 270 poznatih slučajeva izloženosti injekciji mRNA tijekom trudnoće. Sto četrdeset i šest slučajeva majki nije odmah prijavilo neposrednu pojavu bilo kakvog kliničkog neželjenog događaja. Ali 124 od 270 slučajeva majki jest. Što znači da je 46% majki koje su bile izložene injekciji Pfizer Covid-19 pretrpjelo neželjenu reakciju. Od te 124 majke koje su imale nuspojavu, 49 ih se smatralo neozbiljnim nuspojavama, dok se 75 smatralo ozbiljnima. To znači da je 58% majki koje su prijavile nuspojave pretrpjelo ozbiljne nuspojave u rasponu od kontrakcije maternice do fetalne smrti. Prijavljena su ukupno 4 ozbiljna slučaja fetusa/bebe zbog izloženosti Pfizer injekciji. Od toga 4 ozbiljna slučaja uključivala su sljedeće događaje: zastoj u rastu fetusa, nedonošče i neonatalna smrt

Ali ovdje stvari postaju prilično zabrinjavajuće. Pfizer navodi da od 270 trudnoća nemaju apsolutno pojma što se dogodilo u njih 238. Ali evo poznatih ishoda preostalih trudnoća – spontani pobačaj x23, ishod na čekanju x5, nedonoščad s neonatalnom smrću x 2, spontani pobačaj s intrauterinom smrću x2, spontani pobačaj s neonatalnom smrću x 1, normalan ishod x1.

U vrijeme izvješća bila su ukupno 34 ishoda, no 5 ih je još bilo na čekanju. Pfizer primjećuje da je samo 1 od 29 poznatih ishoda bio normalan, dok je 28 od 29 ishoda rezultiralo gubitkom  bebe. To je jednako 97% svih poznatih ishoda cijepljenja protiv Covid-19 tijekom trudnoće koji su rezultirali gubitkom djeteta. Kada uključimo 5 slučajeva u kojima je ishod još bio neriješen, to je jednako 82% svih ishoda cijepljenja protiv Covid-19 tijekom trudnoće koje je rezultiralo gubitkom djeteta.

To je jednako prosjeku od oko 90% između brojke od 82% do 97%. Brojka od 82% je, međutim, vrlo zanimljiva kada uzmemo u obzir ishod druge studije koju je proveo V-Safe COVID-19 Pregnancy Registry Team Centra za kontrolu bolesti. Studija koja je korištena da se opravda ne samo nuđenje, već i uznemiravanje trudnica da dobiju injekciju Covid-19 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U srpnju 2021. ekskluzivno je otkriveno kako su znanstvenici manipulirali podacima koji su za CDC proveli studiju u stvarnom svijetu kako bi pokazali da su cjepiva protiv Covid-19 sigurna za upotrebu tijekom trudnoće. Autori su tvrdili da je broj ljudi koji su pretrpjeli spontani pobačaj tijekom studije bio 104 od 827 završenih trudnoća, izjednačavajući rizik od pobačaja na 12,6%; 7 – 12% manji od rizika od pobačaja u općoj populaciji.

Međutim, analiza je pokazala da su te brojke bile krajnje pogrešne zbog činjenice da je od 827 dovršenih trudnoća, 700 / 86% žena primilo dozu bilo Pfizer ili Moderna Covid-19 cjepiva tijekom trećeg tromjesečja trudnoće, što znači da je za njih bilo nemoguće doživjeti spontani pobačaj zbog činjenice da se može dogoditi samo prije 20. tjedna trudnoće. To je značilo da je samo 127 žena primilo cjepivo Pfizer ili Moderna Covid-19 tijekom prvog/drugog tromjesečja, a 104 žene su nažalost izgubile bebu.

Stoga je stopa incidencije pobačaja bila 82%, a ne 12,6% kako je predstavljeno u nalazima studije, a autori studije su u međuvremenu priznali da su pogriješili izdavši ispravak šest mjeseci prekasno jer je studija koristi se za opravdavanje cijepljenja protiv Covid-19 trudnica i novih majki diljem svijeta.

Ali tu je opet onaj broj od 82%. Dakle, to su dva skupa podataka, Pfizerovi povjerljivi podaci i manipulirana studija CDC-a koji pokazuju da stopa gubitka trudnoće nakon cijepljenja protiv Covid-19 iznosi 82%. Samo slučajnost? Vrlo malo vjerojatno kada uzmemo u obzir što su još Medicine Regulators i Pfizer pokušali zataškati. Zahtjev za ‘slobodu informacija’ zajedno s detaljnim istraživanjem jedine studije o trudnoći/plodnosti provedene na injekciji Pfizer Covid-19 otkriva da su Pfizer i regulatorna tijela za medicinu skrivali opasnosti od cijepljenja protiv Covid-19 tijekom trudnoće jer je studija pokazala da povećava rizik od urođenih mana i neplodnosti.

Odluka FDA da ne djeluje na temelju Pfizerovih podataka i zataškavanje nalaza istraživanja na životinjama od strane Pfizera i medicinskih regulatora diljem svijeta doveli su do 4113 fetalnih smrti prijavljenih samo u SAD-u kao nuspojava na injekcije Covid-19 od 22. travnja 2022. Public Health Scotland (PHS) ima cjelovite podatke o širem utjecaju Covid-19 na zdravstveni sustav, a uključuje čitav niz podataka od statistike mentalnog zdravlja do trudnoća, podataka o kardiovaskularnim poremećajima i raku.

Njihovi službeni podaci otkrivaju da je stopa neonatalne smrti porasla na 4,6 na 1000 živorođenih u ožujku 2022., što je povećanje od 119% u odnosu na očekivanu stopu smrti. To znači da je stopa smrtnosti novorođenčadi prošla gornji prag upozorenja poznat kao ‘kontrolna granica’ po drugi put u najmanje četiri godine. Posljednji put je probijen u rujnu 2021., kada se neonatalna smrtnost na 1000 živorođene djece popela na 5,1. Iako stopa fluktuira iz mjeseca u mjesec, brojka za rujan 2021. i ožujak 2022. jednaka je razinama koje su zadnji put obično viđene kasnih 1980-ih. Public Health Scotland nije službeno objavio da je pokrenuo istragu, ali to je ono što bi trebali učiniti kada se dosegne gornji prag upozorenja, a to su učinili još 2021. godine. Tada je PHS rekao da činjenica da je gornja kontrolna granica prekoračena “pokazuje da postoji veća vjerojatnost da postoje čimbenici izvan slučajne varijacije koji su mogli pridonijeti broju smrtnih slučajeva koji su se dogodili”.

Ili imamo ozbiljan problem ovdje ili hrpu strašnih slučajnosti, a sve je to nastalo zahvaljujući ovoj nevjerojatnoj tvrdnji koju je iznio Pfizer u svojim povjerljivim dokumentima kao odgovor na 82% do 97% žena koje su greškom bile izložene injekciji Covid-19 tijekom trudnoća gubitak djeteta:

“Nije bilo nikakvih sigurnosnih signala koji su proizašli iz pregleda ovih slučajeva uporabe u trudnoći i tijekom dojenja.”

Uvjerite se sami na stranicama 12 i 13 povjerljivog dokumenta koji možete naći na citiranoj poveznici.

HOP